طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با استفاده از ماهی تابه
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با استفاده از ماهی تابه یک غذای خوشمزه و سالم است که می توان به سرعت تهیه کرد. برای تهیه این غذا، ابتدا باید مرغ را خرد کرده و با ماهی تابه و ادویه های مورد علاقه تان مخلوط کنید. سپس این خلوص را بر روی شاخه های مثلثی از چوب که پیش از این خیس شده اند، قرار دهید.
سپس این شاخه ها را درون ماهی تابه ای که قبلاً با روغن نباتی روی حرارت خیلی بالا قرار داده اید، بگذارید تا برعکس شوند. در هنگام آماده سازی، بهتر است آنها را به کمک گیره هایی که در سر و صدف دارند، آویزان کنید.
بعد از آن، می توانید این کباب ها را با سماق، نعناع و سس زرد یا سس خامه سرو کنید. همچنین، این کباب ها را می توان با ماست یا نان جوانه گندم سرو کرد. بهتر است این غذای سالم و خوشمزه را با رویایی از آن اثر بذارید.
راههای تهیه کباب کوبیده مرغ در ماهی تابه
برای تهیه کباب کوبیده مرغ در ماهی تابه، ابتدا باید نیم کیلوگرم مرغ را پاک کرده و قطعات کوچک کوبیده شده را در یک کاسه قرار دهید. سپس به موادی مانند نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل دلمهای و سیر رنده شده اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس بهتر است حتی چندین ساعت قبل از پخت در یخچال مرغ را درون مخلوط مواد زیراک کنید تا حداقل چند ساعت قبل از پخت در مرغ نفوذ کند و طعم آن را تحت تاثیر قرار دهد.
در مرحله بعدی، شما بهتر است از یک ماهیتابه استفاده کنید، که فرقی با تابه سرامیکی ندارد، و مقداری روغن زردچوبه را درون آن ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا بیشتر گرم شود. سپس با دستهای خود، مرغ را به چند قطعه تقسیم کنید و از روی آنان کوبیدههای نیمه پخته را شکل دهید. سپس مرغها را در ماهیتابه قرار دهید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه بپزید تا یکسوی آن کاملاً سرخ شود. سپس مرغ را به انتهای ماهیتابه ببرید و به سمت دیگرش بچرخانید تا قسمت دیگر آن نیز سرخ شود.
هنگام سرو کردن، بهتر است کبابها را با سبزی خوراک و یا انواع سالاد، مثلاً سالاد خیار و روبیا یا سالاد فصلی، سرو کنید. همچنین میتوانید کباب را به همراه نان تازه و مخصوص خورشتهای سنتی مانند خورشت لوبیا یا قیمه سبزی پخته و سرو کنید. لذت بخش تر کردن این غذا با افزودن سس چیلی، خامه و یا پنیر رنده شده نیز امکان پذیر است.
راهنمای تهیه کباب کوبیده مرغ با استفاده از ماهی تابه
برای تهیه کباب کوبیده مرغ با استفاده از ماهی تابه، ابتدا باید یک قاشق از هر یک از ادویههای مانند فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر و نمک را در مرغ کوبیده شده مخلوط کنید. اگر مایل به افزودن دیگر ادویهها به مثل زردچوبه، دارچین و .... بودید، میتوانید آنها را نیز به مخلوط خود اضافه کنید.
پس از اضافه کردن ادویهها، باید مخلوط مرغ را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا ادویهها بیشتر در گوشت جذب شوند. بعد از آن، میتوانید مخلوط را به قطعات مساوی تقسیم کرده و آنها را بر روی ماهی تابه بچینید.
حالا میتوانید ماهی تابه را در حرارت ملایم و متوسط، ۱۰ دقیقه بگذارید. سپس به مرور، کباب ها روی اوراق رزینی سرخ کنید تا هر سه روی کباب ها طلایی شوند.
سریعترین راه برای سرو کردن این جانوران آب در حدی آرام در قابلمه گرفته شده و در کنار آن نون تازه است. همیشه یک لیمو و کمی پیاز تازه همراه سرو میشود تا عطرزیرینی را کامل کند. این دستور العمل تهیه کباب کوبیده مرغ با استفاده از ماهی تابه را میتوان در یک چند دقیقه آمادهسازی کرد و لذت بخش خواهد بود.
طریقه درست کردن کباب کوبیده مرغ در ماهی تابه
کباب کوبیده مرغ به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاها در مناطق مختلف جهان شناخته شده است. این غذا با استفاده از مرغ کوبیده شده، فلفل دلمهای، نمک، پیاز رنده شده و سایر ادویهها تهیه میشود. با تهیه کباب مرغ، میتوان به سرعت یک غذای سالم، پروتئینی و خوشمزه درست کرد.
طریقه تهیه کباب کوبیده مرغ به شرح زیر است:
ابتدا باید مرغ را با یک چاقو تیز، کوبیده کنید. حدود ده دقیقه زمان میبرد تا مرغ کوبیده شده و ظاهری یکنوا باشد.
سپس در وسط ظرف تابه، مرغ کوبیده شده را قرار دهید. بهتر است برای طعم بهتر، پیاز رنده شده و فلفل دلمهای را به آن اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن پیاز و فلفل دلمهای، میتوانید یک قاشق چایخوری نمک به مرغ اضافه کنید. از طریقی که چرخیدن تابه به مرغ کمک کنید تا همه اجزای آن با هم مخلوط شوند.
حالا تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به آرامی اجازه دهید مرغ بپزد. همچنین میتوانید تابه را در ابتدا با روغن یا آبکشی بپوشانید تا مرغ دست به فرار نزند.
بعد از چند دقیقه، میتوانید تابه را بپوشانید و آن را بدون هیچگونه مشکلی به مدت دوازده دقیقه دیگر بپزید.
در نهایت، میتوانید کباب را با گارنیش سبزیجات ترشیخوراک، سس مایونز و نان مرغوب سرو کنید. سپس غذای خوشمزه شما به همراه خانواده و دوستان را لذت ببرید.
نکات تهیه کباب کوبیده مرغ با ماهی تابه
کباب کوبیده مرغ با ماهی تابه، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که در بسیاری از رستورانهای ایرانی و خانههای ایرانی تهیه میشود. اما برای تهیه این غذا باید مراقب بود که در فرآیند پخت و پز اشتباهی اتفاق نیفتد و به نمایش خوبی برسد.
ابتدا برای تهیه کباب کوبیده، مرغ را خرد کرده و با تخممرغ، نمک، فلفل سیاه و روغن کمی مخلوط کرده و ماساژ دهید. سپس مانند کوفته پودر نشانه آن را به شکل کوبیده تبدیل کنید.
در مرحله بعد، آماده کردن ماهی تابه است. لازم است تابه را با روغن کمی گرم کنید و سپس ماهی را در آن قرار دهید. بعد از پخت ماهی، آن را با نمک، فلفل سیاه و روغن خوراکی ترکیب کنید تا به صورت یک صحنه کامل در بیاید.
در قدم بعد، کباب های کوبیده را روی گریل یا تابه قرار دهید و تا زمانی که سطح آنها طلایی و نرم شوند، آنها را بکشید. در نهایت، ماهی تابه را در بشقاب بگذارید و کباب کوبیده مرغ را روی آن قرار دهید. با این روش غذایی شهی و با ظاهری زیبا درست کردید که برای پذیرایی از دوستان و خانواده بهترین گزینه خواهد بود.
رازهای تهیه کباب کوبیده مرغ با ماهی تابه
کباب کوبیده مرغ با ماهی تابه، یکی از پر طرفدارترین غذاها در سفرههای ایرانی است. این غذا با طعم خوشایند و مزهای شیرینتر از دیگر غذاهای ایرانی معروف است. راز تهیه این غذا، در تعادل مناسب میان مواد تشکیل دهنده، زمان و دمای پخت و البته رعایت اصول بهداشتی است.
برای تهیه این کباب، ابتدا مرغ را پاک کرده و پوست آن را بردارید. سپس مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و با عصاره پیاز درون آن را با یکدیگر مخلوط کنید. در مرحله بعد، سبزی های خود را شسته و به صورت کاملاً خشک، بریده و به مرغ اضافه کنید.
در آخر، به این مخلوط گوشت ماهی را اضافه کرده و با ترکیبی از فلفل و چیلی تفت دهید. سپس با استفاده از قالبــی، کوبیده ها را شکل داده و در تابه میکس کرده، به مدت ۴۵ دقیقه پخت کنید.
از طعم فوق العاده این کباب لذت ببرید...