1. طرز تهیه کباب کوبیده مرغ ماهیتابه ای با مرغ چرخ کرده
کباب کوبیده مرغ ماهیتابهای با مرغ چرخ کرده یکی از پرمصرفترین و خوشمزهترین انواع غذاهای ایرانی است که با استفاده از مرغ چرخ کرده و به شکل کوبیده در ماهیتابه پخته میشود. برای تهیه این غذا ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای طرز تهیه کباب کوبیده مرغ ماهیتابهای با مرغ چرخ کرده، موادی همچون مرغ چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سیر رنده شده و روغن مورد نیاز است.
در قسمت بعدی ابتدا مرغ چرخ کرده را با پیاز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و سیر در میکسر یا با دست خوب مخلوط کرده و بهشکل کوبیده درمیآوریم. برای این کار میتوانید به جای پیاز، پیاز خام را روی کباب بگذارید تا طعم بهتری به غذا دهد. بعد از این مرحله، ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و روغن را به آن اضافه کنید. پس از گرم شدن روغن، کوبیده مرغ را روی ماهیتابه بریزید و با کمی روغن، همهطرف آن را سرخ کرده و با حرارت متوسط بگذارید پخته شود.
بعد از 15 دقیقه، کوبیدهها را برعکس کنید تا همهطرف خوبی سرخ شوند و این کار را به مدت 10 دقیقه دیگر ادامه دهید. در مرحله بعدی، کبابها را با آنچه که خوشایندتر مینماید سرو کنید. مثلاً میتوانید آن را با رشته کوفتهای، سبزیجات تازه و چاشنیهای دلخواه سرو کنید. طرز تهیه کباب کوبیده مرغ ماهیتابهای با مرغ چرخ کرده جزو غذاهای ساده و خوشمزه است که به راحتی میتوانید آنرا در دستپخت پذیراییهای خود قرار دهید.
2. مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ ماهیتابه ای
با سلام،
برای تهیه کباب کوبیده مرغ ماهیتابه ای، برخی از مواد لازم عبارتند از:
1- گوشت مرغ : بهترین گوشت برای تهیه کباب، گوشت سینه مرغ بدون استخوان است که باید پیش از استفاده آن را برشهایی کوچک بریده و چربی آن را از بین ببرید.
2- پیاز : پیاز باعث میشود که گوشت نرم تر و زمان پخت آن هم کوتاهتر شود. پیاز را خیلی ریز نکنید و باید آن را قبل از مخلوط کردن با گوشت، خیلی خوب برش دهید.
3- پودر زردچوبه : زردچوبه به عنوان یک اسپایس گرم، ملایم و شیرین به غذاهای خانگی اضافه میشود. باید به مقدار مناسبی در کباب کوبیده مرغ اضافه شود.
4- نمک و فلفل : نمک و فلفل به عنوان دو اسپایس عمده و ضروری، باید به مقدار مناسبی جهت طعم دلخواه به کباب کوبیده اضافه شوند.
5- روغن : روغنی که برای پخت کباب کوبیده مرغ ماهیتابه ای استفاده میکنید باید روغنهایی باشند که مقاومت به حرارت بالا داشته باشند. بهتر است از روغنهایی با نقطه دود بالا مثل روغن زیتون و استفاده کنید.
در کل برای تهیه کباب کوبیده مرغ ماهیتابه ای، باید مواد لازم را خوب برش داده، مخلوط کرده و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار داد تا بهتر شوند. سپس با استفاده از ماهیتابه، کباب را در روغن گرم کنید تا آماده شود. بعد از پخت چند قطره آب لیمو روی کباب ریخته و با نون نان ایرانی سرو کنید و از آن لذت ببرید.
3. روش تهیه کباب کوبیده مرغ ماهیتابه ای با مرغ چرخ کرده
برای تهیه کباب کوبیده مرغ ماهیتابه ای با مرغ چرخ کرده ابتدا باید مرغی را که برای چرخ کردن مناسب است انتخاب کرد. میتوانید از سینه مرغ استفاده کنید و آن را در یک مخلوطکن چرخ کنید تا یک گوشت نرم و یکدست بدست بیاورید. سپس به آن یک عدد پیاز رنده شده ، سیر رنده شده ، تره فرنگی خرد شده ، نمک ، فلفل و به ترتیب یک قاشق چایخوری خرد شده دارچین و زردچوبه افزوده و همهی مواد را با مرغ چرخشده مخلوط کرده و به دلخواه شکل دلخواه به آن داده و روی ماهیتابه بگذارید. برای به دست آوردن بهترین طعم کباب، پیشنهاد می کنیم که مرغ را حداقل برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا مواد با شده و طعم بهتری به خودش بگیرد.
حال باید یک ماهیتابه یا پنجره انتخاب کرد تا کباب ها آرام آرام درون آن آماده شوند. برای این کار میتوانید از ماهیتابههای آجری، فلزی یا غیره استفاده کنید که هر کدام نوع طعم و رنگ متفاوتی به کباب میدهد. سپس کباب های تهیه شده را در ماهیتابه قرار داده و روی شعله خیلی بالا قرار دهید تا به زودی طرفین آنها سرخ شده و کمی پخته شوند و سپس شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم تر، کباب ها کامل پخت شوند. در این مرحله، پیشنهاد میشود که به دلخواه روغن خراطین پخته شده را به هر یک از کباب ها اضافه کنید تا طراوت و طعم بهتری به آنها ببخشید.
نهایتاً که کباب ها را آماده کردید میتوانید آنها را با سبزیجات تازه مانند نعناع، ریحان، گاونک و پیاز سرخ شده سرو کنید و لذت بردید. این روش آسان و سریع است و کباب کوبیده مرغ شما میتواند به عنوان یکی از بهترین گزینه های شما برای پذیرایی های شام و ناهار باشد.
4. نکات مهم در تهیه کباب کوبیده مرغ ماهیتابه ای با مرغ چرخ کرده
کباب کوبیده یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در تمام قسمتهای این کشور پخته میشود. اما برای تهیه آن باید نکات مهمی را رعایت کرد تا با کبابی شیرین، آروم و لذیذ مواجه شویم.
برای تهیه کباب کوبیده مرغ ماهیتابه ای با مرغ چرخ کرده، لازم است از مرغ چرخ کرده به خوبی استفاده کنیم. بهتر است برای این منظور مرغ سینه را از پیش با یکلایه از آرد بپوشانیم تا کباب ما کمتر از آب بیفتد. سپس معمولاً از سبزیجاتی مانند پیاز، گلپر و ریحان استفاده کنیم تا طعم غذایمان شیرینتر شود.
در کنار اینها، باید به این نکته نیز توجه کرد که با حرارت درست و به دقت، میتوان به طعم مناسب کباب رسید. بنابراین، باید کباب را در یک پاکت آلومینیومی قرار داده و درون ماهیتابه خود قرار دهید. سپس آن را روی حرارت شدید قرار دهید و زمانی که طعم آن مناسب شده، از روی حرارت درآورید و کباب را با سبزیجات و نوشابه مورد علاقهتان سرو کنید.
در نهایت، برای لذیذ شدن کباب، از پودر چای سیاه نیز میتوانید استفاده کنید. این روش راه حلی است برای جذب چربی بیشتر مرغ و دادن طعم شیرینتر به کباب. با رعایت این نکات، میتوانید از کباب کوبیده لذیذ و شیرین خود لذت ببرید.
5. طرز تهیه کباب کوبیده مرغ ماهیتابه ای با مرغ تازه
کباب کوبیده مرغ ماهیتابه ای یکی از انواع محبوب کباب در ایران است که با استفاده از مرغ تازه تهیه می شود. برای تهیه این کباب ابتدا می بایست مرغ تازه را تمیز کرده و از پوست و استخوان های آن جدا کنید. سپس مرغ را با چاقو یا آسیاب گوشت خرد کنید تا به صورت کوبیده شده باشد.
پس از آماده سازی گوشت مرغ، باید به آن ترکیبی از پیاز خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه و روغن اضافه کنید و همه را با گوشت مرغ تلخی خوبی مخلوط کنید. بهتر است این ترکیب را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال به خنک شدن بگذارید، تا گوشت مرغ با این ترکیب مزه بگیرد و بهتر پخته شود.
در مرحله بعدی، برای پخت کباب کوبیده مرغ ماهیتابه ای با مرغ تازه باید ماهیتابه را روغن زده و روی حرارت قرار دهید. سپس از ترکیب گوشت مرغ و ترکیبات مذکور توپ های کوچک درست کنید و بر روی ماهیتابه قرار دهید، سپس کباب ها را به مدت چند دقیقه به هر طرف بپزید تا تمام شوند.
در آخر هم کباب کوبیده مرغ ماهیتابه ای با مرغ تازه آماده است و برای سرو کردن می توانید آن را با روغن زعفران و پوره انبه مزه دهید. این کباب را می توانید با نان، سالاد یا برنج سرو کنید و مطمئناً طعم و مزه خاص خود را به سرویس خود اضافه می کند.
6. مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ ماهیتابه ای با مرغ تازه
کباب کوبیده مرغ ماهیتابه ای با مرغ تازه یکی از انواع خوشمزه کباب های ایرانی است که با جذابیت و طعم بی نظیری از دیگر کباب های سنتی تفاوت دارد. برای تهیه این کباب لازم است که موادی مانند گوشت مرغ تازه، پیاز، سیر، تخم مرغ، پودر دارچین، پودر زنجبیل، نمک، فلفل سیاه و ادویه ها استفاده شود.
اولین مرحله برای تهیه این کباب، آماده سازی مواد مورد نیاز است. برای این کار، مرغ تازه را به صورت ریز خرد کنید و سپس به آن پیاز و سیر رنده شده، پودر دارچین، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه و دیگر ادویه ها را اضافه کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.
پس از آماده سازی مواد، شما می توانید با کمک ماهیتابه، کباب های خود را بپزید. برای این کار، پارچه ای از نازکترین گوشت مرغ را به شکل دونه پخته و به شکل سه گانهٔ کوچک کنید. سپس آن ها را روی ماهیتابه مرتب کرده و با دستهٔ چوبی آن ها را به طور مستقیم روی شعله قرار دهید.
برای این که کباب های شما نرم و طراوت داشته باشد، لازم است که تحت اثر حرارتی ملایم که همزمان مخلوط شدن روغن با کباب ها نیز می باشد، پخته شود. پس از پخت شدن کباب ها، آن ها را به صحنه سرو کنید، با شیرینی مربای انبه و دستور پودر و سبزیجات بتری شده مزونی با غذای اسفناج و برنج روی هم آماده شده و سپس روی میز مهمانی تان قرار دهید.