طرز تهیه کروسان با خمیر یوفکا

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کروسان با خمیر یوفکا

کروسان یک نوع دسر فرانسوی است که در بسیاری از کافه ها و نانوایی ها به عنوان یکی از محبوب ترین پیش غذاها تقدیم می‌شود. اصلی ترین ترکیبات کروسان شامل خمیر یوفکا، کره و شکر است که نهایتا موجب سازنده دسری نرم و خوشمزه می‌شود.

برای تهیه کروسان با خمیر یوفکا، ابتدا باید یک ورزه خمیر یوفکا را تهیه کنید و آن را به شکل مربع یا مثلثی رول کنید. سپس این ورزه را با کره یا روغن نباتی پهن کنید و آن را به صورت لایه ای باریک بپیچانید. سپس انتهای آن را به شکل محرز بگذارید و روی سینی پخت قرار داده و یک ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از آن، سینی را برای ۱۵-۲۰ دقیقه در فر گرم کنید تا کروسان طلایی رنگ شود. بعد از پز شدن، کروسان را از فر خارج کرده و به عنوان دسر یا میان وعده همراه با قهوه یا چای سرو کنید. بهتر است کروسان های تازه پخته شده را در همان روز مصرف کنید تا خواص و طعم آن حفظ شود.