طرز تهیه کلوچه لاهیجان نادری

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کلوچه لاهیجان نادری

کلوچه لاهیجان نادری یکی از شیرینی های محبوب شمال کشور است. برای تهیه این کلوچه ابتدا باید برای تهیه دوغ سفید آماده شوید. برای این کار یک لیوان یا کمتر شیر البته وابسته به تعداد کلوچه هایی که در نظر دارید بپزید. سپس به این شیر یک قاشق غذاخوری الک دودی اضافه کنید تا دوغ بهره بیشتری از طعم این الک دودی داشته باشد و طعمی ملایم الک دودی در کلوچه خود ایجاد کنید.

بعد از تهیه دوغ، باید یک کاسه برای آماده سازی مواد برای تهیه کلوچه لاهیجان نادری آماده کنید. در این کاسه یک یا دو عدد تخم مرغ به همراه چند قاشق شکر و یک قاشق غذاخوری نمک ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به این مخلوط اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. بعد از اینکه تمامی مواد را به همراه هم مخلوط کردید، شروع به اضافه کردن آرد می کنید. روغن زیتون و تخم مرغ با شیر هم مخلوط شوند، سپس آرد کم کم به این مواد اضافه شود تا ترکیبی یکدست بتوان به دست آورد.

در این مرحله باید برای دستگاه آماده سازی کلوچه ها یک فرم بپوشانید تا کلوچه ها به شکل دایره ای مرغوب شکل بگیرند. با کمی آرد به دستگاه آماده سازی نیز کمک کنید تا کلوچه ها به سختی از داخل دستگاه جدا شده و با رنگ قهوه ای تخم مرغی آماده شوند. بعد از پخت کلوچه ها شیرینی لذیذ کلوچه لاهیجان نادری آماده است.



1. آماده کردن مواد لازم برای تهیه کلوچه لاهیجان نادری

تهیه کلوچه لاهیجان نادری یکی از خوشمزه ترین بستنی های شمال ایران است که با طعم و مزه خاص خودش مورد علاقه بسیاری از افراد است. این کلوچه با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، ساخته می‌شود و همچنین برای تزئین با ذرت مکزیکی، خشکبار و مواد دیگر استفاده می‌شود.

برای تهیه کلوچه لاهیجان نادری ابتدا باید ۱ کیلوگرم آرد را به همراه ۲ قاشق غذاخوری پودر قند، ۲ قاشق غذاخوری پودر شیرین‌کننده، ۱ قاشق غذاخوری پودر کره و ۱ عدد تخم مرغ را درون یک کاسه مخلوط کنید. سپس با اضافه کردن آب به تدریج به این مواد، خمیر نرم و یکپارچه‌ای را تهیه کنید. برای این منظور، ابتدا ۱ پیمانه آب را به خمیر اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق غذاخوری با خمیر مخلوط کنید. در صورتی که خمیر خیلی خشک شده باشد، می‌توانید تعدادی قطرات آب را به آن اضافه کنید.

بعد از آماده کردن خمیر، باید آن را پهن و صاف کرده و به شکل دایره در آماده کردن کلوچه‌ها شکل دهید. برای این کار، یک قالب را روی خمیر قرار دهید و با استفاده از یک نیمکت، خمیر را به شکل دایره قرار دهید. بعد از شکل دهی کلوچه‌ها، آن‌ها را در اجیل سیاه تقریباُ ۳۰ ثانیه آبلیموم داده و سپس در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.

بعد از سرد شدن کلوچه‌ها، آن‌ها را با ذرت مکزیکی و خشکبار تزیین کرده و همچنین می‌توانید شربت یا کره بر روی آن بریزید. بهترین نوشیدنی کنار کلوچه لاهیجان نادری، چای سبز ترش است که به تمام خوشمزه‌ی شمال ایران جلوه خاصی می‌دهد.



2. ترکیب مواد و آماده کردن خمیر کلوچه

خمیر کلوچه یکی از پر مصرف‌ترین خمیرهای ایرانی است که به منظور تهیه انواع شیرینی‌ها و ترشی‌ها استفاده می‌شود. این خمیر از دو ماده یا آرد و شیرین‌کننده تهیه می‌شود که به قسمت‌های مساوی تقسیم می‌شوند. ترکیبی از آرد، شکر و زرده تخم مرغ و مواد پخت‌کننده با هم مخلوط می‌شوند تا خمیر کلاسیک کلوچه تشکیل شود.

در ابتدا برای تهیه خمیر کلوچه، یک کاسه پر از آرد را آماده کرده و به آن پودر شکر و یک قاشق چای‌خوری باکربنات سدیم اضافه کنید. سپس زرده تخم مرغ را تکان بدهید و به همراه شیر به مواد خشک افزوده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا خمیری نرم و کاملاً ترکیب شده به دست آید. این خمیر باید حداقل یک ساعت در یخچال قرار داده شود.

پس از مدتی که گذشته، خمیر کلوچه را از یخچال خارج کرده و به شکل کوچکی از آن خردلی‌های کوچک بگیرید. به طور معمول، هرکدام از خمیرها را به شکل یک کوچک بیضی شکل می‌دهید و قرار می‌دهید روی سطح کار. سپس از ورقه‌ی بلندی که آرد روی میز گذاشته شده، استفاده می‌کنید تا به عنوان کاشی برای کلوچه استفاده شود و کلوچه را به آرد بپوشانید. سپس برای پخت کلوچه‌ها، آن‌ها را در فر قرار می‌دهید که قبلاً با کاغذ روغنی پوشیده شده و آن‌ها را تا زمانی که طلایی براق شده‌اند، پخت می‌کنید. برای بدست آوردن بهترین نتیجه در طعم و ماندگاری کلوچه‌ها، به یاد داشته باشید که تازگی مواد خود را بررسی کرده و از مواد با کیفیت نهایت استفاده را بکنید.



3. فر شدن کلوچه ها در فر

فر کردن کلوچه ها یکی از اصلی‌ترین مراحلی است که در تهیه این خوراکی محبوب صورت می‌گیرد. در این مرحله از تهیه کلوچه ها، باید کلوچه ها را به صورت یکنواخت با حرارت بالا پخت تا درون آن‌ها رطوبت خشک شود و نرمی لازم را بگیرند.

برای فر کردن کلوچه ها معمولا از فر های برقی استفاده می‌شود. این فرها با داشتن دمای بسیار بالا قادر به ایجاد یک محیط حرارتی داخلی هستند که کلوچه‌ها با قرار دادن آن‌ها درون این محیط، با دمای بالا در کوتاهترین زمان ممکن پخته شده و آماده مصرف می‌شوند.

هنگامی که کلوچه ها وارد فر می‌شوند، در نیمه اولیه این مرحله، دمای فر بالاترین حد ممکن را می‌گیرد تا سطح خارجی کلوچه‌ها به سرعت بپزد و خشک شود. سپس دمای فر را به میزانی که در دستور طبخ مشخص شده است کمتر می‌کنند تا پخته شدن کلوچه‌ها کامل شود.

حتما باید توجه داشت که دمای داخلی کلوچه‌ها را برای جلوگیری از خشک شدن زیاد نکنید و به دمای حداقلی بپزید. همچنین، فرهای مدرن امکاناتی را مانند قابلیت تنظیم دما، زمان و حتی گزینه شست و شو داخلی دارند که می‌تواند این کار را به راحتی انجام دهند.

مزیت اصلی فر کردن کلوچه‌ها، عدم نیاز به روغن و یا سایر مواد چربی است. این روش برای افرادی که محدودیت در مصرف چربی دارند یا از سلامتی خود مراقبت می‌کنند، بسیار مناسب است. به علاوه، با فر کردن کلوچه ها، طعم و مزه بهتری به آن‌ها داده می‌شود که با پختن آن‌ها به صورت سنتی (در قابلمه روی اجاق) به دست نمی آید.



4. مزه دهی به کلوچه های لاهیجان نادری با طعم سبزیجات

کلوچه های لاهیجان نادری از محصولاتی هستند که در شمال کشور، به خصوص در مناطق لاهیجان تولید می‌شوند. این کلوچه ها به دلیل داشتن طعم بسیار خوشایند و متفاوت از دیگر کلوچه ها شناخته شده‌اند و مورد توجه گردشگران محلی و خارجی قرار دارند.

اما در سال‌های اخیر، تنوع در طعم و مزه کلوچه های لاهیجان نادری افزایش یافته و نوع جدیدی از این کلوچه ها با طعم سبزیجات و درختان میوه‌ای رو به گسترش است. این نوع کلوچه با اضافه کردن سبزیجات مانند ریحان، تره، جعفری، کاهو و همچنین میوه هایی مثل انگور، سیب، گلابی و غیره، خوشبو و طعم بیشتری به کلوچه های لاهیجان نادری بخشیده است.

علاوه بر طعم بیشتر، اضافه کردن سبزیجات و میوه‌ها به کلوچه های لاهیجان نادری قابلیت تغذیه بیشتری را برای مصرف‌کنندگان فراهم می‌کند. همچنین این کلوچه ها با داشتن رنگ طبیعی سبز از نظر دیداری نیز بسیار زیبا و جذاب هستند.

بدیهی است که تولید کلوچه های لاهیجان نادری با طعم سبزیجات به مواد اولیه طبیعی و خام تری احتیاج دارد که ممکن است باعث افزایش هزینه تولید شود، اما این نوع کلوچه‌ها به دلیل خصوصیت‌های فراوانی که دارند، ارزش افزوده بیشتری دارند و می‌تواند در صنعت گردشگری و صنایع دستی محلی منطقه، بهبود و رونق بیشتری بخشد.



5. طرز دکوره و چینش زیبای کلوچه ها

طرز دکوره و چینش زیبای کلوچه ها یکی از موضوعات مهم در دنیای آشپزی و خوراکی هاست. کلوچه ها از جمله خوراکی هایی هستند که در بسیاری از مکان ها به صورت قنادی عرضه می شوند و مصرف کنندگان زیادی دارند.

دکوره کلوچه ها از ابتدا تا انتها، شامل چندین مرحله و تکنیک می باشد که هر کدام باعث زیبا شدن کلوچه ها و جلب توجه مصرف کننده ها خواهد شد. در این فرایند، از موادی مانند شکلات، شیرینی پزی، انواع کرم ها، روغن های خاص و بسیاری مواد دیگر استفاده می شود که سبب می شود کلوچه ها از نظر ظاهری زیبا و جذاب باشند.

چینش کلوچه ها نیز مانند دکور کردن، اصول و ارزش های خودش را دارد. از جمله خصوصیاتی که باید در چینش کلوچه ها رعایت شود، رنگ، شکل، اندازه، نوع کلوچه و چینش درون ظرف هستند. در نهایت، این ویژگی ها یک چینش زیبا از کلوچه ها را ایجاد خواهند کرد که هر کسی را شگفت زده می کند و به دوستداران خوراکی های خوشمزه، پیشنهاد خواهد شد.



6. نکات مهم در تهیه کلوچه لاهیجان نادری

تهیه کلوچه لاهیجانی نادری یکی از حرفه‌هایی است که در این شهر مورد توجه خاصی قرار گرفته است. کلوچه لاهیجانی نادری محصولی پرطرفدار و خوشمزه‌ست که در تمام پاییز و زمستان در حمام‌هایی که با آتش‌گرم نوشیدنی‌هایی مثل چای، قهوه و شیرینی‌های محلی سرو می‌شود، سرو می‌شود.

برای تهیه این کلوچه هم از خمیر لازم استفاده می‌شود که با توجه به رنگ و درختان موجود در لاهیجان، رنگی بسته بندی می‌شود که از خمیر، بادام و روغن تهیه می‌شود. برای بسته‌بندی کلوچه نیز از بسته بندی‌هایی استفاده می‌شود که در برگ‌های ذهبی روی آن، نام و نشان تجاری این محصول نوشته شده است.

نکته‌ای که باید در زمان تهیه کلوچه لاهیجانی نادری مورد توجه قرار داد، کیفیت خمیر و مراحل تهیه آن است. برای تهیه خمیر بهتر، می‌توان روغن گیاهی به جای روغن حیوانی، و همچنین شیر به جای آب در آن استفاده کرد. همچنین باید مراحل تهیه خمیر را به دقت انجام داد تا خمیر به درستی آماده شود.

در نهایت، کلوچه ها باید در دمای مناسب و به مدت کافی درون فر قرار داده شوند تا برای مصرف مناسب شوند. پس از تهیه و بسته بندی، کلوچه لاهیجانی نادری آماده پخش و فروش در بازارهای محلی و حتی بین المللی است.