طرز تهیه کشک عشایری قوچان

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کشک عشایری قوچان

کشک عشایری یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور به ویژه در مناطق عشایری مانند قوچان تهیه و مصرف می‌شود. این غذا از کشک، نوعی از محصول لبنی تهیه شده از محل خانگی یا دام های پرورشی، تره، نعناع یا سبزیجات دیگر و انواع مختلف مواد افزودنی مختلفی تهیه می‌شود.

برای تهیه کشک عشایری قوچان ابتدا باید کشک را آماده کنیم. برای این منظور باید شیر را ابتدا جوش بدهیم و سپس آن را خنک کرده و حداقل به مدت 8 ساعت در قابلمه‌ای بگذاریم که جا بیفتد. سپس باید کشک را از روی شیر به صورت ملایم جدا کرده و دیگر مراحل تهیه آن را ادامه دهیم.

سپس باید تره خرد شده، پیاز رنده شده و نمک و فلفل به میزان لازم را به کشک اضافه کرده و مخلوط کنیم. در انتها برای تزئین می توانیم روی کشک نعناع تازه خرد شده و یا روغن زیتون بریزیم. کشک عشایری قوچان به همراه نان، سبزیجات و سیر تازه مصرف می‌شود و از طعم خوشمزه و خوبی برخوردار است.