1. مواد لازم برای تهیه کرم تارتار چیست؟
تهیه کرم تارتار یک دسر خوشمزه و خنککننده است که با استفاده از ژلاتین و کرم شیر تهیه میشود. مواد لازم برای تهیه این کرم شامل ژلاتین، پودر شکر، آب، کرم شیر و وانیل است.
در ابتدا برای تهیه کرم تارتار، باید ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا به صورت تفت دهنده فعال شود. پس از اینکه ژلاتین کاملاً حل شد، و یا در صورت نیاز، درون آب گرم قرار داده تا کمی مذاب شود، پودر شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعد، کرم شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید و به کمک مخلوط کن یا همزن، تمامی مواد را مخلوط کنید تا به صورت یکنواختی بسیار خوبی داشته باشد. سپس مواد را در یک قابلمه ریخته و به صورت آهسته و با هم رقیق کنید تا ترکیب بسیار خوبی داشته باشد.
حالا، مواد را از روی حرارت برداشته و به درون ظرفهای مورد نظر خود ریخته و در یخچال قرار دهید تا به مدت چند ساعت سفت شوند. پس از آن کرم تارتار شما آماده برای سرو و ساماندهی به صورت حرفهای میباشد.
2. گام به گام طریق تهیه کرم تارتار
تهیه کرم تارتار نیازمند موادی است که در بیشتر فروشگاهها قابل تهیه هستند. یکی از مواد اصلی آن شیر است که بهتر است از شیر تازه استفاده شود. بعد از تهیه شیر، میتوان به آن شکر و تریاک یا کره اضافه کرد. تریاک یک ماده از قند اراک به دست میآید و میتواند جایگزین شکر شود. کره نیز به جای تریاک قرار داده میشود.
بهتر است تمامی مواد را در یک قابلمه با هم مخلوط کرد و به صورت نازل بینی روی قابلمه که پوششی برای جلوگیری از شکستن کرم در طی فرایند طهی است، ریخت. سپس قابلمه را روی شعله خیلی ملایم گذاشت و محتویات آن را به مدت یک تا دو ساعت طبخ کرد. در این مرحله اگر بخواهید میتوانید به کرمتان رنگ طبیعی و بدون اضافه کردن هیچگونه رنگ از طریق اضافه کردن کمی زعفران به آن دست یابید.
در طی این مرحله از طبخ کرم نباید به شدت آن را هم بزنید. بجای آن میتوانید آن را با استفاده از قاشق به طور خفیف هم بزنید. بعد از اتمام طهی، قابلمه را از شعله آتش بردارید و آن را به صورت آرام به خنک شدن در محیط محافظتشده بگذارید. بعد از خنک شدن، میتوانید کرم تارتار را به محفظه یخچال ببرید و تا زمان مورد استفاده در آن نگهداری کنید.
3. روش ریختن کرم تارتار روی شیرینی یا کیک
روش ریختن کرم تارتار روی شیرینی یا کیک
ریختن کرم تارتار روی شیرینیها و کیکها یکی از روشهایی است که برای ظاهر زیبا و طعم خوب شیرینیها مورد استفاده قرار میگیرد. این روش به صورتی است که ابتدا شیرینیها و کیکها را آماده میکنیم سپس کرم تارتار درست میکنیم و آن را روی شیرینیها و کیکها ریخته و صاف میکنیم.
برای تهیه کرم تارتار، ابتدا یک قاشق کوچک ترمه با خامه تلخ و شکر را با هم مخلوط کنید تا تصویری چسبنده و یکدست به دست آید. سپس ادویههای دیگری مانند وانیل یا شیرینی کهکی شده را نیز اضافه کنید و دوباره به خوبی مخلوط کنید تا کرم تارتار عطر و طعم خوبی پیدا کند.
سپس بر روی شیرینیها و کیکها جایی که میخواهید کرم را ریخته و یا به صورت خاص قالبهای ریختن کرم درست کنید و کرم مورد نظر خودتان را به صورت آرام روی شیرینیها و کیکها ریخته تا صاف شود. در نهایت شیرینی یا کیک را در یخچال یا در دمای محیط نگهداری کنید تا به یکدیگر بچسبند و تركيب طعمي خوبی پيدا كنند.
بهعنوان نتیجه، روش ریختن کرم تارتار روی شیرینی یا کیک یکی از سادهترین ولی زیباترین روشهای تزئین شیرینیهاست که در هر خانهای قابل اجراست. طراحیهای مختلف روی شیرینی و کیک با کرم تارتار به همراه داشتن طعمی بسیار خوشایند، برای میزهای شیرینی، محافل و جشنها مناسب هستند.
4. نکات مهم در تهیه کرم تارتار
کرم تارتار یکی از مهمترین اجزای تهیه دسر و شیرینی است که بسیاری از آشپزان در تهیه انواع دسرهای خود از آن استفاده میکنند. کرم تارتار به دلیل ویژگیهای خاصی که دارد، بهعنوان یکی از بهترین جایگزینهای کرم خامه محسوب میشود. در این مطلب قصد داریم نکات مهمی را در تهیه کرم تارتار شرح دهیم.
استفاده از تخممرغ در تهیه کرم تارتار بسیار مهم است؛ زیرا تخممرغ علاوه بر اینکه به کرم بافت و طعم مناسبی میبخشد، بهعنوان یک عامل امولسیفایر در نگهداری اجزای مختلف کرم تارتار نقش دارد.
در تهیه کرم تارتار شیر، شیر گاو و شیر خامه را با هم ترکیب کرده و بهدرستی از آنها استفاده کنید؛ زیرا این دو آنزیمهای مختلفی دارند که در تهیه کرم تاثیر دارند. همچنین مقدار شیر خامه بهتر است از مقدار شیر بیشتر باشد.
در نوع شکری که در تهیه کرم تارتار استفاده میشود، بهتر است از شکر سختکننده یا پودرکره استفاده شود. این نوع شکر برای نگهداری کرم تارتار که طولانی هستند بسیار مفید هستند.
کرم تارتاری که تهیه میشود باید با پوشاندن سطح دسته دار شده و در حرارت مناسب نگهداری شود. پوشاندن با تبدیل نیتروژن به گاز تنفسی مانع فساد کرم تارتار میشود. در درجه حرارت ۲۰-۲ سانتیگراد و بهمدت ۲۴ ساعت آن را نگهداری کنید.
کرم تارتار علاوه بر استفاده در تهیه دسرها، برای تزئین دسر و کیک و همچنین تزئین میوهها هم استفاده دارد و در همه حال، با توجه به نکات مهم آورده شده در تهیه کرم تارتار، میتوانید از کرم تارتار با فرمولاسیون خاصی ستفاده کنید.
5. ترکیب کرم تارتار با میوهها یا شکلات
ترکیب کرم تارتار با میوه ها یا شکلات، یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب در جشن ها و میهمانی هاست. این دسر با ترکیبی از کرم تارتار، میوه ها یا شکلات و تخم مرغ تهیه می شود که نتیجه یک دسر شیرین، لطیف و سبک است.
ترکیب کرم تارتار با میوه ها، به ما اجازه می دهد از ترکیب خوشمزه میوه ها با دسری سبک و نرم ، لذت ببریم. با تهیه این نوع دسر می توانید انواع میوه های فصلی را در فصل های مختلف به کار ببرید و دستور تهیه این دسر بسیار ساده است.
همچنین ترکیب کرم تارتار با شکلات هم یکی از گزینه های محبوب دسرهای شیرین است. شکلات نیز شیرینی و تخمیر کرم تارتار را تعدیل می کند و باعث می شود دسر نه تنها شیرین و خوشمزه باشد، بلکه ظاهری نیز جذاب داشته باشد. اگر عاشق شکلات هستید، ترکیب کرم تارتار با شکلات را حتما باید امتحان کنید.
در کل، ترکیب کرم تارتار با میوه ها یا شکلات یک گزینه بسیار خوشمزه و دلپذیر برای دسر در میان دوستداران شیرینی است. با این ترکیب، می توانید از انواع میوه های فصلی و شکلات های مختلف استفاده کنید و دسر خوشمزه ای را برای خود و میهمانانتان تهیه کنید.
6. روی اینترنت چه روشهای جایگزینی برای تهیه کرم تارتار وجود دارد؟
کرم تارتار یکی از محصولات محبوب و پرطرفدار در آرایشی بهداشتی است که به صورت گسترده در بازار به فروش میرسد. اما برخی ممکن است با دشواری در تهیه این محصول مواجه شوند. در اینجا به معرفی روشهای جایگزین برای تهیه کرم تارتار از طریق اینترنت پرداختهایم.
1- استفاده از روغن جوجوبا: روغن جوجوبا نوعی روغن طبیعی است که از نوارهای گیاه جوجوبا استخراج میشود. این روغن دارای خواص نرم کنندگی و تسکین دهنده برای پوست است و میتواند به عنوان جایگزین مناسبی برای تهیه کرم تارتار باشد.
2- استفاده از شیره عسل: شیره عسل نوعی شیره طبیعی است که از ترکیب عسل و آب تهیه میشود. این محصول دارای خواص مرطوب کننده و ضد التهابی برای پوست است و میتواند به عنوان جایگزین قابل توجهی برای کرم تارتار باشد.
3- استفاده از روغن نعناع: روغن نعناع معمولاً به عنوان یک ترکیبات دارویی مورد استفاده قرار میگیرد. این روغن دارای خواص آنتی باکتریال و التیام بخشی برای آسیبهای پوستی است و میتواند به عنوان یک جایگزین جذاب برای کرم تارتار باشد.
در نتیجه، با استفاده از این روشهای جایگزین، میتوانید به راحتی کرم تارتار را در خانه تهیه کنید و از خواص آن برای پوست خود نیز بهرهمند شوید. البته قبل از استفاده از هرگونه محصول، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا بتوانید از اثرات مثبت آن برای پوست خود بهره مند شوید.