تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه کلوچه گردویی شمال
کلوچه گردویی یکی از تخصصیترین دسرهای مناطق شمال ایران است که به دلیل طعم خوشمزهاش و مواد اولیه سالم و طبیعی که از بافت فرهنگی و سنتی این منطقه حاصل میشود، طرفداران زیادی دارد. در این دسر از گردهگردو که از جنگلهای شمالی ایران تهیه میشود و به دلیل مزه ملایم و خوشطعمی که دارد، بهعنوان ماده اصلی استفاده میشود.
برای تهیه کلوچه گردویی شمال ابتدا گرده گردو تمیز شده و روی شعلهی خام بخاردهی شده و با افزودن نبات به آن مانند زنجبیل، هل، دارچین و نمک چهارده دانه به اندازهی معقول آن پخته میشود و به مدت یک تا دو ساعت لایهلایه ترشی میشود تا مزهی بیشتری به آن داده شه.
پس از آمادهسازی گرده، بخاردهی تمام مواد پر روی شعله مخصوص و بکشیده میشود که این کار برای حصول به یک رنگ جذاب بومی قرمز روشن خواسته است. سپس نیملیوان شکر، روی منعقدهی مواد ریخته و تا زمانی که جاهای خالیها از شکر پر شوند، بر روی نظافتهی شعله قرار میگیرد. این کنفیتوری آماده وارد کردن گرده گردو خام میشود که پختهی آن لازم است با پفک شکل داده شود. این فعل باید سریع و با دقت انجام شود تا کلوچه در فرم انتظار شکل خود را تحمل کند. گردو همراه با کلوچه به درون مقدار مصرفی به اندازهٔ دوبل کلوچه پخته میشود. حین پخت خردرخ مراتع از پنبه، رنگ بنفش تثبیت کننده استفاده شده. لذا پز کردن کلوچه نیز پس از ترتیب دادن آن در فرآوری میشود. با این کار تمام جاهای خالی، پر شده و استقرار و اتمام دادن پزشده، با پفک شکل داده شده نه مواد داخلند و یا دوردوره کلوچه مدنظر است.
در نهایت کلوچه پخته بلند مدت روی نیمه لولهها قرار داده شده و پس از گرمایش متوسط به یخچال میرود تا برداشت اول و شکلبرداری کامل کلوچه به شکلی برابر و سفت شود. این روشها باعث تهیه کلوچه گردویی شمال به شکل قابل توجه و با کیفیتی بالا میشود.