طرز تهیه کلوچه لاهیجان بدون فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کلوچه لاهیجان بدون فر

تهیه کلوچه لاهیجان یکی از خوشمزه ترین حلواجی های شمال کشور است، که به روش های مختلف تهیه می شود. روش سنتی تهیه کلوچه لاهیجان با استفاده از فرنی، زرده تخم مرغ، رب انار، آرد برنج و شکر است، اما در اینجا طرز تهیه کلوچه لاهیجان بدون فر و با استفاده از ککیج آرد برنج ارائه خواهد شد.

برای تهیه کلوچه لاهیجان بدون فر، ابتدا باید ککیج آرد برنج را به ترتیب پودر شکر، هفتاد و پنجمی طعم دهنده، روغن کره، زعفران و سمغ را به آن اضافه کرده و آن را با هم مخلوط کنید. سپس مواد خشک را در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط کرده و آن را به آرد اضافه کنید.

با کم کردن آب به تدریج به مایه و انعطاف پذیری کلوچه ها رسیده و با استفاده از خمیر درست شده، توپ های کوچک بسازید. سپس با کمک شاخه های چوبی روی یک تش به طول چند سانتی متر تخت کنید و به آن شکل دهید. سپس با استفاده از دستمال کاغذی روی کلوچه ها فشار بدهید تا شکلی برای کلوچه ها بسازید.

حال کلوچه ها را درون قابلمه بزرگی با آب جوش و شویده خیس کنید و مدتی روی آتش قرار دهید تا آب آن ها جاری شود. سپس کلوچه ها را روی پارچه کاغذی برای خشک شدن به داخل قابلمه بگذارید و با استفاده از روغن کره جای دهید. کلوچه ها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و بعد از ۱۵ دقیقه به کولر انتقال دهید تا خنک شود.

با این روش ساده و آسان می توانید کلوچه های لاهیجان خطرناک بدون فر و با استفاده از ککیج آرد برنج تهیه کنید. این کلوچه ها را همراه با چای داغ و حبوبات خوردنی، میوه و نعناع تازه تقدیم کنید.



1. طرز تهیه کلوچه لاهیجان بدون نیاز به فر

تهیه کلوچه لاهیجان بدون نیاز به فر، یکی از دسرهایی است که به راحتی قابل تهیه می باشد و طعمش نیز بسیار خوشایند است. برای تهیه این کلوچه، ابتدا باید یک کاسه مخلوط کننده را آماده کنید. بعد از اینکه کاسه را آماده کردید، باید یک پیمانه روغن، یک پیمانه شکر، دو تخم مرغ، دو قاشق غذاخوری کره خام، دو قاشق غذاخوری ماست و دو قاشق غذاخوری بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید.

سپس، باید مواد را با هم مخلوط کنید، تا یک خمیر لطیف و یکدست بدست آید. هنگام مخلوط کردن مواد، حتما باید به این نکته توجه کنید که مواد کاملاً با هم مخلوط شده باشند، در غیر این صورت به سرعت پخت کلوچه تحت تاثیر این امر قرار گرفته و در نتیجه کلوچه های تولید شده در حجم کمتری بوده و طراوت و خوشبویی کمتری نیز داشته باشند.

پس از اتمام مرحله مخلوط کردن، باید خمیر را به صورت توپ های کوچک تقسیم کرده و روی یک سینی ضخیم قرار دهید. سپس سینی را در فر قرار داده و به مدت 20 تا 25 دقیقه کلوچه های خود را در دمای 180 درجه سانتی گراد پخته و پس از پختن، کلوچه های لاهیجان را از فر خارج کرده، برای خنک شدن آن ها را در یک سینی دیگر قرار داده و پس از خنک شدن، آن ها را برای سرو نکردن در محیط خشک و خنک نگه دارید.



2. روش تهیه کلوچه لاهیجان در منزل

روش تهیه کلوچه لاهیجان در منزل

کلوچه لاهیجان یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار است که در منطقه لاهیجان استان گیلان تولید می شود. این شیرینی به دلیل طعم دلپذیر و خوشمزه اش از سایر شیرینی ها متمایز است و بسیاری از مردم این منطقه و حتی دیگر مناطق به سراغ آن می روند. در این مقاله روش تهیه کلوچه لاهیجان در منزل به شما آموزش داده خواهد شد.

مواد لازم:

- ماست دو سوم فنجان

- روغن نباتی یک سوم فنجان

- پودر قند دو سوم فنجان

- آرد سفید دو بشکه و نیم

- کره دو قاشق غذاخوری

- زرد یک عدد

روش تهیه:

1- در برشی، ماست، روغن، پودر قند و زرد را به هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند و ماسه شوند.

2- سپس آرد را به مرور به مواد مخلوط شده اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا به شکل ته پاشیدنی در بیاید.

3- مخلوط را به گلی پهن کنید و با پودر آرد یا پودر قند بپوشانید و به صورت قلابی با یک حرکت پایین به بالا به شکل نازک و صاف آن را خمیر کنید.

4- کلوچه را با یک چاقو برید و برای حدود چهار ساعت در آبکشی نگه دارید.

5- سپس کلوچه را در پخت درجه بالا (۱۸۰ درجه سانتیگراد) برای حدود 20 دقیقه بپزید تا به رنگ طلایی دربیاید.

کلوچه لاهیجان فرشته خوانده می شود. درست کردن آن در منزل بسیار ساده است و تنها نیاز به مواد اولیه است که در همه خانه ها موجود هستند. با دنبال کردن این روش مطمئناً توانایی تهیه کلوچه لاهیجان خانگی خود را خواهید داشت و از آن به همراه چای خود لذت خواهید برد.



3. کلوچه لاهیجان با مواد اولیه ساده

کلوچه لاهیجان یکی از شیرینی‌های محبوب و خوش طعم است که در شهر لاهیجان در استان گیلان تهیه می‌شود. این شیرینی از مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می‌شود و به سادگی قابل تهیه در خانه نیز است.

برای تهیه این شیرینی ابتدا یکی دو قاشق غذاخوری کره یا روغن در یک قابلمه یا تابه حرارت داده می‌شود تا ذوب شود. سپس همراه با یک قاشق غذاخوری شیر خشک و یک قاشق چای‌خوری شکر، به مدت کمی هم آتش می‌دهیم تا مواد خوبی درون قابلمه کاملاً مخلوط شوند.

در ادامه، یک نوع آرد خاص وجود دارد که برای تهیه این کلوچه به آن نیاز است. این آرد را معمولاً از فروشگاه‌های مخصوص تهیه می‌کنند. با افزودن آرد کم کم به مخلوط شیر، با چوب لاکهدای نرم مخلوط را زده و آرد را به شکلی کاملاً یکنواخت در مخلوط شیر توزیع می‌کنیم. این مرحله را باید به طور کامل انجام داد تا خمیر دارای یکسانی کامل شود.

در این مرحله، می‌توانیم مواد دلخواهی را به خمیر اضافه کنیم. مثلاً اگر می‌خواهید کلوچه لاهیجان با طعم پنیر درست کنید، بهتر است پنیر را رنده کنیم و به خمیر بیافزاییم. پس از خمیر آماده، باید آن را با دست به شکلی کوچک و دایره‌ای مدل کنیم.

سپس، کلوچه‌ها را درون استوانه‌های مناسب که پیش‌تر روغن آن‌ها را کمی داغ کرده‌ایم، می‌گذاریم تا در دمای کمتر از 200 درجه سانتی‌گراد، داغ شوند. پس از 20 الی 25 دقیقه، کلوچه‌های لاهیجان آماده استفاده هستند. این شیرینی با چشم‌هایش الویه است.



4. نحوه تهیه کلوچه لاهیجان با طعم خوشمزه

کلوچه لاهیجان یکی از تخصص‌های شهر لاهیجان است که با طعم و عطر خاص خودش مشهور شده است. این کلوچه از طرفداران خاص خود در ایران و حتی خارج از کشور برخوردار است. در این راستا، نحوه‌ی تهیه و تدارک کلوچه لاهیجان به دلیل استفاده از موادی خاص و ترکیب درست آن بسیار مهم است.

برای تهیه کلوچه لاهیجان ابتدا باید از موادی مثل جوانه شبدر، کره، شیر، تخم مرغ، شکر و فریب دیگر استفاده کرد. در ابتدا باید کره را استخراج کرده و با شکر در مخلوط‌کن قرار داده و هم بزنیم. سپس تخم مرغ‌ها را با همزن می‌زنیم تا برای ارایش کلوچه استفاده کرد.

در مرحله بعد باید جوانه‌های شبدر را به صورتی که برای استفاده آماده شده‌اند به آن‌ها اضافه کرده، و سپس یک گلوله با ترکیبات فوق را به دور از وسط قرارداده، آن را درون فریزر گذاشته یا داخل خنک کننده قرار می‌دهیم تا خنک شود.

بعد از اتمام کامل فرآیند خنک کردن، باید گلوله های کوچکی از آن تهیه کرده و آن‌ها را درون فر قرار دهیم توجه داشته باشید که توپ ها با همدیگر وصل نشوند. با این کار، کلوچه های لاهیجان ما آماده سرو شدن خواهند بود.

در نهایت کلوچه لاهیجان ما را می‌توان با دکمه و شربت چای در کنار آن سرو کرد. بهترین وضعیت برای خوردن این کلوچه، صبحانه یا بعد از ناهار است. به یاد داشته باشید، سرو سطح سفید و صافی ای دارند و همچنین تهیه شده با موادی با کیفیت بالا هستند. با تلاش و دقّت در تهیه کلوچه لاهیجان، می‌توانید از خوردن این حلوا ناب لذت بیشتری ببرید.



5. طرز تهیه کلوچه لاهیجان خوشمزه و مزه‌دار

کلوچه لاهیجان نوعی خشک‌شده خوراکی با مزه‌ای بسیار خوشمزهست. در این طرز تهیه، برای ایجاد مزه تازه و طعم استثنایی، از انواع تنقلات که در بخش شمال ایران کشت می‌شود، استفاده می‌شود.

برای شروع، تابه‌ای روغن گرم کرده و در آن سبوس جو، شیرین کن و روغن را باهم مخلوط کنید. پس از ۵ دقیقه، مواد را از روی حرارت بردارید و به مواد دیگر اضافه کنید. سپس انواع تنقلات خشک‌شده‌ای مانند ریحان، کرفس و سیب‌زمینی را به همراه آرد، شکر، نمک و خمیر پودر به مواد اضافه کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر همگن به دست بیاید.

حالا، خمیر را به شکل دلخواه خودتان شکل دهید، آن‌ها را درون قالب کوچکی بگذارید و به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خمیر کاملاً از حالت نرم‌شده خارج شود. پس از این مرحله، کلوچه‌ها را درون فر گرم حدود ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید.

در نهایت، کلوچه‌ها را بعد از پختن از فر بیرون بیاورید و به مدت ۵ دقیقه داغ گیری کنید تا کاملاً خشک شوند. حالا کلوچه‌های لاهیجان شما آماده سرو شدن هستند. این خوراکی را می‌توانید با چای و نعناع خشک سرو کنید و مزه‌ای بی‌نظیر را به دهان‌تان بدهید.



6. روش ساخت کلوچه لاهیجان با مواد تازه

کلوچه لاهیجان یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایران است که معمولاً در مناطق شمالی کشور تهیه و مورد استفاده قرار می‌گیرد. مواد تازه و خوبی مانند تخم مرغ، شکر قهوه‌ای، روغن نباتی، آرد گندم سفید، دارچین، هل، زنجبیل و بیکینگ پودر برای تهیه این شیرینی استفاده می‌شود.

برای ساخت کلوچه لاهیجان مراحل زیر را باید دنبال کرد: ابتدا تخم مرغ را با شکر در یک ظرف مخلوط کنید و به صورت خوبی با هم مخلوط کنید. سپس روغن نباتی را به آن اضافه کرده و دوباره خوب با هم مخلوط کنید تا تمام مواد به صورت یک‌دست با هم آمیخته شوند.

سپس آرد گندم سفید، دارچین، هل و زنجبیل را به مواد تازه اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. در انتها بیکینگ پودر را به مواد تازه اضافه کرده و دوباره با هم مخلوط کنید تا تمام مواد به صورت یکپارچه ترکیب شوند.

بعد از مخلوط کردن تمام مواد، می‌توانید آنها را به صورت یک کره کوچک شکل دهید و روی تخته فلزی پخت کنید. دمای آرد باید حدود ۱۸۰ درجه سانتیگراد باشد و به مدت 10 تا 15 دقیقه تخمیر شوند.

بعد از پخت کردن کلوچه ها، باید آن‌ها را از روی تخته بردارید و بعد از خنک شدن، در ظروف سرو کنید. کلوچه لاهیجان سنتی با چای گلستانی خوشمزه و بسیار دلچسب است. با تهیه این شیرینی خوشمزه، می‌توانید لذت خوبی را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.