قدم 1: آماده کردن مواد لازم
برای شروع هرگونه موضوعی، لازم است که برای آماده کردن مواد لازم برای آن، به بهترین شکل ممکن اقدام کنیم. در این قسمت، شما نیاز دارید که برای موضوع خود، مواد لازم را برای داشتن اطلاعات و دانش کافی جمع آوری کنید.
اولین مرحله در آماده کردن مواد لازم برای موضوع مورد نظر شما، تعیین منابع مورد استفاده است. این منابع می توانند از مجموعه کتاب ها، مقالات علمی، مطالب وبلاگ ها و سایر منابع باشند. لازم است که منابعی را که مرتبط با موضوع شما هستند، پیدا کنید.
در مرحله بعدی، نیاز است که مواد مورد استفاده خود را به دست بیاورید. برای مثال، اگر می خواهید درباره یک موضوع خاص بنویسید، باید فایل های مرتبط و کتاب های مرتبط را دانلود کرده و یا از کتابخانه جهت بررسی قرض بگیرید.
در انجام این تمام مراحل، بایستی به دقت مراقب باشید تا مراحل را به صورت کامل و کارآمدی انجام دهید. این مرحله وجود داشتن باور بر اینکه این منابع و مواد تحقیقی کاملا محترم و نوشته ها و دست نویس هایشان به صورت قابل درک باشند نیز داشته باشد.
قدم 2: تهیه قند کارامل
قند کارامل، یکی از مهمترین موادی است که در ساخت بسیاری از دسرها و شیرینیهای مختلف استفاده میشود. تهیه این قند نسبتاً ساده است ولی به دلیل پرخطر بودن فرآیند تولید، نیاز است به اصول دقیقی توسط شخصی با تجربه عمل شود.
به طور کلی، تهیه قند کارامل به این صورت است که شکر ریز شده را با آب یا نوشابه ترکیب کرده و درون قابلمه قرار میدهیم و سپس به آن حرارت میدهیم تا شکر بپزد و به رنگ قهوهای تیره تبدیل شود. در اینجا، اکثر افراد به دنبال کاراملی که دارای طعم گرم و شیرینی تلخی باشد هستند.
قبل از شروع به تهیه قند کارامل، باید اطمینان حاصل کرد که همه وسایل لازم برای پذیرایی با حرارت بالا، از جمله قابلمه عالی، قاشق های فلزی، لوازم حرارتی و پیشدست ها، آماده دسترسی باشند. برای شروع، شکر در قابلمه پخته شده و آب یا نوشابه سرد به آن اضافه میشود تا ماسا آب شده و شکر کاملاً حل شود. هنگامی که محلول شیرینی گرانولی شکر به خوبی حل شده است، قابلمه بر روی حرارت خیلی خیلی کم قرار میگیرد و به آرامی به شرایط کارامل رسیدن و بدون تلاطم افراد حجیم برای حرارت زیادی را به شکر اضافه میکنند.
در نهایت، بسته به ضخامت کاراملی که میخواهید، می توانید با افزودن کمی آب سرد، به کارامل خنک شده اجازه دهید تا برای کمی مدت دیگر به سرد شدن ادامه دهد. در نهایت، قند کارامل را می توانید در ظروف مناسب برای نگهداری قرار دهید.
قدم 3: تهیه خامه
تهیه خامه از جمله مواد لازم برای تهیه بسیاری از دسرها، کیکها، پای، شیرینیها و دیگر نوعی از خوراکیها است. خامه یکی از محصولات بسیار باارزش صنایع غذایی میباشد که از شیر به دست میآید. تهیه خامه به دو صورت خامه خود پاک کن شده و خامه تلخ یا تمام چرب است. در اینجا به روش تهیه خامه تلخ پرداخته میشود.
بهترین نوع شیر برای تهیه خامه، شیر تازه و فریش است. میتوان از شیر عادی یا شیر سوخاری هم استفاده کرد. برای این کار شیر را درون قابلمه قرار داده و روی حرارت ملایم قرار داده تا به جوش آید. بعد از اینکه شیر به جوش آمد، باید حالتی مناسب برای آن ایجاد شود. یکی از بهترین روشها برای حرارت دادن شیر، با استفاده از یک قابلمه بزرگ و یک درزگیر است. باید قابلمه را بر روی گاز با حرارت ملایم قرار داد و به هنگام ریختن شیر، باید گاز را کم کرد و حرارت قابلمه را کمی بالا برد. اگرحرارت قابلمه بسیار بالا رود، شیر در آن آتشی شده و مزه تلخی، روی آن پدیدار میشود.
بعد از اینکه شیر به حالت مناسب رسید، باید به آرامی و شلوغ مخلوط شود. سپس آن را درون یک مخلوط کن بیاندازید و با یک قطعه سیلیکون یا فوم شوینده شروع به مخلوط کردن آن در سرعت پایین در حدود ۱۰ دقیقه بزنید. بعد از آن آن را به یخچال منتقل کرده و در درجه حرارت پایین حدود ۴-۶ درجه سانتی گراد، حدود ۶-۷ ساعت منتظر شوید تا خامه تر جا بگیرد. حالا خامه آماده برای استفاده و تزئین دسرها شده است.
قدم 4: تهیه مقدار کافی کره
تهیه مقدار کافی کره، یکی از مراحل مهم در پخت و پز است. کره، یکی از مواد اصلی و مهم در بسیاری از غذاها، شیرینی ها و کیک ها است. برای تهیه مقدار کافی کره، ابتدا باید بدانیم کره چیست و چگونه تهیه میشود.
کره، از مواد محلی است و از شیر گاو، گوسفند و بز تولید میشود. برای تهیه کره، شیر را باید به مدت زمانی در دمای بسیار کم، یعنی در حدود ۴ درجه سانتیگراد نگهداری کرد و سپس آن را به صورت ترش کنیم. پس از ترش کردن شیر، آن را به صورت فوم درمیآوریم و آب شیر را از آن جدا میکنیم. سپس فوم را به شکل یک توده جامد و از آن به عنوان کره استفاده میکنیم.
برای تهیه مقدار کافی کره، از شیر ترش یا شیر تازه یخ زده استفاده کنید. مقداری شیر را روی شعله کم قرار دهید و همراه با تفت دادن، به صورت آرام شیر را به جا بگذارید و با مراقبت از جوشیدن آن، آب شیر را جدا کنید. سپس کره را به داخل ظرف کوچکی ریخته و آن را درون یخچال قرار دهید و تا زمان استفاده به صورت سفت و نرم نگه دارید.
به علاوه، برای تهیه مقدار کافی کره، میتوانید از کره صنعتی استفاده کنید. این نوع کره با توجه به کیفیت خوب و طعم خوب، در بسیاری از غذاها به کار میرود. برای استفاده از کره صنعتی، آن را از قبل از یخچال بیرون آورده و بر روی شعله کم قرار دهید تا آن نرم شود و به راحتی در طبخ غذاهای مورد نظر، به کار گرفته شود.
قدم 5: آماده سازی کرم کارامل
برای آماده سازی کرم کارامل، نخستین قدم آماده کردن شیرینی خود است. برای این کار می توانید از کره، شکر، شیر، و وانیل استفاده کنید. ابتدا کره را در تابه بزرگی گرم کنید و به آرامی شکر را به آن اضافه کنید. سپس شیر را به آن اضافه کرده و همه مواد را تا زمانی که شکر به آرامی ذوب شود، هم بزنید.
بعد از آماده کردن شیرینی، باید کارامل را آماده سازی کنید. برای این کار می توانید از شکر و آب استفاده کنید. شکر را با آب در یک قابلمه بزرگ ترکیب کرده و بر روی حرارت بالا قرار دهید. بعد از آن با استفاده از قاشق، قاطی کرده تا شکر کاملا در آب حل شود و همزمان برای جلوگیری از پوستک شدن شکر از لبه های قابلمه حرکت دهید. سپس شعله را خاموش کرده و روی ماهیتابه یا ظرفی که مایلید کارامل را در آن بریزید ریخته و منتظر بمانید تا کرم کارامل استحکام بگیرد.
حال بر روی آماده کردن کرم کارامل می آییم. برای این کار باید با استفاده از تخم مرغ، مرغ، و کرم خام جدا شده را مخلوط کنید. ابتدا کرم خام جدا شده را در لکه هایی از ظرف کرم بریزید. سپس تخم مرغ و مرغ را به کمک ماشین مخلوط کننده کاملا هم بزنید و به آرامی به کرم اضافه کنید و همه مواد را تا زمانی که کرم یکنواخت و مخملی شود، هم بزنید. در ادامه کرم به روی کارامل ریخته شود و در یخچال مخلوط شود. هنگام سرو کرم کارامل را بر روی پودینگ ها، کیک ها، و همچنین انواع دسر ها استفاده کنید.
قدم 6: سرو کرم کارامل بر روی کیک
برای سرو کرم کارامل بر روی کیک میتوانید به چند روش مختلفی استفاده کنید. یکی از این روشها استفاده از کرم بستنی است. برای این کار میتوانید کرم بستنی را در یک ظرف قرار داده و به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود. سپس با استفاده از یک قاشق بزرگ کرم را از ظرف خارج کرده و به صورت حلقهای بر روی کیک بریزید. سپس با استفاده از یک قاشق کوچک به روی حلقههای کرم، کرم کارامل را بریزید تا کرم کارامل بر روی کیک پخش شود.
روش دیگری که میتوانید برای سرو کرم کارامل بر روی کیک استفاده کنید، استفاده از کرم خامه است. برای این کار میتوانید خامه را به همراه قند در یک میکسر بریزید و حدود ۲۰ دقیقه آنرا در سرعت بالا تلهکنید تا خامه سفت شود. سپس با استفاده از یک قاشق بزرگ، خامه را از ظرف خارج کرده و به صورت حلقهای بر روی کیک بریزید. سپس با استفاده از یک قاشق کوچک به روی حلقههای خامه، کرم کارامل را بریزید تا کرم کارامل بر روی کیک پخش شود.
با وجود این دو روش مختلف، میتوانید از روش دیگری نیز برای سرو کرم کارامل استفاده کنید. اما مهمترین نکته در این رابطه استفاده از کرم کارامل با کیفیت بالاست. بدون شک، با استفاده از کرم کارامل با کیفیت و همراه با کیکی تازه میتوانید از طعمی لذیذ و بینظیر لذت ببرید.