طرز تهیه کباب کوبیده گوشت در فر
کباب کوبیده گوشت یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است و به شیوههای مختلفی در سراسر کشور تهیه میشود. در اینجا به طرز تهیه کباب کوبیده گوشت در فر پرداخته میشود.
ابتدا برای تهیه کباب کوبیده، بهتر است گوشت خالص چرخ شده را با چند پیاز ریز خرد کرده و با نمک و فلفل به خوبی مخلوط کنید. سپس شکلات مخصوص کبابسازی را در قالبهایی باز کنید و مقداری از گوشت خمیری را در داخل قالب قرار دهید و آن را به خوبی فشار داده و هموار کنید تا در ابتدا یک شکل کامل سیلندر در بیاورید. سپس با چوب میوه یا چکش نرم ترکیب را به خوبی فشار دهید تا نهایتا به شکل کباب کوبیده شکل گرفته و از داخل قالب خارج شود.
بعد از این که تعداد کافی از کباب کوبیدهها ساخته شد، اینها را در تابهای با روغن و روی حرارت خاموش آهسته به مدت 15-20 دقیقه به داخل فر قرار دهید تا بپزند. در این مرحله میتوانید کباب کوبیده را همراه با صحنهای از مرکبات، گیلاس یا سالاد فصل روی میز سرو کنید.
در نهایت، بعد از این که کباب کوبیده گوشت به همراه مزهی فوقالعادهای به پایهی شما رسید، پیشنهاد میشود که با چند تکه نان روغنی، ینی، چاباتین کوچک، مخلوط شود و بعداز طعمدار کردن آن، باهم سرو کنید. در هر صورت، نتیجه نهایی همیشه از طراوت و شماقیت دستورپخت شما بیاربه خواهد بود.
جدول زمانی و دمای لازم برای پخت کباب کوبیده گوشت در فر
برای پخت کباب کوبیده گوشت در فر، باید ابتدا مواد مورد نیاز را آماده کنید. برای تهیه کباب کوبیده، گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده، نمک، فلفل و گیاهان خشک را با هم مخلوط کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی ترکیب شوند.
در ادامه، برای پخت کباب کوبیده گوشت، باید فر را به درجه حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سلسیوس) تنظیم کنید. قبل از قرار دادن کباب در فر، باید ورقه های فویل را آماده کنید. سپس، یک کوبیده گوشت ساخته شده را روی یک ورق فویل قرار داده و آن را به خوبی بسته و در حالتی که آن را بر روی یک تکه ورقه کاغذ نواری قرار می دهیم و با اتصال آن به لبه ها بسته و سپس بر روی ورق فویل قرار می دهیم.
حال کباب را در فر قرار دهید و آن را به مدت ۱۸-۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته شود. باید به یاد داشته باشید که زمان پخت کباب کوبیده گوشت در فر، بستگی به ضخامت مخلوط گوشت دارد. بنابراین، باید مراقب بود که کباب را زیاد نپزید تا خشک نشود.
بعد از گذشت زمان لازم، کباب را از فر بردارید و ورق فویل را با دقت باز کنید تا بخار خارج شود. کباب کوبیده گوشت آماده خوردن است و می توانید آن را با چندین نوع از سس های مورد علاقه تان همراه کنید. برای رسیدن به نتیجه آرامش بخش، باید کباب را به مدت چند دقیقه خنک کنید تا بیشتر از گوشت آب ندهد. می توانید کباب کوبیده گوشت را با نان تست یا نان لواش همراه کنید.
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر
برای تهیه کباب کوبیده مرغ در فر، در ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور، تخم مرغ، پیاز، نمک، فلفل سیاه، پودر ادویه، پودر سیر، آرد سوخاری و گوشت مرغ را به ترتیب در یک کاسه مخلوط کنید.
سپس، بهتر است گوشت مرغ را در یک ظرف با زیره تفت داده شده به مدت چند دقیقه سرخ کنید. سرخ کردن زیره باعث می شود که طعم گوشت خوشبختانه تر شود و غذای ما بوی خوشی پیدا کند.
پس از سرخ کردن گوشت مرغ، آن را به مواد مخلوط شده در کاسه اضافه کنید و حتی تراکم بدهید. سپس می توانید به هر دلخواه خرد کردن پیاز، گل سرخ، زرشک و... برای تزیین گوشت مرغ بپردازید.
در مرحله بعد، باید یک سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش دهید و گوشت مرغ را روی سینی برای پخت به آن بریزید. سپس سینی را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و گوشت را برای ۳۰ دقیقه بپزید و در نیمه موقع آن را برعکس کنید تا از هر دو طرف سرخ شود.
پس از پخت کامل کباب کوبیده مرغ در فر، آن را از داخل فر بیرون بیاورید و چند دقیقه بر روی سینی بگذارید تا کمی خنک شود. سپس می توانید کباب کوبیده را به همراه نان فرنی و سالاد سرو کنید و لذت ببرید.
جدول زمانی و دمای لازم برای پخت کباب کوبیده مرغ در فر
برای پخت کباب کوبیده مرغ در فر نیاز به رعایت جدول زمانی و دمای خاصی دارید. در ادامه به توضیح این مسائل پرداخته می شود.
در ابتدا برای پخت کباب کوبیده مرغ در فر، باید فر را روشن کرده و به دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. پس از آن، با روی کاری پخت کباب را به داخل فر بگذارید تا درجه حرارت فر تعادل پیدا کند.
بعد از حدود ۵ الی ۷ دقیقه، با توجه به میزان قطعات کوبیده مرغ و ضخامت آن ها، زمان پخت آنها متغیر خواهد بود. در صورتی که قطعات کوبیده مرغ نیم کیلویی باشد، حدود ۲۰ دقیقه زمان پخت به طور متوسط لازم است.
در این مرحله، با توجه به رنگ طلاییای که به شکل پوسته بر روی کباب تشکیل می شود، می توانید متوجه آماده بودن کباب شوید. درصورتی که به رنگ قهوهای شد، نشانه این است که کباب شما زیادی داغ شده است و می بایست زمان پخت آن را کاهش دهید.
درنهایت پس از آماده سازی کباب، با از فر درآوردن آن، به مدت چند دقیقه آن را برای خنک شدن رها کنید. پس از خنک شدن کمی، کباب کوبیده مرغ شما آماده سرو به میزاندهی است و می توانید آن را با سبزیجات روی سفره قرار دهید.
در کل پخت کباب کوبیده مرغ در فر به دقت و رعایت دما و زمان صحیحی که در جدول زمانی مشخص شده است، نیاز دارد تا با بلند شدن مزاحمت از پخت کباب راضی باشید.
کاربردهای روغن، نمک و فلفل در تهیه کباب کوبیده گوشت در فر
برای تهیه کباب کوبیده گوشت در فر، استفاده از چندین ماده غذایی ضروری است که به همراه گوشت میتواند علاوه بر افزایش ارزش غذایی این غذا، به طعم و اصالتی عالی تر نیز دست یابیم. از جمله این مواد غذایی میتوان به روغن، نمک و فلفل اشاره کرد که هر یک به نحوی برای تهیه کباب گوشت میتواند مفید باشد.
استفاده از روغن در تهیه کباب، به دلیل تاثیر موثر این ماده بر روی ظاهر و طعم گوشت، از اهمیت بالایی برخوردار است. روغن بهترین گزینه برای پختن گوشت و ایجاد یک پوست ظاهری شفاف و عطراندیش در کباب میباشد. بهترین گزینه برای روغن، روغن نباتی است که بانگ طعم گوشت را تا حد زیادی حفظ میکند و در بدترین حالت، روغن سبوسدار فله نیز میتواند جایگزین پیشنهادی باشد.
نمک به گوشت رطوبت و طعم مناسبی اضافه میکند و به همین دلیل ضروری است. برای تهیه کباب کوبیده گوشت، نمک معمولا به مقدار بهترین تنظیمات، یعنی یک قاشق چایخوری در هر کیلوی گوشت، استفاده میشود. ولی بهتر است در صورت امکان، روی گوشت دانهای نمک پخش کرده و بعد از سه تا پنج دقیقه، گوشت را پالایش کنید. این کار، باعث میشود که نمک تمامی رطوبت گوشت را هم جذب کند و در نتیجه، گوشت درست محکم و خوشمزه شده و طعم آن به صورت عمیقتری درون گوشت گرفته شود.
آخرین ماده غذایی که در تهیه کباب کوبیده گوشت باید در نظر گرفته شود، فلفل است. فلفل به آن پوست ظاهری و طعم خاص، با رنگ براق و پرجذابی که دارد، کمک میکند این غذا برای نماییدن تر و تمیزتر به نظر بیاید. همچنین فلفل به عنوان مادهای میان اونجر گوشت، گوشت را پرتعادل کرده و طعم خاصی به آن اضافه میکند.
از اینرو میتوان گفت که استفاده از روغن، نمک و فلفل در تهیه کباب کوبیده گوشت، ضروری و اجباری است و همواره به تنظیمات مناسب برای هر یک از آنها، باید توجه داشت. با رعایت اصول تهیه و استفاده از مادههای غذایی مربوطه، میتوان یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهای ایرانی، یعنی کباب کوبیده گوشت را در خانه به راحتی تهیه کرد.
کاربردهای روغن، نمک و فلفل در تهیه کباب کوبیده مرغ در فر
کباب کوبیده مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهایی است که در خانه های ایرانی تهیه می شود. برای تهیه این غذا، از اجزای مختلفی مانند گوشت مرغ، پیاز، نمک، فلفل و روغن استفاده می شود. در این مطلب، ما به توضیح تاثیرات این مواد بر روی کباب کوبیده مرغ می پردازیم.
روغن، یکی از اجزای اصلی تهیه کباب کوبیده مرغ است. استفاده از روغن، علاوه بر افزودن طعم و عطر بیشتر به کباب، باعث سرخ شدن بهتر آن می شود. علاوه بر این، روغن باعث جلوگیری از چسبیدن کباب به سینی فر می شود و سبب می شود که مرغ کاملاً پخته شود.
نمک و فلفل از دیگر اجزایی هستند که در تهیه کباب کوبیده مرغ مورد استفاده قرار می گیرند. نمک باعث ایجاد طعم مطلوب و خوشمزه در کباب می شود و فلفل نیز باعث افزایش طعم تند و فوق العاده کباب می شود. جمع آوری این دو اجزا با هم، باعث تعادل در طعم کباب می شود و به آن مزه طبیعی و لذیذی می دهد.
همچنین، استفاده از این مواد به مرغ کمک می کند تا پخته شود و خوشمزه تر شود. نحوه مخلوط کردن بین اجزای مختلف نیز بسیار مهم است. باید توجه داشت که هر کدام از این موارد به میزان مناسبی استفاده شوند تا با یکدیگر تعادل داشته باشند و کباب به خوبی پخته شود. در نتیجه، استفاده درست از روغن، نمک و فلفل می تواند باعث شود که کباب کوبیده مرغ شما به خوبی پخته و لذیذ شود.