تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه کته در پلوپز پارس خزر
برای تهیه کته در پلوپز پارس خزر، ابتدا باید کته را به مدت 1 تا 2 ساعت در آب خیسانده یا خرد شده، بندازید تا نرم شود. سپس آب آن را تازه کرده و خشک نمایید. سپس 1 لیوان آرد نیمه کُلوچه را همراه با کته و نمک و زرده تخم مرغ داخل ظرف پلوپز قرار دهید و باز کرده و درجه حرارت بالا قرار دهید.
پس از حدود 10 تا 15 دقیقه، ظرف پلوپز را باز کنید و کته را همه جهات مخلوط کنید تا کاملاً پخته شود. پیشنهاد میشود کنترل کردن میزان آب کته مهم است تا آن را خیلی لجنی نسازید و متوجه حجم و زمان کتهی برگشته شده باشید. دمای پلوپز را تا 70-80 درجه تنظیم کنید و تهیه این دسر از کارهای علاقمند کننده و جذابی برای شما و دوستان شماس
در نهایت، کته در پلوپز پارس خزر آماده سرو کردن است. میتوانید آن را با سس نخودچی، ماست، گردو و خلال پسته تزیین کنید. این غذا را معمولاً با انواع مربا و پودینگ تهیه میکنند. حضور این دسر را فرصت خوبی برای مهمان نوازی دانسته و آن را نسبت به سایر غذاها مورد توجه قرار دهید.