طرز تهیه کشک بجنوردی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کشک بجنوردی

کشک بجنوردی یکی از انواع کشک‌های سنتی ایرانی است که در استان خراسان شمالی و به خصوص در شهر بجنورد تهیه و مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستور پخت یکی از محصولات لبنی و خوشمزه است که به عنوان یک غذای اصلی یا نیز میان وعده مصرف می‌شود.

برای تهیه کشک بجنوردی، ابتدا باید شیر را در یک قابلمه بر روی حرارت کم به جوش در آورید. سپس از تخم مرغ سفید و زرده‌هایش جدا کرده و تنها زرده‌ها را به شیری که در حال جوش است اضافه کنید و مواظب باشید تا تخم مرغ بجوشد.

بعد از این مرحله، شیر را از حرارت بردارید و به مدت چند دقیقه خنک شود. در این مرحله باید نیم کیلو کشک نمکی (مخصوص کشک بورانی) را به شیر اضافه کرده و کمی هم بزنید تا مواد به هم مخلوط شوند.

حالا کشک بجنوردی آماده مصرف است و می‌توانید آن را به همراه نان یا سبزیجات تازه سرو کنید. این کشک به علت طعم خوشمزه و خنکی که دارد، برای فصل‌های گرم سال بسیار مناسب است و افراد زیادی از آن لذت می‌برند.