1. طرز تهیه کباب کوبیده مرغی
طرز تهیه کباب کوبیده مرغی یکی از راحتترین و خوشمزه ترین غذاهاست که بسیاری از علاقهمندان به غذاهای پرپروتئین ثمره کوبیده مرغ را بهکار میگیرند. در این غذا، مرغ با ترکیبی از پیاز، نمک، فلفل، زعفران و شیر و یک سری ادویههای دیگر به شکل استوانهای ساخته میشود و بعد از کباب کردن روی گریل یا ماشین قهوهای یا حتی تابهی آهنی سرو میشود.
برای تهیهی کُباب کوبیده مرغی، مرغ را با چاقو به حجم کوچک خرد میکنیم. پیاز سفید را همچنین رنده میکنیم و با مرغ ترکیب میکنیم. به مخلوط آمدهایم نمک و فلفل و بقیه ادویههای دلخواه را اضافه میکنیم. بعد از مخلوط کردن تمام مواد، بهتر است ترکیب را در یک کیسه چند ساعت در یخچال قرار دهیم تا مرغ رطوبت کافی داشته باشد.
بعد از گذشت زمان مورد نیاز، خمیر را به شکل استوانهای خورد میکنیم و روی گریل یا ماشین قهوهای یا تابهی آهنی و یا بر روی صفحه گریل سرو میکنیم. بعد از کباب شدن به همراه نان تازه و سالاد ترش سرو میشود. دمی توپ نمک کارآمد و عالی به عنوان یک ادویه برای کباب کوبیده مرغی است.
بهطور کلی، تهیه کنندگان این غذا میتوانند از ادویههای دیگری مانند زردچوبه، دارچین، تخم کتان، رزماری و ... استفاده کنند. با ترکیب این ادویهها با مرغ و پیاز، کباب کوبیده مرغی آمادهی سرو شدن است که با طعم خوشمزه و دلچسب خود میتواند برای ناهار یا شام همراه با نان تازه، سالاد و یا پیاز سرخ شده سرو شود.
2. طرز تهیه کباب کوبیده گوشتی
تهیه کباب کوبیده گوشتی یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در هر سفرهی خانوادگی یا مهمانی یافت میشود. برای تهیه این غذا، باید گوشت چرخ کرده را در کنار سبزیجات و ادویههای مختلف دلچسب کنید. در ادامه، طریقه تهیه کباب کوبیده گوشتی را به صورت کامل شرح خواهیم داد.
مرحلهی اول، انتخاب گوشت است. باید گوشتی با مقدار چربی کم انتخاب کرد و سپس آن را چرخ کنید. میتوانید گوشتهای مختلفی را به کار ببرید، اما برای این کباب بهتر است از گوشت چرخ کردهی گوسفندی استفاده کنید.
در مرحلهی دوم، موادی مثل پیاز، نمک، فلفل سیاه، سیر را به مقدار مناسب با گوشت چرخکرده مخلوط کنید. برای افزودن طعم و بو بهتر، میتوانید نعناع و زنجبیل هم به شرایط اضافه کنید.
در مرحلهی بعد، سبزیجات را با گوشتها مخلوط کنید. سبزیجات مناسب برای این کباب، جعفری، کرههای ریز، ترهعدس، شاهی و ریحان هستند. در واقع، این سبزیجات برای نرمتر شدن و به دست آوردن مزهی خوبتر برای این غذا کاربرد دارند.
نوبت به مرحلهی آخر رسیده است. باید مخلوط گوشتی را به زیر نار درآورده و روی آن شیرهی عسل نیز بریزید. هر چند که این موضوع اختیاری است، اما اکثر افراد ترجیح میدهند شیرهی عسل را بریزند تا کباب با رنگی زیبا و خوشایندتر پخته شود.
در نهایت، کباب را با داشتن گرمای کافی و رنگ طلایی لازم برای داشتن طعمی عالی، ارائه کنید. برای سرو کردن بهتر، میتوانید با برگهای شاهی و سبزیجات طرح دلخواهی را برای تزیین انتخاب کنید.
3. مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده با مرغ و گوشت
کباب کوبیده یک غذای معروف در ایران است که از گوشت مخصوصا گوشت چرخ کرده تهیه میشود. با اینکه اجزای کباب کوبیده توسط هر کسی به دلخواه برای تهیه استفاده میشود، همواره وجود نسبتی مشخصی بین اجزا وجود دارد، تا خوشمزهترین نوع کباب کوبیده آماده شود. در اینجا سعی میکنیم به شما اجزای مهم برای تهیه کباب کوبیده با مرغ و گوشت را توضیح دهیم.
اجزای تهیه کباب کوبیده شامل گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده، شیرینی، نمک، فلفل سیاه، زنجفیل، گلاب و ... میشود. بهتر است برای هر کیلو گوشت یک پیاز، یک قاشق غذاخوری شیرینی، نمک بر حسب سلیقه و نیم قاشق غذاخوری فلفل سیاه استفاده شود. همچنین اضافه کردن کمی زنجفیل خرد شده به ترکیب طعم کباب را افزایش میدهد.
برای تهیه کباب کوبیده با گوشت مرغ نیز اجزای مشابهی استفاده میشود. با این حال، به جای گوشت چرخ کرده، گوشت مرغ چرخ شده باید استفاده شود. همچنین میتوان برای افزایش طعم، از زعفران نیز استفاده کرد.
در اینجا لازم به ذکر است که برخی از افراد از روغن برای تهیه کباب استفاده میکنند، اما بهتر است با استفاده از شومیزی تهیه شود تا بتوانیم از کلر و چربی روغن جلوگیری کنیم و طعم بهتری را برای کباب داشته باشیم. با توجه به اینکه تهیه کباب کوبیده نیاز به زمان و حوصله دارد، بهتر است از پیشینه تمیزی قبل از تهیه کباب استفاده شود تا طعم کباب را سودمندتر کند و همچنین عفونت غذایی را از بین ببرد.
4. روش تهیه گوشت برای کباب کوبیده
برای تهیه گوشت برای کباب کوبیده بهتر است ابتدا یک گوشت تازه و سالم خریداری کنید. سپس گوشت را به قطعات کوچک تر برش دهید تا به راحتی در مخلوط کردن مواد ، سرخ کردن و خوردن آن بزرگتر ایجاد نشود.
در مرحله بعدی، اگر مایل به ایجاد نکندگی در گوشت هستید، با رنده گوشت را رنده کرده و به صورت کاملاً خرد شده در مخلوط کن یا آب مورد نیاز برای نرم شدن پس از افزودن سبزیجات و ادویه جات قرار دهید. برای به حداکثر رساندن مزه گوشت و بعد از پخت ، بهتر است از استفاده از نمک خوراک باخته شده و به جای آن از نمک یودیده استفاده کنید.
در هنگام تهیه گوشت برای کباب کوبیده حتماً باید از موادی مانند تخم مرغ ، پیاز، سیر ، درمنه ، نعناع ، فلفل چریش ، پیازچه و گلپر استفاده کنید. این مواد دارای خواص مختلفی هستند که میتوانند به مزه و عطر خوب گوشت کمک کنند.
هر نچیزی که به گوشت اضافه می کنید ، باید به صورت کاملاً همگون و یکنواخت در مخلوط کن مخلوط شود ، چرا که فرم و مزه اجزای مختلف در دهان کاملاً محو خواهد شد. سپس می توانید گوشت را به قطعات یکسان تقسیم کرده و پخت کنید. با رعایت این مراحل می توانید با کمترین تلاش و با بهترین عملکرد مواد غذایی خود را آماده کنید.
5. روش تهیه مرغ برای کباب کوبیده
روش تهیه مرغ برای کباب کوبیده یکی از پرطرفدارترین روشهای آماده سازی مرغ برای یک پیش غذا لذیذ است که بسیار ساده و سریع است. برای آماده کردن این کباب، اولین قدم لازم برای تهیه مرغ، باز کردن مرغ و بریدن گوشت آن به اندازههای کوچک و تکههایی که در آینده برای درست کردن کباب استفاده میشوند است.
در مرحله بعد، گوشت مرغ را در یک ظرف مناسب قرار داده و به خوبی با مواد افزودنی مثل نمک و فلفل سیاه تغذیه میدهیم. سپس، مرغ را به مدت ده دقیقه در یخچال قرار داده تا مواد افزودنی خود را جذب کند. در این مرحله، میتوانید از انواع بهترین ادویههای خود استفاده کنید تا قیمت و سلیقه خود را بیشتر کنید و از کباب خود لذت ببرید.
بعد از آماده سازی گوشت مرغ، شما میتوانید آن را بر روی محفظه کباب مشاعات آمادهسازی شده و در فر یا روی شعله یک گاز، به مدت چند دقیقه پخته شود. پس از پخت شده، میتوانید کباب را با سسهای طعم دار و سدر به همراه مخلوطی از خیار ترکی و رب گوجه فرنگی سرو کرده و لذت ببرید. با یکم تلاش و تجربه میتوانید با این روش تهیه مرغ برای کباب کوبیده نوعی کباب برای خانواده خود درست کنید که باعث شادی و خوشحالی شما خواهد شد.
6. روش تهیه پیاز برای کباب کوبیده
برای تهیه پیاز برای کباب کوبیده، ابتدا پیازها را با چاقو به طرز صحیح خرد کرده و در یک ظرف مستطیلی بزرگ قرار دهید. سپس با استفاده از دستگاه خرد کن الکتریکی، پیازها را خرد کنید و در ظرف آماده شده قرار دهید. در صورتی که دستگاه خرد کن الکتریکی ندارید، می توانید با استفاده از چاقو، پیازها را به طور دقیق تر خرد کنید.
برای اضافه کردن طعم و مزه به پیازها، میتوانید آنها را با یک قاشق روغن نباتی یا زیتون پوشانده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود که پیازهای شما کمی نرمتر شوند و بهتر در کباب جذب طعم و مزه شوند.
در نهایت، پیازها را در تابه به نازکی برش داده و با یک قاشق روغن زیتون پوشانده و هم بزنید. پس از این کار، پیازها را روی کباب کوبیده مورد نظر خود قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا کباب شما آماده شود. با این روش، پیاز کباب کوبیده شما بسیار خوشمزه و دلچسب خواهد بود.