تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه کبه کردی
کبه کردی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که از گروه پلویی پخته میشود. این غذا از گوشت چرخ کرده، نخودچی آب پز، باقالی، گیاهان دارویی و ادویههای مختلف تهیه میشود و طعم خوشمزهای دارد. طرز تهیه کبه کردی اصیل و سنتی است و در سراسر ایران مورد علاقه بسیاری از افراد قرار دارد.
برای تهیه کبه کردی، ابتدا باید گوشت چرخ کرده با ادویهها و نمک و فلفل به مدت زمانی ریز شده و بعد از آن خمیری خوشهای از نخودچی آبپز و باقالی تهیه شده و به اندازه مناسبی برش داده شده و به ترتیب به لایههای گوشت و باقالی قرار داده میشود. سپس کله تهیه شده در قابلمه قرار گرفته و روی آن کمی روغن و آب اضافه میشود تا به مدت زمانی بپزد.
پس از این مرحله، کبه کردی درون ظرف مورد نظر قالببندی شده و بعد از خنک شدن به میز تقدیم میشود. این غذا را میتوان با نان تازه یا برنج سفید سرو کرد و با سسهای مختلفی مانند ماست و خیارشور تزیین کرد. طعم فوقالعاده و خواص غذایی کبه کردی از دیگر دلایل محبوبیت و پرطرفداری این غذا است.