طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی

پلو شیرازی با کوفته قلقلی یکی از غذاهای محبوب و سنتی خوزستان است که در بسیاری از مناطق ایران نیز تهیه می‌شود. این غذا در واقع ترکیبی از برنج، کوفته قلقلی و سبزیجات است که با طعم و عطر خاص خود مورد توجه علاقمندان به غذاهای سنتی ایرانی قرار دارد.

برای تهیه این غذا، ابتدا برنج به همراه مقداری نمک در آب جوش حلقه‌ای شده و به مدت 20 تا 30 دقیقه پخته می‌شود. در این مدت آب باید کاملا جذب شود تا برنج خشک و جدا از هم باشد.

سپس بهتر است کوفته‌ها با استفاده از گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده، نمک و فلفل سفید طعم‌دهی شود. پس از طعم‌دهی کوفته‌ها، با دست‌های مرطوب به فرم دایره‌ای خمیر شده و در روغن پخته می‌شوند تا کاملا سرخ و طلایی شوند.

حالا می‌توانید به برنج پخته شده، کوفته‌های سرخ شده، هویج و نخود فرنگی آماده شده و تره فرنگی، شوید و تخم مرغ مخلوط کنید تا تمام مواد را با هم ترکیب کنید. سپس آن ها را با هم مخلوط کرده و برای مدت 10 تا 20 دقیقه روی حرارت قابل تنظیم تهیه شده با حرارتی ملایم آماده می‌شود.

حالا کلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی آماده است. این غذا با نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز تزیین و سرو می‌شود و معمولا با سالاد فصل و ماست سفید تزیین می‌شود. می‌توانید این غذا را با نان تازه یا رشته سفید سرو کنید و از طعم و ارزش غذایی آن لذت ببرید.



آموزش تهیه کلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی

کلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی، یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سبزیجات ایرانی است که کاملاً خوشمزه و رنگارنگ است. این غذا با استفاده ازکلم و کوفته‌ قلقلی تهیه می‌شود. کلم می‌تواند در سبزی‌های شتری بنام باقالی یا دونه سبزی بار تهیه شود.

برای تهیه کلم پلو، ابتدا کلم را با آب جوش درون قابلمه قرار داده و بعد از جوش آمدن آن، نمک و همچنین آب‌غورهای سرد را به آن اضافه می‌کنیم. پس از پخت کلم، بهتر است آب آن را از آن جدا کنیم و برای تهیه قلقلی، گوشت چرخ کرده، جعفری، گشنیز، تره، پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم ترکیب کرده و بعد از خمیرسازی، غربال بکرای و از آن كوفته‌هایی را با اندكی روغن به روغنی قرمز شده برای آن‌ها شادابی بدهید.

سپس کوفته‌ها را به تنهایی سرخ کنید و برای تهیه سس کلم پلو، پیاز را به صورت خلال‌ خورده به روغن اضافه کنید، و پس از اینکه پیاز سرخ شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و بعد از اینکه گوشت نیمه پخت شد، آب گوشه‌ای را به آن اضافه کنید، سپس نمک، فلفل سیاه، زعفران و غورمه را به آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه آن را در حرارت قرار دهید. سپس کوفته‌ها را به مخلوط کلم وارد کنید و همه چیز را با هم ترکیب کنید تا کلم پلو بدون تغییر شکل خوشمزه و پوستی شود. بهتر است کمی زعفران گذاشته شود تا کلم پلو بوی خوبی بگیرد. این غذا به صورت گرم سرو می شود و با سس‌های خامه‌ای و خلال‌ خوردنی خوشمزه می‌شود.



مواد لازم برای تهیه کلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی

کلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی یکی از غذاهای پرطرفدار در سراسر ایران است. این غذا با استفاده از مواد اصلی از جمله کلم، گوشت چرخ کرده و انواع ادویه و سبزیجات تهیه می‌شود. در ادامه به توضیح مواد لازم برای تهیه این غذا می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه کلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی عبارتند از: کلم، گوشت چرخ کرده، پیاز، روغن، ادویه‌های شیرین و تند از جمله زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، پودر چشمه و ادویه قرمز، هویج و فندق. برای کوفته قلقلی نیز مواد اصلی و اساسی شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، فلفل سیاه، نعناع خشک و آرد می‌باشد.

به منظور تهیه کلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی ابتدا باید کلم را شسته و خرد کرده و سپس در حال آبگیری کردن آن هستیم. سپس با گرم کردن روغن در پلوپز، پیاز ریز خرد شده را تفت داده و گوشت چرخ کرده‌ای که با نمک و فلفل سیاه مخلوط شده است را کنار پیاز قرار داده و همراه با پیاز تفت می‌دهیم. سپس به آن ادویه‌های شیرین و تند اضافه کرده و تفت می‌دهیم. پس از اینکه گوشت کاملا سرخ و شده و پیاز به رنگ سبز نور متمایل شده، کلم‌ها را به آن اضافه کرده و همراه با ادویه‌ها تفت می‌دهیم.

حال با توجه به تهیه کوفته قلقلی، باید گوشت چرخ کرده را با پیاز و نمک و فلفل سیاه و آرد مخلوط کرده و آن را داخل ماهیچه‌های طولی شکل داده و به صورت دور در دور با هم قرار می‌دهیم. وسط آن ساخته‌ها یک عدد نعناع خشک قرار داده می‌شود و آن‌ها را در حالتی که روی هم قرار دارند و در خلال آبگیری کلم هستند، به صورت رویان مستقیم روی کلم‌ها قرار می‌دهیم.

در نهایت با افزودن هویج رنده شده و فندق خرد شده بر روی غذا، کلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی آماده سرو شدن است. همچنین، در صورتی که مایل به ترشی و شیرینی بیشتری برای غذای خود هستید، می‌توانید از نارنج، زعفران و عسل استفاده کنید.



نحوه پخت کلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی

کلم پلو به عنوان یکی از غذاهای اصیل شهر شیراز شناخته می‌شود و به راحتی قابل تهیه و پخت است. برای پختن کلم پلو، ابتدا باید کلم را به قطعات کوچک برش داده و در آب نمکی برای حدود ۱۵ دقیقه جوش بخشید. سپس آب را از کلم خالی کرده و آن را به صورت مساوی در قابلمه‌ای انتقال دهید.

برای تهیه کوفته قلقلی نیز، ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل مخلوط کرده و به خوبی با هم می‌زنیم تا تمام مواد به صورت یکدست مخلوط شود. سپس از این ترکیب کوفته‌های ریز درست می‌کنیم و آن‌ها را نیز در قابلمه به همراه یک قاشق روغن و تفت‌دهی می‌کنیم تا رنگی طلایی و زردآلویی به خود بگیرند.

حالا که کلم و کوفته‌های قلقلی آماده شده اند، می‌توانیم شروع به پخت کلم پلو با کوفته قلقلی کنیم. در قابلمه‌ای که کلم در آن قرار داده شده است، یک قاشق روغن کف کنید و سپس به ترتیب، سیب زمینی‌های رنده شده، کوکو سیب‌زمینی یا همان کوکو سبزیجات و کوفته‌های قلقلی را بر روی کلم قرار دهید.

در ادامه با داشتن یک لیوان آب، زعفران، نمک و روغن، غذای خود را تزئین و طعم دار کنید. برای این کار، می‌توانید این مواد را به همراه یک ظرف شیشه‌ای در آب جوش قرار دهید تا چند دقیقه بگذراند و سپس آن را بر روی غذای خود بریزید. سپس غذای خود را با نان تازه پلواری سرو کنید و با کشمش یا خلال تزئین کنید و بنوشید.



طرز تهیه کوفته قلقلی برای کلم پلو شیرازی

برای تهیه کوفته قلقلی برای کلم پلو شیرازی، ابتدا باید گوشت گوسفندی را خرد کرده و با پیاز خلالی رنده شده و نمک و فلفل داخل یک میکسر قرار داده و خوب مخلوط کرد. پس از آن باید یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری سیر خرد شده و یک قاشق غذاخوری آویشن اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید.

سپس بهتر است این مخلوط را حداقل حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا بهتر متمایل شود. بعد از آن باید کوفته های گوشتی را به اندازه و شکل دلخواهتان تشکیل دهید. سپس مقداری روغن در یک قابلمه داغ کنید و کوفته های تشکیل شده را داخل قابلمه قرار دهید.

سپس با برگرداندن سریع قابلمه، سریعاً کوفته ها را به طور یکنواخت سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، با استفاده از دکمه پشت قاشق، کوفته های سرخ شده را خارج کرده و در صفحه سرویس کنید.

به کوفته های سرخ شده یک سری نمک، فلفل و ادویه های دلخواه اضافه کرده و سپس آنها را با یک قاشق مخلوط کنید. حالا دور بر کوفته هایی که سرو کرده اید، صفحه های دیگر کلم پلو، خیارشور، لیمو ترش و پیاز خلالی را نیز چینی کنید و سرو کنید.

به طور خلاصه، تهیه کوفته قلقلی برای کلم پلو شیرازی، یکی از دلپذیرترین غذاهایی است که در منازل ایرانی تهیه می شود. با رعایت مراحل توضیح داده شده، شما هم می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید.



راهنمای انتخاب گوشت برای کوفته قلقلی کلم پلو

گوشت به عنوان یکی از مهمترین مواد تشکیل دهنده کوفته قلقلی و کلم پلو قابلیت اسیدیته و درجه پخت شدن در حین طهی را دارد. با توجه به این موضوع، انتخاب گوشت مناسب برای طهی کوفته قلقلی و کلم پلو بسیار مهم است. گوشت‌های قرمزی مانند گوشت گاو، گوسفند و گوشت کالباس طعم دهنده‌ای فوق‌العاده در راستای مزه‌دهی به کوفته و کلم پلو دارند ولی به علت چربی بالا، توصیه نمی‌شود.

برای آماده‌سازی کوفته قلقلی و کلم پلو، استفاده از گوشت سینه مرغ یا گوشت گوسفند سینه بدون چربی نسبت به سایر قطعات گوشت کمترین کالری را دارد. از انواع دیگر گوشت‌ها، گوشت ماهی و مرغ به علت کم بودن چربی کافی و پروتئین بالا می‌تواند به عنوان جایگزین مناسبی برای گوشت قرار بگیرد. اما، اگر کوفته از گوشت قرمز تهیه می‌شود باید گوشت را به مدت دقایقی در آب جوش قرار داده و مواد بیش از حد چرب را از آن خارج کرد.

یکی دیگر از معیارهایی که برای انتخاب گوشت به منظور تهیه کوفته قلقلی و کلم پلو باید مد نظر در نظر گرفته شود، وضعیت آن در زمان خرید می باشد. گوشت تازه همیشه برای طهی بهتر استفاده شود. گوشتی که زمان خرید، رنگ تیره و بدون بوی پررنگ و نامطبوعی داشته باشد، برای تهیه کوفته قلقلی و کلم پلو مناسب است.



راهنمای نوش جان کردن کلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی

پلو شیرازی یکی از غذاهای محبوب جنوب ایران است که به راحتی در قالب سرویس دهی در وعده‌های نهار و شام مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا شامل برنج، گوشت چرخ کرده، نخود، پیاز و ادویه‌های خاصی مثل زعفران، شیرین‌بندی و همچنین فلفل سیاه است.

برای تهیه کوفته قلقلی که به عنوان تنها پیش غذای این غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد، از گوشت چرخ کرده، آرد، پیاز خرد شده، تخم‌مرغ، جعفری، نمک و فلفل سیاه استفاده می‌شود. گوشت چرخ کرده با پیاز خرد شده و ادویه‌های فوق‌الذکر مخلوط شده و پس از خمیر شدن، به شکل گرد و بزرگی کوچک‌تر از کوفته پلو شیرازی درآورده می‌شود.

در مرحله بعد، پلو شیرازی با روش خاصی تهیه می‌شود، به نحوی که برنج با پیاز و گوشت چرخ کرده در مرحله سرخ شدن تفت داده می‌شود. پس از پخت شدن برنج، به روش‌های مختلف، شامل تکه قاشق، ریختن روغن و زعفران سرخ و اضافه کردن پیاز به برنج، طعم فوق‌الذکر به برنج داده می‌شود.

در نهایت، کوفته‌های قلقلی که پخته شده‌اند به عنوان پیش غذا در کنار پلو قرار می‌گیرند و ماهیچه‌های مزه‌بخشی که در آن قرار دارد، هم باعث می‌شود که این غذا از طعم‌های خوشمزه‌ای برخوردار شود که عاشقان آسیای جنوبی معمولاً آن را در تمام مراسم‌ها و تعطیلات مصرف می‌کنند.