طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای در خانه
طرز تهیه کباب کوبیده در تابه به روشی ساده و شیک و دست نخورده است که جزء غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است. برای تهیه این کباب نیاز به موادی همچون گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و... دارید.
ابتدا گوشت چرخشده را با مقداری پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و سایر ادویهها مخلوط کرده و با دستهای خود به شکل کوبیده شدهی دراز و باریک درآورید. پیشتر بهتر است گوشت به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار داده شود تا کمی خنک شود.
سپس تابه را روی حرارت قرار دهید و یک قاشق روغن اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد کوبیدهها را در تابه قرار داده و دور آنها را بهخوبی پخش کنید تا همه طرفهای آن بهنوبهی خود کباب شود. بهتر است از روی حرارت متوسط تا زیرمتوسط برای پختن این کباب استفاده کنید تا اجازه دهید که درون گوشت بهخوبی پخته شود.
در هنگام سرویس دهی هم میتوانید کباب کوبیده را با نان لواش، سبزیهای کوبیده شده، پیاز ترش، سیر و ماست سفید سرو کنید. علاوه بر این، برای بهبود طعم و خوشمزگی کباب کوبیده شما میتوانید از سس و رب گوجه فرنگی با طعم شیرین استفاده کنید.
مرحله به مرحله کباب کوبیده تابه ای خانگی
مرحله به مرحله کباب کوبیده تابه ای خانگی
کباب کوبیده یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که به روش های مختلف در اکثر مناطق کشور تهیه میشود. اما در این مقاله به تهیه کباب کوبیده تابه ای خانگی با استفاده از موادی که احتمالا در دسترس شماست، اشاره میکنیم.
مواد مورد نیاز:
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده (گوشت گوسفند یا گوشت گوشت)
- یک عدد پیاز متوسط
- نصف فنجان نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نصف قاشق چایخوری زردچوبه
- یک قاشق غذاخوری روغن مایع
- دو سیخ چوبی
طرز تهیه:
۱. پیاز را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید.
۲. فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
۳. تمام مواد را با دست به هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
۴. گوشت را روی سیخ های چوبی قرار دهید و آن را با دست فشار داده تا جمع شود.
۵. روغن را در تابه بریزید و آن را روی حرارت بالا قرار دهید.
۶. سیخ های گوشت را روی تابه قرار دهید و آنها را به مدت چند دقیقه بپزید.
۷. هنگامی که یک طرف سیخ های گوشت طلایی شده، آنها را برعکس کرده و از طرف دیگری بپزید.
۸. کباب های کوبیده در تابه به همراه نان، خیار شور و سالاد سرو میشود.
این روش ساده تهیه کباب کوبیده تابه ای خانگی است. اما با رعایت تمام مراحل، شما میتوانید کباب خوشمزه و لذیذی تهیه کنید که به همه پسند خواهد بود و مهمتر از همه، به سلامتی شما نیز اهمیت میدهد.
نکات برای تهیه کباب کوبیده تابه ای با طعم بهتر
تهیه کباب کوبیده تابه ای با طعم بهتر، یک از اصلی ترین غذاهای محبوب و معروف در فرهنگ غذایی ایرانیان محسوب می شود. طعم فوق العاده و روش تهیه آسان آن، این غذای خوشمزه را از شیرینی های محلی به محبوبیتی بیشتری دست یافته است. در ادامه، تعدادی نکته برای تهیه کباب کوبیده تابه ای با طعم بهتر را بررسی خواهیم کرد.
نکته اول در مورد انتخاب گوشت تازه است. بهتر است برای تهیه هر دست غذایی از گوشت تازه استفاده کنید. گوشت تازه تر، مزه بهتر و رنگ شادابتری دارد. در هنگام خرید گوشت نیز به بهداشت و تاریخ انقضای آن توجه کنید.
نکته دوم در مورد روش آماده سازی گوشت کوبیده است. هنگام کوبیدن گوشت، بهتر است از چندین بار کوبیدن کوتاه به جای یک بار کوبیدن بلند استفاده شود. این باعث شده که گوشت خردتر شده و بهتر به هم مخلوط شود. همچنین با تركيب دو تا سه نوع گوشت مختلف، می توان یک مزه واحد و عالی برای کباب کوبیده به دست آورد.
نکته سوم برای تهیه کباب کوبیده، انتخاب ترکیبات درست برای افزودن به گوشت است. مانند فلفل، فلفل سیاه، دارچین، فلفل قرمز، ادویه جات و گیاهان خشک، باعث افزایش مزه و عطر گوشت می شوند. در هنگام آماده سازی کباب کوبیده، همچنین بهتر است از تعداد کمی سس گوجه فرنگی استفاده کنید تا مزه غذا تحلیل نشده و شیرین نشود.
نکته چهارم درباره مدت زمان پخت کباب کوبیده است. برای پختن کامل کباب کوبیده، حدود 10 تا 15 دقیقه زمان لازم است. هنگام پخت کباب کوبیده، آن را همیشه برای رسیده بودن در داخل طبقه بالا تر قرار دهید، تا تمام طرفهای آن کاملا آماده میشود.
با این نکات ساده، شما می توانید یک کباب کوبیده تابه ای با طعم بهتر از قبل تهیه کنید و لذتی خاص و گرم از این محصول اصیل و شیرین ببرید.
راهکارهایی برای جلوگیری از ترکیدن کباب کوبیده تابه ای
کباب کوبیده یکی از غذاهای محبوب در فضای باز است و بسیاری از مردم در فصل بهار و تابستان آن را با همراهی نان لواش یا تافتون مصرف میکنند، اما ترکیدن کباب کوبیده به دلیل عدم رعایت تکنیک های درست پخت و مواد غذایی اضافی همواره یکی از چالشهای پخت این غذاست.
با توجه به اینکه ترکیدن کباب کوبیده میتواند باعث افت کیفیت صحنه طعم و بوی غذا شود، ابتدا میتوان به رعایت ترکیب مناسب گوشت، پیاز و نمک اشاره کرد. برای تهیه کباب کوبیده وجود پیاز در ترکیب با گوشت بسیار مهم است چرا که پیاز علاوه بر ایجاد طعم و بوی خوب، باعث جای خالی در کباب میشود و به ترشی شدن آن کمک میکند. اما باید به یاد داشت که استفاده از پیاز خرد شده نباید بیش از حد شود.
روش پخت هم برای جلوگیری از ترکیدن کباب کوبیده بسیار مهم است. اولین قدم، حرارت دادن تابه با روغن سبک و داغ قبل از افزودن کباب کوبیده است. علاوه بر این، باید از زیادی فشار دادن بر روی کباب کوبیده بپرهیزید، چرا که به این ترتیب عصارهی بیرون آمده از گوشت کباب ممکن است حین پخت از آن بیرون بیاید و به دلیل خشک شدن کباب، آن را ترکیده کند.
از دیگر راهکارها برای جلوگیری از ترکیدن کباب کوبیده میتوان به استفاده از گوشت با چربی مناسب، رعایت زمان آماده سازی نون و همچنین استفاده از تکنولوژی های پخت جدید اشاره کرد. به عنوان نمونه، استفاده از روش پخت زیر شعله یا پخت کباب کوبیده در جعبهی چدنی باعث میشود که کباب در داخل جمع شود و ترکیدن آن را به حداقل برساند.
در کل، با رعایت این راهکارها میتوان از ترکیدن کباب کوبیده جلوگیری کرد و از طعم و بوی عالی آن در زمان استفاده لذت برد.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده تابه ای خانگی
کباب کوبیده تابه ای یکی از غذاهای محبوب در فرهنگ غذایی ایرانیان است و معمولا به صورت خانگی تهیه میشود. برای تهیه این غذا، باید از مواد اصلی آن یعنی گوشت، پیاز و نمک استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده تابه ای خانگی شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، ادویههایی مانند فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر میشود. برای تزیین کباب کوبیده تابه ای، میتوان از نمک و فلفل سیاه استفاده کرد.
برای شروع تهیه این غذا، ابتدا باید پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. سپس به آن نمک و ادویه های لازم را اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید. در این مرحله میتوانید همچنین یک تخم مرغ را به مواد تزیینی شکل دهنده کباب اضافه کنید.
بعد از آماده کردن مواد کباب کوبیده، باید آن را به صورت فشرده در تابه قرار دهید و از هر دو طرف آن را بپزید تا کاملا پخته شود و رنگ طلایی به خود بگیرد. سپس با استفاده از چاقو، میتوانید کباب کوبیده را به شکل مرغوب رنده کنید و در ظرف سرو کنید.
در پایان در صورت تمایل، میتوانید کباب کوبیده را با نمک و فلفل سیاه تزیین کرده و سرو کنید. همچنین میتوانید این غذا را با نان تازه و سالاد سرو کنید و از آن به عنوان یکی از بهترین غذاهای سفره عصرانه یا ناهار لذت ببرید.
موادی که ضروری است برای تهیه کباب کوبیده تابه ای در اختیار داشته باشید
تهیه کباب کوبیده در تابه به یکی از غذاهای محبوب و پرکاربرد در جهان شناخته شده است. ایجاد طعم و عطر بوی خوش این غذا نیاز به ترکیبی از مواد ضروری دارد که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم:
۱- گوشت: برای تهیه کباب کوبیده با کیفیت باید گوشت با کیفیت و تازه استفاده شود. بهترین گوشت برای کباب کوبیده گوشت چرخ کرده است. اما میتوانید از گوشتهای دیگری مانند گوشت گوسفند، گوشت گاو یا مرغ نیز استفاده کنید.
۲- پیاز: پیاز از مواد اصلی در تهیه کباب کوبیده است. نوع مکعبهای پیاز را باید به اندازهی مناسبی خرد کرده و به مواد دیگر افزود.
۳- نمک و فلفل: نمک و فلفل از اجزای ضروری در تهیه کباب کوبیده هستند. توصیه میشود از نمک درجهی خوب و فلفل تازه استفاده کنید تا مزهی بهتری برای نوشیدنیتان به دست آید.
۴- پودر مورد: پودر مورد از موادی است که برای مواد کباب کوبیده افزوده میشود تا مزهی خاص و خوشبوی غذا ایجاد شود. شما میتوانید از پودر کمیج، پودر خارپشت، میخک، ۲۰ ادویه و غیره استفاده کنید.
۵- روغن: برای پختن کباب کوبیده نیاز به روغن دارید. بهتر است از روغن سرخ کردن استفاده کنید که برای کباب کوبیده مناسب است.
در ادامه، شما میتوانید دیگر عناصری مانند نعنا، ترشی جات، لیموترش و... را برای افزایش مزهی منحصر بفرد کباب کوبیده در رژیم غذایی خود استفاده کنید. به یاد داشته باشید که با انتخاب مواد معتبر و تازه، این غذا بهتر و لذیذ تر میشود.