طرز تهیه کماج یزدی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کماج یزدی

کماج یزدی یکی از دسرهای محبوب و سنتی استان یزد در کشور ایران است. این دسر با استفاده از مواد اصلی مانند بادام، پسته، پودر پسته، شکر، زعفران، گلاب و آب مربای انار تهیه می‌شود و طعم خوشمزه‌ای دارد.

برای تهیه کماج یزدی ابتدا بادام و پسته را به طور جداگانه به ظرفی قرار داده و آن‌ها را خرد کرده و رو به روی مواد هم بریزید. سپس شکر و آب مربای انار را به آن اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید. سپس زعفران را در کمی آب گرم حل کرده و به مواد اضافه کنید.

بعد از مرحله قبل، مواد را در حرارت ملایم به مدت حدود 30 دقیقه هم زده و مخلوط کنید تا به آرامی پخته شود. سپس آن را از حرارت بردارید و پودر پسته را به آن اضافه کنید. در نهایت کماج یزدی را در کیکربندی مناسب می‌ریزیم و با تزئینات مختلفی مانند برش‌های پسته یا زغال‌های نارگیلی تزیین می‌کنیم و سرو می‌کنیم. این دسر سنتی و لذیذ را می‌توانید همراه با چای یا قهوه به عنوان پیش‌شام یا دسر پس از غذا سرو کنید.