1. آماده سازی گوشت چرخ کرده برای کتلت مجلسی
برای آماده سازی گوشت چرخ کرده برای کتلت مجلسی، ابتدا باید گوشت را انتخاب کرد. بهتر است که گوشت تازه و بدون چربی زیادی انتخاب شود. گوشت را باید دو تا سه بار همراه با یک پارچه با فشار ضربه داده تا برای کتلت مستعد آماده شود. بعد از آن، گوشت را خرد می کنیم تا چرخ های کوچک تر از یک اینچ شکل بگیرد.
سپس، بهتر است که گوشت را در یک ظرف بزرگ قرار داده و با اضافه کردن سبزیجات تازه به آن، آماده کردن تابه خود را کامل کنیم. با اضافه کردن پیاز، سیر، زنجبیل و دیگر مواد به این آمیخته، وسیله نظم دهنده را روی سطح تابه قرار داده و ابزار را برای مخلوط کردن آمیخته به کار بندیم. این کار باعث می شود که مواد به دقت مخلوط شوند و حجم بیشتری به دست آیند.
وقتی که همه مواد به خوبی مخلوط شود، بهتر است که آن را چندین بار نمد کنیم. در این مرحله، مواد به هم متصل شده و برای به دست آوردن فرم کتلت مناسب، نیاز به نمد کردن دارید. بعد از آن، با نمد کردن مواد، باید آنها را به اشکال مربعی یا دایره ای برای کتلت تبدیل کنیم.
نوبت به سرخ کردن کتلت هاست. بهتر است که آنها را در روغن سرخ کنیم تا طعم خوبی به دست آید. با این حال، بهتر است که قبل از سرخ کردن کتلت ها، آنها را به عمق فام در بکنید تا حرارت به اوج نرود. بعد از آن، بهتر است که کتلت ها را در ظرفی گذاشته و پیاز و سس را بر روی آن سرو کنیم. این روش به صورت معمول برای سرو کردن کتلت های خانوادگی و مجلسی مورد استفاده قرار می گیرد.
2. تهیه خلال پیاز، نمک و فلفل سیاه برای کتلت مجلسی
تهیه خلال پیاز، نمک و فلفل سیاه برای کتلت مجلسی امری بسیار مهم و اساسی است. این ترکیب به لحاظ مزه و طعم، و جلوه دهنده رنگ و طعم عالی در کتلت مجلسی مورد استفاده قرار می گیرد.
برای تهیه خلال پیاز، ابتدا پیاز را خرد کرده و سپس آن را در تابه با روغن روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را تا زمانی که شفاف شود و کمی رنگ روی صفحه نمایش بگیرد، سرخ کنید. در این مرحله، بهتر است دقت کافی به رنگ پیاز داشته باشید و آن را نسوزانید.
بعد از این کار، خلال پیاز را در ظرفی مجزا قرار داده و به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس تمام مواد را به هم مخلوط کرده و آماده استفاده در کتلت مجلسی خود باشید.
تحت هیچ شرایطی نباید در تهیه خلال پیاز از نمک و فلفل زیاد استفاده کنید. این کار می تواند موجب تغییر طعم و مزه و در نتیجه خراب شدن کتلت مجلسی شود. بهتر است به تهیه و استفاده از خلال پیاز با اندازه مناسب توجه کنید تا کتلت مجلسی شما با طعم و مزه عالی به دست بیاید.
در نهایت، می توان گفت که تهیه خلال پیاز، نمک و فلفل سیاه برای کتلت مجلسی اساسی ترین پاره از تهیه این غذای خوشمزه است. صحیح و اندازه مناسب استفاده از این مواد می تواند به تولید کتلت مجلسیی با طعم و مزه بی نظیر کمک کند.
3. اضافه کردن نان تست به گوشت چرخ کرده برای کتلت مجلسی
اضافه کردن نان تست به گوشت چرخ کرده برای کتلت مجلسی، یکی از طرق شایع در پخت کتلتهاست. این روش باعث میشود که کتلتها خیلی نرم و مزه دار شوند و از شکستن آنها جلوگیری شود.
برای استفاده از این روش، نان تست را به تعداد مناسب به مقدار گوشت چرخ کردهی مورد نظر اضافه کنید و همهی مواد را باهم مخلوط کنید. در این مرحله بهتر است گوشت و نان تست را با هم نرم نرم با هم مخلوط کنید تا تمام معماری نان تست در گوشت بازتاب داده شود و کتلت ها در پخت خیلی داغ و خوشمزه شوند.
بعد از مخلوط کردن تمام مواد، شکل کتلت ها را بدهید. هنگام نانوایی یا شکل دادن به کتلت بهتر است دسته های دستان خود را با آب نمک یا روغن کمی ترشی بریزید تا به نرمی قابل تحمل شوند و در کنار آنها بتوانید جایگزین کتلت هایی همچون Croquet بزرگ تری تولید نمایید.
سپس کتلت ها را درون فر بگذارید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخت کنید. و بهتر است قبل از پخت، روی کتلت ها را با تخم مرغ ترک شده برای تزئین پخته کردن و روشن شدن آنها بریزید.
در نهایت، با تزئین کردن کتلت ها با مقدار کمی چاشنی ها، همچون سس گوجه فرنگی و کیسه سبزیجات تازه، همانطور که میدانید، این غذا خوشمزه، نرم و با مزه سرو می شود و قطعا خیلی مورد علاقه اکثر خانواده ها قرار خواهد گرفت.
4. تهیه حلقههای کتلت و پخت آنها برای کتلت مجلسی
برای تهیه کتلت مجلسی، ابتدا باید حلقههای مواد اولیه را تهیه کنید. برای این کار، پیاز را خرد کرده و در یک ماهیتابه با روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس آن را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و به همراه نمک و فلفل به طور کامل با هم مخلوط کنید.
سپس باید مخلوط گوشت را در قالبهای دایرهای قرار دهید و آنها را به صورت حلقه درآورید. در این مرحله، میتوانید از یک کارتن دوری یا از یک بشقاب دائرهای استفاده کنید و حلقههای کتلت را روی آن قرار دهید تا شکل حلقهای به دست آید.
سپس باید حلقهها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در قسمت فر گرم بگذارید تا کاملا پخته شوند. شما همچنین میتوانید ابتدا حلقهها را با پانسمان آلومینیومی پوشیده و سپس آنها را درون قسمت فر بگذارید.
در نهایت، میتوانید کتلتهای خود را با سسهای مختلف همراه با سالاد و خلالی پیاز سرو کنید. همچنین میتوانید از خرد کردن پیاز درون مخلوط گوشت استفاده کنید تا به طعم و لذت آن اضافه شود. با تزیین کتلتهای مجلسی با ریحان تازه و شیرین، شما میتوانید ظاهر آنها را افزایش دهید و در جمع دوستان و خانوادهتان لذت ببرید.
5. تهیه سس پودر خارجی برای کتلت مجلسی
تهیه سس پودر خارجی برای کتلت مجلسی، یکی از راههای ساده و مطمئن برای کسب طعمی متفاوت و خاص برای کتلت مجلسی است. در این روش از پودر سس خارجی که به عنوان ماده اولیه در ساخت سسهای غذایی استفاده میشود، استفاده میشود.
قبل از شروع به تهیه سس پودر خارجی، باید متوجه شد که چه نوع پودر سس خارجی مورد نظر مانند سس فنچدرسینگ، تریاکی، باربکیو و... برای ساخت سس مورد نیاز است. پس از تهیه پودر سس خارجی، باید آن را با مقداری آب مخلوط کرده و به هم زدن آن را در صمد روی حرارت قرار داد. در هنگام به جوش آمدن سس، حتما باید به آن توجه کرد تا سس بدون گل کردن و کمی جم شدن، بافت صحیح خود را داشته باشد.
در مرحله بعد باید کتلت مجلسی را پخته و به آن سس پودر خارجی را اضافه کرد. باید به اندازه مناسب سس را به کتلت در حال سرو گذاشتن اضافه کرد تا بتوانیم طعم و مزه لذیذی را در کتلت مجلسی تجربه کنیم.
در نهایت، میتوانیم کتلت مجلسی با سس پودر خارجی تهیه شده را با سبزیجات و سالاد سرو کرده و از غذای خوشمزه خود لذت ببریم. این روش نسبت به ساخت سس خودمان از مواد خام، سریع و ساده است و معمولاً طعم خوبی را در کتلت مجلسی ایجاد میکند.
6. تزئین کردن کتلت مجلسی با تره فرنگی و گلگل قرمز
تزئین کردن کتلت مجلسی با تره فرنگی و گلگل قرمز یکی از بهترین روشهایی است که میتوان مهمانان خود را شگفتزده کرد. طرحهای مختلف تزئین کردن تره فرنگی و گلگل قرمز، میتواند برای شبهای مختلف بسیار جذاب باشد و به همراه دکوراسیون فضایی مناسب، یک کار خارقالعاده خواهد شد.
برای شروع، ابتدا باید کتلت خود را طبق دستور پخت بپزید تا آماده شود. سپس، باید تره فرنگی و گلگل قرمز را به دقت شستشو داده و به يک مرحله آماده سازی پرداخت. بهترین روش برای تزئین کردن کتلت، استفاده از شاخههای تره فرنگی و گلگل قرمز میباشد. شما میتوانید از تکههای کوچک تره فرنگی برای پرداخت نواری زیبا روی دور کتلت استفاده کنید و سپس با استفاده از شاخههای گلگل قرمز خودتان را به دلخواه به بینی کتلت تزئین کنید.
همچنین، شما میتوانید از شاخههای تره فرنگی برای پرداخت پایه کتلت استفاده کنید و سپس با استفاده از شاخههای گلگل قرمز به دلخواه بینی کتلت را تزئین کنید. همچنین، اگر شما تمایل به دستیابی به دکوراسیون زیبایی در میانه این دو مرحله دارید، میتوانید از برگهای شاخههای تره فرنگی یا گیاهان دیگر برای پرداخت یك طرح زیبا به نظر خود استفاده کنید.
در نهایت، بسته به سلایق شما، شما میتوانید از سایر دکوراسیونهای مختلفی مانند شمعهای تزئینی، توت فرنگی یا سایر تزئینات خودستایی دیگر برای تکمیل دکوراسیون کتلت استفاده کنید. همچنین، برای به دست آوردن بهترین نتیجه، مطمئن شوید که از مواد با کیفیت استفاده کرده اید و دقت و دقت به کار میکنید.