طرز تهیه کباب کوبیده مرغ فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ فر

کباب کوبیده مرغ فر، یکی از انواع محبوب کباب‌هاست که با استفاده از مرغ گوشتی تهیه می‌شود. این نوع کباب، با نوعی نازک و پنیری از مرغ دست‌کاری می‌شود و سپس در فر پخته می‌شود. در ادامه توضیحاتی درباره طرز تهیه این کباب را می‌آوریم:

مواد لازم:

- 500 گرم مرغ گوشتی

- یک عدد پیاز متوسط

- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

- 2 قاشق غذاخوری روغن میوه‌ای

طرز تهیه:

1. در ابتدا مرغ گوشتی را با یک چاقو یا فراموش‌گیر له کنید تا تبدیل به یک نوع خمیر برای کباب شود.

2. پیاز را نیز خرد کرده و به مواد مرغی اضافه کنید.

3. سپس نمک و فلفل سیاه را به میزان لازم به مواد اضافه کنید.

4. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا همگن شود، سپس روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن میوه‌ای را نیز اضافه کنید و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید.

5. حال بهتر است که مواد را به مدت 30 تا 40 دقیقه در یخچال قرار داده تا مزه بهتری پیدا کند.

6. در صورتی که می‌خواهید از چوب میوه برای کباب استفاده کنید، می‌توانید به مواد کمی تکه‌هایی از چوب محبوب خود را همراه با آن اضافه کنید.

7. حال مواد را به شکل کوبیده‌هایی درآورده و روی نیمه پر شده از روغن شده فر گذاشته و برای حدود 15 تا 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی‌گراد پخته شوند.

8. در این مرحله باید به این نکته توجه کنیم که درصورتی که می‌خواهیم کباب ما کاملا خشک شود، باید آن را در فر بیشتر از این مدت زمان بگذاریم.

این کباب کوبیده مرغ فر، می‌تواند به عنوان یک غذای کامل و خوشمزه، در سفره‌های شما قرار بگیرد. همچنین شما می‌توانید در همراه داشتن این غذا، از مزه‌ی خوشمزه آن لذت ببرید.



طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر

تهیه کباب کوبیده مرغ در فر از غذاهایی است که با ترکیب تندی و ش اوری، طعم لذیذ و عالی دارد. در ادامه روش تهیه کباب کوبیده مرغ در فر را به صورت کامل بررسی خواهیم کرد.

ابتدا برای تهیه کباب کوبیده مرغ، به همراه گوشت مرغ، پیاز، نمک، فلفل و سایر افزودنی ها، مرغ را در یک ظرف قرار می دهیم و تخمیر می کنیم. سپس این تخمیر را برای مدت حداقل نیم ساعت در دمای یخچال نگه می داریم تا به خوبی در کباب جذب شود.

در مرحله بعدی، می توانیم کباب کوبیده مرغ خود را در فر پخت کنیم. بهتر است که فر را در درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنیم. سپس بهتر است که روی تکه های کباب مقداری روغن بریزیم تا کباب مرغ خود را با یک لایه نازک از روغن پوشانده و سریع تر آماده شود.

پس از آماده کردن کباب کوبیده مرغ، می توانیم آن را در فر قرار دهیم و برای حدود 15-20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد پخت کنیم. سپس کباب را از فر بیرون کشیده و آن را خاموش گرم بگذارید تا بتواند درونش آب پر شود و فرم و شکل مناسبی بگیرد.

در نهایت، بهتر است که کباب کوبیده مرغ را برای چند دقیقه بیشتر در فر قرار دهید تا برای حدود 5 دقیقه ای در دمای 200 درجه سانتی گرادپخت بشود. با این روش، می توانید کباب کزیده مرغ مرغوب و باطعم خوبی درست کنید و از آن به عنوان یک غذای خوشمزه و سرشار از انرژی، لذت ببرید.



راهنمایی ساده برای پختن کباب کوبیده مرغ در فر

پختن کباب کوبیده مرغ در فر بسیار ساده است و تنها نیاز به تهیه مواد و تعهد به دستورالعمل دارید. در ادامه، چند گام ساده برای پخت کباب کوبیده را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

- یک کیلو گرم گوشت مرغ کوبیده شده

- یک پیمانه برنج مسلوق

- یک پیمانه پیاز رنده شده

- نیم پیمانه کشمش خشک

- یک قاشق چایخوری نمک

- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

- دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون

- آب طبیعی به میزان لازم

گام 1: آماده کردن مواد

مواد را مانند بنویسید و گوشت مرغ کوبیده شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید. برنج را مسلوق کرده و به گوشت اضافه کنید. کشمش خشک را به مواد اضافه کرده و همه را به خوبی با هم مخلوط کنید.

گام 2: اضافه کردن فلفل سیاه و نمک

یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را به مخلوط مواد اضافه کنید و دوباره همه را با هم مخلوط کنید.

گام 3: اضافه کردن روغن

دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و دوباره همه را با هم مخلوط کنید.

گام 4: تهیه شمشیرهای کباب

نیم ساعت قبل از پخت، شمشیرهای کباب را در آب خیس کنید تا آتش از آنها دور بماند و کباب بر روی شمشیرهای گرم نشود.

گام 5: پخت کباب

از آنجایی که این کباب روی شمشیرهاست، باید آن را بر روی ظرف کباب‌پز قرار دهید. حرارت را تا حد متوسط در 300-350 درجه فارنهایت (150-180 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. کباب را به مدت 20 دقیقه بپزید.

گام 6: روشن کردن آتش

آتش را روشن کرده و کباب را به آن اضافه کنید تا بعد از پختن داخلی آن نیز روی شمشیر کباب شده باشد. این کار حدود 5 دقیقه طول می‌کشد.

با رعایت این روشنهای ساده، کباب کوبیده مرغ خوشمزه و محبوب خانواده شما در فر آماده خوردن است. به‌خاطر داشته باشید که قبل از خوردن، کره یا روغن زیتون روی کباب بریزید تا طعم بیشتری به آن ببخشید.



نکات مهم برای تهیه کباب کوبیده مرغ در فر

تهیه کباب کوبیده مرغ در فر یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که با رعایت نکات کامل و درست، می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. در ادامه به برخی از نکات مهم در تهیه این غذا می پردازیم.

نکات مهم:

1. برای تهیه کباب کوبیده مرغ، باید از مرغ تازه و عالی استفاده کنید. از قطعات مرغ سینه استفاده کنید و آنها را به بخش های کوچک تقسیم کنید.

2. برای تهیه کباب کوبیده مرغ در فر، می توانید از روش طبقه بندی فر استفاده کنید. در این روش، شما باید فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد آماده کنید و تابه ای را در آن قرار دهید. سپس برای هر کباب، حدود 3 تا 4 قطعه مرغ را در هر طبقه تابه قرار دهید.

3. هنگامی که مرغ را در تابه قرار دادید، باید سعی کنید تابه را به صورت یکنواخت در فر قرار دهید تا کباب ها به صورت مساوی پخته شوند.

4. برای روشن شدن کباب ها، می توانید از روش جلوگیری از آلودگی هوای تابه استفاده کنید. برای این کار، می توانید از الومینیوم فویل استفاده کنید و با قرار دادن آن بر روی تابه، جلوگیری از آلودگی هوا را برای کباب ها ایجاد کنید.

5. برای پختن کامل کباب های مرغ، حدود 20 تا 25 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته شوند. بعد از پخت، می توانید آنها را با سس یا سبزیجات تزئین کرده و سرو کنید.

با رعایت این نکات ساده، می توانید کباب کوبیده مرغ خوشمزه و سالمی را در خانه تهیه کنید که همه اعضای خانواده شما خواهند خورد.



راهنمای مرحله به مرحله برای پخت کباب کوبیده مرغ در فر

پخت کباب کوبیده مرغ در فر از جمله غذاهایی است که طرز تهیه آن کمی متفاوت با دیگر غذاهاست. در ادامه به راهنمای مرحله به مرحله پخت کباب کوبیده مرغ در فر می‌پردازیم.

مرحله اول: آماده کردن مواد

برای پخت کباب کوبیده مرغ در فر، به مواد زیر نیاز دارید:

- یک کیلوگرم مرغ کوبیده شده

- دو قاشق سوپخوری پودر پیاز

- یک قاشق سوپخوری پودر سیر

- نمک به میزان لازم

- نمک آویشن به میزان لازم

- دو تا سه قاشق سوپخوری روغن

بعد از آماده کردن مواد، می‌توانید به مرحله دوم، یعنی ترکیب مواد بپردازید.

مرحله دوم: ترکیب مواد

ابتدا، مرغ کوبیده شده، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، و نمک آویشن را در یک ظرف دستی ترکیب کنید. سپس، روغن را به مواد اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.

مرحله سوم: شکل دادن کباب

در این مرحله، می‌توانید کباب را شکل دهید. برای این کار، پنجره‌های فر را با روغن تنظیم کرده و درجه حرارت فر را در دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. سپس، مواد را به صورت بال‌های کباب در ظرف فر قرار دهید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد تا کباب پخته شود.

مرحله چهارم: سرو کردن

بعد از این که کباب پخته شد، آن را بیرون بیاورید و مواد را از روی کباب جدا کنید. سپس، کباب را با نان یا برنج سرو کنید و از غذای خوشمزه خود لذت ببرید.

با عمل به مراحل فوق، می‌توانید کباب کوبیده مرغ خود را با دمای کاملاً متوسط و به شکلی کاملاً پخته و لذیذ درست کنید.



نکات ضروری برای تهیه کباب کوبیده مرغ در فر با لذت بیشتر

برای تهیه کباب کوبیده مرغ در فر، قدم اول این است که مرغ را خوب پاک کنید و اگر ممکن است، پوست آن را هم برداشته و مرغ را خوب خشک کنید. سپس آن را به قطعات کوچک تر کنید و با چاقو یا کمی نمک به خوبی کوبیده شود. در صورتی که در بسته‌بندی خریداری شده است، بهتر است بعضی از چربی‌ها و پوست‌های دیده نشده را برداشته و پس از پاک کردن آنها، با پاک کردن آب مرغ را خشک کنید.

بعد از آماده کردن مرغ، شما می‌توانید به صورت دلخواه ترکیباتی مانند پیاز، سیر، زنجبیل، فلفل سبز و یا هر منوی دیگری را به کباب خود اضافه کنید. پس از اینکه کباب را به خوبی مخلوط کردید، آن را به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال رها کنید تا مزه آن بهتر به چشمها و دهان شما نفوذ کند.

در قدم بعد، قالیچه کباب را شعله متوسط به حرارت گذاشته و کباب‌ها را روی آن بگذارید. بهتر است که در صورت استفاده از قالیچه فلزی، آن را با پارچه‌ای که نیازمندی الیاف کمی هستند پوشش دهید تا مرغ مقابل حرارت بیشتری قرار نگیرد. پس از تکان دادن کباب، آن را برای طعم بهتر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید و ماهیچه‌هایی که در رنگ کباب سوخته‌اند، برداشته شود.

در نهایت، کباب را از فر بیرون بیاورید و به مدت چند دقیقه بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود. همچنین می‌توانید با استفاده از ترکیبی از ادویه‌ها، غلات، یا سس‌های مختلف، طعم دلخواه خود را به کباب اضافه کنید. با پیش بینی این موارد، شما می‌توانید کباب کوبیده مرغی با لذت بیشتری تهیه کنید.



طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با طعم عالی در فر

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با طعم عالی در فر یکی از غذاهایی است که به راحتی می‌توان در منازل تهیه کرد و عملکردی دلپذیر را برای دوستداران چاشنی غذا ارائه داد. برای تهیه این غذا از موادی همچون مرغ، پیاز، سیر، ادویه‌جات و آرد استفاده می‌شود.

ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در یک کاسه بزرگ قرار داده و با فلفل سیاه، نمک و سایر ادویه‌ها مخلوط کنید. سپس اضافه کردن مرغ کوبیده به آن بوده و تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

حالا با دست‌های تمیز مواد را کوبیده و روی سینی فری روی دست می‌دهیم و سپس در دمای 180 درجه سلسیوس به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر پخت می‌کنیم تا کاملا پخته شود.

آرد را هم با فلفل سیاه و نمک در یک ظرف دیگر ترکیب کنید و از مرغ کوبیده ها که اکنون پخته شده‌اند روی آن‌ها کالسکه‌ای کنید.

سپس غذای خود را مجددا به فر بازگردانید و به مدت 10 تا 12 دقیقه دیگر پخت کنید. حین پخت در میانه‌ی راه بین آن‌ها بچه‌های ارد همچنان به غذای شما الصاق می‌شوند و به طعم غذای شما افزوده می‌شوند.

سرانجام کباب کوبیده مرغ با طعم عالی در فر آماده‌ی سرو است. این غذا را با نان، سالاد یا پیاز ترکیه سرو کنید و تهیه غذایی شاد و خوشمزه را لمس کنید.