مرحله به مرحله آموزش تهیه کدو حلوایی شکم پر بدون فر
تهیه کدو حلوایی شکم پر بدون فر یکی از بهترین و پرطرفدارترین دسرهای سنتی ایران است که در فصل پاییز به وفور مواد اولیه آن یعنی کدو تولید میشود. این دسر با ترکیبی از کدو، شیر، نارگیل و شکر سرشار از انرژی است و میتواند به عنوان یکی از دسرهای سرشار انرژی در رژیم غذایی افرادی که سعی در افزایش وزن خود دارند، استفاده شود.
برای تهیه این دسر ابتدا کدوها را با چاقو خرد کرده و روی حرارت قرار داده و به مدت 10 تا 15 دقیقه آن را پخته و سپس آن را پوره کرده و شکر به آن اضافه کرده و برای مدتی روی حرارت بگذارید تا شکر قهوهای شود.
در مرحله بعد، نارگیل را با 1 فنجان آب در بشقابی مخصوص کنار بگذارید و در خمیر مخلوط کدو، شیر گرم و 2 قاشق کره مخلوط کنید تا تمام برنامههای مخلوط شونده را کامل کند. بعد از مخلوط کردن تمام مواد، غذا را بریزید و برای 15 الی 20 دقیقه در سطح هم در حال پخت و پز قرار دهید تا دستور پخت حلوایی کدو به پایان برسد. سرو کردن این دیسر با نارگیل خرد شده و سبزیجات فریباست.
مواد لازم برای تهیه کدو حلوایی شکم پر بدون فر
تهیه کدو حلوایی شکم پر بدون فر نیازمند چندین ماده است که در کنار هم برای ساختن این خوراکی لذیذ و مفید بسیار کارامد هستند.
ابتدا، برای تهیه کدو حلوایی، به یک کدو تقریباً ۱ کیلوگرمی نیاز خواهیم داشت. این کدو باید آماده شده و پوست آن از بین برده شده باشد. برای این کار، کدو را با یک چاقو تیز دراز کنید و سپس بدون پوست و داخل آن را با داشتن کارد و ظرفیت و برش های دقیق، برش دهید.
پس از آماده سازی کدو، نیاز به استفاده از شیرین کننده دلخواه شما است. معمولاً از شکر خرد شده استفاده می شود، اما به جای آن هم می توانید موادی مانند عسل، شیر و ... را اضافه کنید.
سپس برای طعم دادن به کدو، از ادویه های مختلف مانند چای سیاه، زنجبیل، دارچین، هل و ... استفاده می شود. این ادویه ها را می توانید به دلخواه خود نیز اضافه کنید.
در پایان، برای تهیه کدو حلوایی شکم پر بدون فر، باید تمامی مواد را در یک قابلمه بزرگ با هم ترکیب کنید و آن را برای چند ساعت در حرارت کم بپزید تا طعمش بهتر شود. پس از پخت، آن را در قالبی که مورد نظرتان است، سرو کنید.
نحوه پخت کدو حلوایی شکم پر بدون فر در قابلمه
کدو حلوایی شکم پر یکی از خوراکیهایی است که با استفاده از کدو و شیرینگیاه تهیه میشود. این غذا در بسیاری از کشورها جزو غذاهای محبوب برای سرو در میان خانوادههاست. در اینجا نحوه پخت کدو حلوایی شکمپر بدون استفاده از فر با استفاده از قابلمه توضیح داده میشود.
برای شروع، یک قابلمه با اندازه مناسب به روی اجاق گاز قرار دهید و روی حرارت ملایم قرار دهید. تخمین زمان لازم برای پختن کدو به حدود 30 تا 45 دقیقه است.
تا کدو پخته شود، باید کدو را برش داده و داخل قابلمه قرار دهید. سپس باید یک عدد پیاز را با خلطی کردن همراه با نمک و فلفل کوبیده و روی کدو بریزید.
سپس باید یک استکان آب هم به این مخلوط اضافه کنید. توجه داشته باشید که نباید خیلی زیاد آب اضافه کنید.
اکنون قابلمه را پوشش دهید و بگذارید که به آرامی بپزد. برای اطمینان از پخته شدن کدو، با چنگال آن را در بردارید؛ اگر به راحتی در بر داشته شد به این معنی است که کدو پخته است.
در پایان، میتوانید این غذا را با اضافه کردن سیب زمینی نیز تزئین کنید. اما این اختیار با شماست که به چه صورتی این غذا را تزئین کنید. کدو حلوایی شکمپر شیرین و خوشمزه است و بدون افزودن شکر به آن طعم بسیار خوبی داده میشود. امیدواریم با دنبال کردن این روش، موفق به تهیه کدو حلوایی شکم پر خوشمزه و شیرین شوید.
نکاتی درباره پخت کدو حلوایی شکم پر بدون فر
پخت کدو حلوایی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فصل پاییز است. این غذا باعث می شود که اطراف مزرعه ها و باغ های طبیعت براق شوند. اما برای پخت این غذا ممکن است شما نیاز به فری نداشته باشید و می توانید با استفاده از مواد ساده این غذا را در خانه پخت کنید.
ابتدا کدو حلوایی موردنظر را با چاقو تمیز شده پوست کنید، سپس داخل آن را خالی کنید و برش های مربعی روی آن ایجاد کنید. سپس آن را در قسمتی از ماهیتابه با همراهی کمی روغن و چند پیاز کباب شده تفت دهید. سپس تخم مرغ را با شیر و سس روی مواد پخته شده بریزید و به دنبال آن پنیر را برش داده و روی آن بریزید.
حالا ماهیتابه را باید درون فر قرار دهید. پیش از اینکه ماهیتابه را به داخل فر بگذارید، بر روی آن یک ورق آلومینیوم بگذارید تا غذا خام مونده، نسوزد. سپس ماهیتابه را در فر درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.
پخت کدو حلوایی در حدود سی و پنج تا چهل پنج دقیقه طول می کشد. بهتر است قبل از جدا کردن از فر، یک ابزار برشی را درون کدو حلوایی فرو برده تا بپرهیزید از این که پشت غذا زیرشده باشد. پس از آن می توانید به راحتی آن را از ماهیتابه جدا کرده و روی بشقاب سرو کنید. بهتر است که این غذا را هنگامی که گرم است سرو کنید تا مزه اش بیشتر و بیشتر به چشمانتان از نظر جذابیت و رنگ پوشیده شده اندیده شود.
مرحله به مرحله آموزش پخت کدو حلوایی شکم پر بدون فر در فر
پخت کدو حلوایی شکم پر بدون فر، یکی از خوش عطر و خوش طعمترین شیرینیهای سنتی ایرانی است که بسیار محبوب در میان خانوادهها به عنوان دسر بعد از ناهار و شام دیده میشود. این شیرینی با استفاده از کدو حلوایی، آرد، شکر، روغن، زعفران و دیگر مواد مربوطه تهیه میشود. در این روش پخت، به جای فر، از قابلمه استفاده میشود تا کدو حلوایی نرم و پخته شود.
قبل از هر چیز، باید کدو حلوایی را گرفته و پوست آن را پاک کنید. پوست کدو را بردارید و سپس آن را به صورت مربعی کوچک خرد کنید. سپس آب کدو را با استفاده از یک قابلمه با آب غلیظ به جوش بیاورید. بعد از آن کدو را به آب جوشیده اضافه کرده و آن را برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا کدو پخته شود.
در ادامه، باید آرد را در یک ظرف قرار دهید و تخم مرغ و شکر را به آن اضافه کنید. سپس همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب همگن و یکدست شود. در مرحله بعد، کدو پخته شده را از آب خارج کنید و آن را با یک میکسر به صورت پوره کوچک خرد کنید. سپس پوره کدو را به مواد خشک تبدیل شده در قابلمه اضافه کنید و همهی مواد را با هم مخلوط کنید.
یک قابلمه روی حرارت خیلی کم قرار دارد و نوبت به ریختن مخلوط پخته شدۀ کدو دارید. اجازه دهید کدو در زیر حرارت قابلمۀ سرد بگذارید: حدوداً ۲۰ دقیقه چک بزنید تا مطمئن شوید که از پایین طلاق گرفته است. سپس قابلمة را برعکس کنید و کدو حلوایی خود را به صورت کامل به خوبی بپزید. پس از استفاده از دستگاه ترمومتر، حرارت داخل کدو باید به ۱۸۰ درجۀ فارنهایت برسد. حالا میتوانید کدو حلوایی شکم پر خود را با سس خامه و دارچین سرو کنید.
تفاوت پخت کدو حلوایی شکم پر بدون فر در فر و قابلمه
کدو حلوایی شکم پر یک دسر سنتی و خوشمزه است که در بسیاری از مناطق ایران مصرف میشود. پخت این دسر به دو روش با فر و بدون فر انجام میگیرد. در این متن به تفاوت پخت کدو حلوایی شکم پر بدون فر در فر و قابلمه برای شما توضیح میدهیم.
روش پخت کدو حلوایی شکم پر بدون فر:
اردوی مرحله به مرحله پخت نوع بدون فر کدو حلوایی شکم پر شامل مراحل زیر است:
- با خرد کردن کدو در قالبهای مناسب، آنها را به همراه آرد، شیر، وانیل، پودر قند و نمک مخلوط کرده و تا حد پخت کامل نیم ساعت پخت میشود.
- سپس، با اضافه کردن شربت یا سیروی پسته، میتوان آن را مطمئنتر و خوشمزه تر نمود. در نهایت، روی کدو حلوایی شکم پر بدون فر، نان خشک پودر قند ریخته میشود.
روش پخت کدو حلوایی شکم پر با فر:
- نخستین گام برای پخت کدو حلوایی شکم پر با فر، نیاز است که کدو را پوست بزنید و بعد از برش دادن آنها را در قالب مناسب قرار دهید و تا حد پخت کامل، آنها را در فر میگذاریم.
- در مرحله دوم، شما میتوانید با مخلوط کردن موادی مانند شیر، آرد، پودر قند، وانیل و نمک، مایعی حجیم و خوشمزه درست کنید و آن را روی کدو سخت پخته شده بریزید.
- مرحله پایانی، برداشتن کدو از فر میباشد و بعد از خنک کردن و پذیرایی در بشقابها، آن را میتوان با کره و نان ترد سرو کرد.
پخت کدو حلوایی شکم پر در قابلمه:
استفاده از قابلمه نیز یکی از روشهای پخت کدو حلوایی شکم پر است که معمولا برای پخت کدو بدون استفاده از فر بهکار گرفته میشود. برای پخت کدو حلوایی شکم پر با قابلمه باید کدو را پوست کنده و برش داده سپس در قابلمه قرار داده و با شربت و مواد قندی همراه شامل نمک آرد تفت داده شود. در نهایت، با اضافه کردن کره، کدو حلوایی شکم پر بهتری نیز بهدست میآید.
در نتیجه، پخت کدو حلوایی شکم پر بدون فر، معمولا سریعتر انجام میشود اما پخت کدو حلوایی شکم پر با فر، دارای طعم و عطر فوقالعادهای میباشد. همچنین، استفاده از قابلمه نیز در پخت کدو حلوایی شکم پر، یک روش دیگر برای پخت به شمار میرود که مزایای خود را دارد.