طرز تهیه کبه کردی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کبه کردی

کبه کردی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که از گروه پلویی پخته می‌شود. این غذا از گوشت چرخ کرده، نخودچی آب پز، باقالی، گیاهان دارویی و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و طعم خوشمزه‌ای دارد. طرز تهیه کبه کردی اصیل و سنتی است و در سراسر ایران مورد علاقه بسیاری از افراد قرار دارد.

برای تهیه کبه کردی، ابتدا باید گوشت چرخ کرده با ادویه‌ها و نمک و فلفل به مدت زمانی ریز شده و بعد از آن خمیری خوشه‌ای از نخودچی آبپز و باقالی تهیه شده و به اندازه مناسبی برش داده شده و به ترتیب به لایه‌های گوشت و باقالی قرار داده می‌شود. سپس کله تهیه شده در قابلمه قرار گرفته و روی آن کمی روغن و آب اضافه می‌شود تا به مدت زمانی بپزد.

پس از این مرحله، کبه کردی درون ظرف مورد نظر قالب‌بندی شده و بعد از خنک شدن به میز تقدیم می‌شود. این غذا را می‌توان با نان تازه یا برنج سفید سرو کرد و با سس‌های مختلفی مانند ماست و خیارشور تزیین کرد. طعم فوق‌العاده و خواص غذایی کبه کردی از دیگر دلایل محبوبیت و پرطرفداری این غذا است.