طرز تهیه کدو و بادمجان بخار پز

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کدو و بادمجان بخار پز

طرز تهیه کدو و بادمجان با استفاده از بخارپز به دلیل سادگی و عدم نیاز به روغن یا چربی بسیار محبوب است. برای تهیه این نوع غذا، ابتدا باید بادمجان و کدو را برش داده و از درون آنها پوست را پاک کنید. سپس بادمجان و کدو را به شکل چند تکه در آورده و با نمک و فلفل و عصاره لیمو در یک بشقاب مخصوص بخارپز قرار دهید.

سپس بشقاب را در قسمت مخصوص بخارپز قرار دهید و آب را به میزان مناسب در قسمت زیرین قرار داده و دیگر مراحل طبخ را با فشار دادن دکمه روشن شدن بخارپز دنبال کنید. در این هنگام می‌توانید به سایر امور خود بپردازید وتا زمان طبخ صبر نمایید.

بعد از پخت کردن، بخارپز خودکار خاموش می‌شود و می‌توانید بادمجان و کدو روی یک بشقاب قرار داده و با تزئینات مناسب تقدیم کنید. این غذا به عنوان غذای کناری برای پلو و ماهی و همچنین برای تقدیم به عنوان سالاد طرفداران زیادی در بین خانواده‌های ایرانی دارد.

مزیت این روش طبخ این است که غذاها به روش بخارپزی کاملاً درجه‌بندی و تنها با بخار پخته شده و از این رو عدم استفاده از روغن یا چربی ، کم کردن سایر اجزاء مضر به غذا و افزایش سلامتی است. علاوه بر آن، بخارپز در طبخ صبحانه، نهار و شام بسیار مفید است و می‌توان به عنوان غذایی سالم و خوشمزه برای تأمین تغذیه صحیح کودکان و بزرگسالان مصرف کرد.



نحوه‌ی تهیه کدو بخار پز

تهیه کدو بخار پز جزء غذاهای سالم و خوشمزه است که می توان برای صبحانه، ناهار و شام سرو کرد. چند گام ساده برای تهیه این غذا باید دنبال شود تا با یک غذای خوشمزه و سالم در خانه پذیرایی کنید.

گام اول در تهیه کدو بخار پز این است که کدو را خرد کنید و از داخل آن هسته ها را از بین ببرید. برای سهولت در این مرحله می توانید از یک کتری الکتریکی استفاده کنید و کدو را درون آن بریزید تا به سهولت هسته ها را از داخل آن بردارید.

گام دوم در تهیه کدو بخار پز این است که کدو را در قالب هایی که به صورت فردی یا تعدادی باشند در دستگاه بخار پز قرار دهید. شما می توانید قالب ها را با حجم های دلخواه خود طراحی کنید. بهتر است در کل از قالب هایی استفاده کنید که کدو در داخل آن ها توسط بخار پخته شود و در آن ها جا ندارد.

گام سوم در نحوه تهیه کدو بخار پز، این است که قالب ها را در دستگاه بخار پز قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته شود. این زمان می تواند بسته به حجم کدو و تعداد قالب ها که در دستگاه قرار داده شده، متفاوت باشد. در نهایت با استفاده از یک چنگال کدو را از دستگاه بیرون بکشید و برای سرو با پنیر و سبزیجات تزیین کنید.

از آنجا که کدو دارای خواص تغذیه ای بسیار خوبی است، می توانید این غذا را با چندین نوع سبزیجات و نوشیدنی های گرم سرو کنید و لذت ببرید. به خاطر داشته باشید که همیشه برای تهیه کدو بخار پز از کدوهای تازه استفاده کنید تا از خواص تغذیه ای بیشتر آن بهره مند شوید.



طرز تهیه بادمجان بخار پز

تهیه بادمجان بخارپز یکی از روش های سالم و ایده آل برای پختن بادمجان است. در این روش، بادمجان به صورت بخارپزی و با استفاده از بخار آب پخته می شود که علاوه بر حفظ مواد مغذی و طعم اصلی بادمجان، کالری کمتری نسبت به روش های دیگر دارد.

برای شروع، باید بادمجان ها را با شستشوی دقیق آماده کنید. سپس بادمجان ها را به اندازه و اندازه یکسان شکافته و در بخارپز درج کنید. برای پختن بادمجان در بخارپز، قیمت کمی آب در بخارپز اضافه کنید و آن را روشن کنید.

اگر بخارپز همراه با دارای صفحه نمایش یا تایمر باشد، می توانید زمان پخت را تنظیم کنید. به عنوان حدود زمانی برای پخت بادمجان، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه را در نظر بگیرید، اما این با توجه به اندازه بادمجان های شما ممکن است متفاوت باشد.

بعد از پخت، بادمجان ها را به دقت از بخارپز خارج کرده و دم دهید. سپس با یک قاشق، گوشت پوست بادمجان ها را از بیرون به داخل خالی کنید و در صورت نیاز آن ها را شور و پیاز تفت داده قرار دهید. در انتها، بادمجان های آماده را با ادویه های مورد علاقه تان تزئین کنید و لذت ببرید.

در نتیجه، تهیه بادمجان بخارپز یک روش سالم و غذایی برای پختن بادمجان است که به شما کمک می کند در منزل خود غذا هایی سالم تر و با طعم اصلی تر پخته و مصرف کنید.



آموزش درست کردن کدو در بخار پز

پخت کدو در بخارپز یک روش ساده و عالی برای آماده سازی این مواد غذایی است. بخارپزی، یکی از روش‌های بهداشتی و سالم پخت مواد غذایی است که غلظت مواد مغذی در آن حفظ می‌شود و می‌توان از طعم و رنگ اصلی مواد غذایی بیشتر لذت برد. این روش برای کدو و سبزیجات دیگر بسیار مؤثر است، زیرا می‌تواند در ایجاد طعم و کیفیتی بهتر کمک کند.

برای شروع، کدو را به اندازه کافی آب کنید. برشهای کدو را به شکل منظم از اندازه مطلوب کوچک تر برش خورده و در بخارپز برای حداقل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید؛ این زمان ممکن است به توجه به اندازه و ضخامت برشهای شما تغییر کند.

در این فرایند، زمان پخت کدو در بخارپز به شدت مؤثر است. برای پخت کدو در بخارپز، بهتر است از زمان‌ها و دمای پیشنهادی سازنده بخارپز استفاده کنید. همچنین بهتر است برشهای کدو را به اندازه‌های یکسان ببرید تا زمان پخت درست تر تعیین شود.

پس از مدتی که کدو به مدت کافی در بخارپز بود، آن را از بخارپز خارج کنید و بهتر است برای خنک شدن چند دقیقه وقت بگذارید. باز کردن غطای بخارپز را بهتر است تا زمانی که کدو کاملاً خنک نشده، با توجه به عوارضی که ممکن است داشته باشد، به تأخیر انداخت.

حالا که کدو پخته شده و خنک شدند، آماده سرو با شما می‌باشد. می‌توانید آن را به صورت دسر سرد سرو کنید و یا با یکی از انواع سس‌های مورد علاقه خود سرو کنید. در هرصورت، می‌توانید از این طبقه غذایی سالم و خوشمزه برای خود و خانواده خود لذت بخشید.



نحوه ساخت بادمجان در بخار پز

نحوه ساخت بادمجان در بخار پز

یکی از روش‌های خوشمزه و سالم سرخ کردن بادمجان، استخوان به خورداندن بدون چر کردن آن است. در این روش بادمجان روی قطعات استخوان قرار داده می شود و با بخار پز تهیه گردید.

ابتدا بادمجان هارا شسته و پوست آن را بردارید. سپس بادمجان را در قطعات مناسب برش دهید. اگر مایل هستید که به صورت ضربدری برش دهید که باعث می شود بهتر سرخ شود. در مرحله بعدی، بادمجان ها را با یک دمنوش خوراکی از گیاهان خشک مثل تره فرنگی، ریحان و سیر خوشبو کنید.

در این مرحله، شما باید آب را در بشقاب بخار پز بریزید تا مقداری فراتر از سطح آب قرار گیرد. سپس همان محلی که آب قرار دارد در کف بشقاب، استخوان‌های داخل با شکل دهی شده از فلزات مخصوص (برای نمونه استفاده از دستگاه برای بخار) روی آن قرار دهید.

اگر بادمجان های شما بسیار خوراکی هستند، شما می توانید آنها را با روغن سرخ شده به پانزده به بیست دقیقه در بخار پز بپزید. دمای مناسب بخارش طبق دستورالعمل دستگاه بخارپز شماست. بعد از پخت، استخوان را با محتویات داخل آن خالی کرده و بادمجان را با یک قاشق روغن سرخ کنید.

از آنجا که بادمجان در بخار پز پخته شده است، پوست آن را می توانید با سهولت بردارید و در بدو ورود در فروشگاه یا بازار، شما با بادمجانی با طعم فوق العاده طرف مقابل خود روبرو خواهید بود!



راهنمای تهیه کدوی بخار پز با مرغ بدون چربی

برای تهیه کدوی بخارپز با مرغ بدون چربی، نیاز به به‌کارگیری یک کدو تنبلی (سامبوسا)، یک مرغ سینه‌دار بدون پوست، یک پیاز، سیر، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، روغن زیتون و آب می باشد.

در ابتدا، کدو را بشویید و سبزیجات را خرد کنید. پس از تکه‌تکه کردن مرغ، مرغ را در یک ظرف ریخته و مواد اضافی مانند پوست مرغ را از بین ببرید. سپس به مرغ زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و با دستهای خود مواد را کاملاً هم بزنید.

سپس، پیاز را در یک ماهیتابه با روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود و سپس سیر را بیفروشید. سپس کدو را با مواد پخته شده در حدود ۵ دقیقه می‌پزید تا کمی نرمتر شود. در این مرحله زردچوبه و فلفل سیاه اضافی می‌شود.

حالا، کدو را از حالت قابل پخت پیشروی در می‌آورید. سپس خمیر کدو را با دستهای خود تنبل کرده و به همراه مرغ به عنوان پر کن استفاده می‌شود. پس از پرکردن کدو با مرغ، با سختی خمیر، دهنه کدو را به بالا درمی‌آورد.

سپس درون تابه یا لواشکی قرار داده شده در بخارپز به مدت ۳۰ دقیقه می‌گذاریم تا کدو به صورت کامل بپختد. پس از پختن کدو، می‌توانید آن را با سایر سبزیجات یا سالاد همراه کنید. و سپس از غذای خوشمزه و سالم خود لذت ببرید.



نکاتی که در تهیه بادمجان بخار پز باید رعایت کنید

تهیه بادمجان بخار پز یکی از روش‌های دست‌یافتن به غذای باطراوت و کم‌کالری است که می‌توان در طول شبانه‌روز و در هر فصلی از سال آن را داشته باشیم. در ادامه، به نکاتی که برای تهیه بادمجان بخار پز باید رعایت کنید، پرداخته می‌شود:

۱. قبل از شروع به تهیه بادمجان، آن را باید به خوبی شسته و خشک کرد. برای شستن بادمجان، می‌توان مقداری آب و کمی از اسانس ارده را به آب اضافه کرده و سپس بادمجان را داخل آن قرار داد.

۲. پس از شستن و خشک کردن، باید بادمجان را به شکل صحیح و برای شخص دلخواه خرد کرد. می‌توان آن را به شکل مکعب‌های کوچک، نصف‌های یا ربع‌های بزرگتر یا کوچکتر به دلخواه خود تقسیم کرد.

۳. پس از تقسیم بادمجان با توجه به حجم بادمجان‌های کوچکتر، می‌توان فریز بادمجان را در صفحه جمع‌آوری قرار داد. اگر بادمجان حجیم تری دارید، باید قسمت آن را به دو یا سه بخش تقسیم کرده و در سکته کن بخارپز قرار دهید.

۴. پس از قرار دادن بادمجان در دستگاه بخارپز، باید برای تهیه این غذا قابلیت جابجایی آن را در نظر بگیرید. در واقع، باید شده عدد بادمجان‌ها را محاسبه کنید تا بتوانید بین فریزهای مختلف تعادلی برقرار کنید.

۵. بهتر است پس از گذشت چهل دقیقه تا یک ساعت، وقتی بادمجان خنک شده، آن را به ظرف مناسب منتقل کرده و در یخچال نگه داری کنید. اما بهترین روش استفاده از بادمجان خنک شده همراه با آدوکات داغ است.