تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه کته گوجه و هویج
کته گوجه و هویج یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که از مواد اصلی گوجه فرنگی، هویج، بلغور برنج، پیاز و ادویههای مختلف تهیه میشود. این غذا غنی از ویتامینها و مواد مغذی است که به راحتی در هر خانهای قابل تهیه و پخت است.
برای تهیه کته گوجه و هویج، ابتتدا بلغور برنج را بشویید و در آب سرد به مدت یک ساعت خیسانده و سپس آبکشی کنید.
سپس پیاز را خلال کرده و در روغن داغ تفت دهید. هویج را هم خلال کرده و به پیاز اضافه کنید تا نرم شود. سپس گوجه و ادویههای مورد نظر را به مواد دیگر اضافه کنید و بگذارید حدود 15 تا 20 دقیقه بپزد.
وقتی تمام مواد نرم شدند و ترکیب رنگی خوبی داشت، بلغور برنج اضافه کرده و حدود 30 تا 40 دقیقه دیگر بپزید تا برنج کاملا پخته شود. طعم و نمک غذا را اصلاح کرده و از روی شعله بردارید.
حال کته گوجه و هویج را روی سفره میریزید و با نمک و فلفل سفید تزیین کرده و با نون یا مخلفات دیگر پخته سرو کنید. این غذای خوشمزه و مغذی میتواند یک وعده غذایی کامل و خوشمزه باشد.