طرز تهیه کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی
کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی یکی از محبوب ترین انواع غذا در ایران است که از گوشت گوسفند تهیه می شود. این کباب در دو روش با استفاده از قالب فلزی و یا بدون قالب فلزی حاصل می شود که در هر دو روش طعم و عطر و خوشمزگی واقعی این غذا حفظ شده است.
برای تهیه این کباب ابتدا باید گوشت گوسفند را پس از پاک کردن و شستشو در یک ماشین چرخه گلدوزی چرخانده و خوب خرد کنید. در واقع باید گوشت را به شکل کوبیده درآورده و به همراه پیاز رنده شده، نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرد.
سپس باید قلوه گاه را تمیز کرده و بعد از خرد کردن پیاز روی این قلوه گاه بریزید و به همراه روغن صبغه داده و با حرارت خوبی سرخ کنید. سپس باید قلوه گاه را از روی حرارت بردارید و کمی خنک کنید. در مرحله بعد باید مقداری از مخلوط کوبیده شده به شکل دایره در قالبی که قبلا با روغن چرب کرده اید، قرار دهید و به خوبی به قالب فشار دهید.
در نهایت کباب کوبیده را با کمک چنگال از قالب خارج کرده و بر روی قلوه گاه سرخ شده قرار دهید و همراه با نون تازه و سالاد سرو کنید. به این ترتیب کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی آماده شده و می توانید از این غذای خوشمزه و لذیذ برای ناهار یا شام خود لذت ببرید.
راههای آسان برای پخت کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی
کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است. در این غذا، گوشت گوسفندی آسیاب شده و با ادویه های مختلف مخلوط شده و به صورت نیم کره شکل شده و روی نار گذاشته می شود تا بپزد. استفاده از قلوه گاه به عنوان افزودنی جالبی به این غذا اضافه می شود.
اگر شما هم می خواهید این غذا را در خانه پخته و تجربه کنید، راه های آسانی برای پخت آن وجود دارد. اولین مرحله در تهیه این غذا آسیاب کردن گوشت گوسفندی است. بهتر است از گوشت سینه یا گردن استفاده کنید و بعد از آسیاب کردن، به آن ادویه های مورد نظر مانند پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.
بعد از مخلوط کردن گوشت با ادویه ها، شما می توانید نیم کره های کوچکی از آن درست کنید و روی نار قرار دهید. در هنگام پختن این دستور غذایی، لازم است گوشت روی نار برای حدود ۲۰ دقیقه پخته شود و به عنوان افزودنی، قلوه گاه گوسفندی را کنار آن سرو کنید.
برای تهیه قلوه گاه نیز می توانید از گوشت گوسفندی استفاده کنید. در این صورت، باید گوشت را آسیاب کرده و با تره فرنگی، پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط کرده و در قوری یا قابلمه در حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا قلوه گاه آماده شود.
استفاده از این روش ها برای پخت کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی به شما امکان می دهد تا در خانه با راحتی و سرعت غذای خوشمزه و محبوبی را تهیه کنید.
راهنمایی کامل برای تهیه کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی
تهیه کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی یکی از پرمصرف ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است. این غذای خوشمزه با ترکیبی از گوشت گوسفندی، پیاز، نمک، فلفل سیاه و... تهیه میشود. برای تهیه این غذا باید گوشت گوسفندی را خرد کرده، پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کرده و سپس تمام مواد دیگری همچون نمک، فلفل سیاه و... را به آن اضافه کرده و خوب ورزید تا تمام مواد با گوشت مخلوط شوند.
سپس باید این مخلوط را به شکل کباب روی میزه که از چوب پیرکس ساخته شده است، آماده کرد. باید دقت کنید که این کباب با قلوه گاه گوسفندی تهیه میشود که قلوه گاه به معنای چنگالی برای اکل حرارت است. بدین منظور باید این کبابها را روی قلوه گاه گوسفندی قرار داده و به آرامی و کم کم به سمت آتش حرکت دهید تا گوشت پخته شود و طعم مناسب را به خود بگیرد. با چرخاندن قلوه گاه گوسفندی، کبابها هم به طور یکنواخت پخته میشوند.
پس از پخته شدن کباب و قسمت های خارجی آن تا حد ممکن خشک شود، می توان آن را با مقداری رنگ و شکلات خوری دانه دار، لیمو و سبزی تازه تزئین کرد. کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی را می توان با نان لواش سرو کرد و همچنین با سالادی از سبزیجات و پیاز سرخ شده تمام شده به عنوان ساید دیش سرو کرد. این غذا در روزهای شادی خیلی مورد علاقه قرار میگیرد و همچنین برای استفاده در مهمانیها و گردهماییهای خانوادگی بسیار مناسب است.
نکات مهم در تهیه کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی
تهیه کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین انواع کبابها در ایران میباشد. این کباب با استفاده از گوشت قلوه گاه گوسفندی، پیاز، نمک، فلفل و سایر ادویهها درست میشود و در نتیجه با طعم و طراوت بسیار خوبی پدیدار میشود.
ابتدا برای تهیه این کباب، قلوه گاه گوسفندی را باید چند بار نمکدهی کنید تا بوی آن برطرف شود. در نتیجه، بعد از خرد کردن قلوه، پیاز را در مخلوطکن به صورت خمیری خرد کنید و به قلوه اضافه کنید. سپس به این مخلوط فلفل، زردچوبه، دارچین و سایر ادویهها اضافه کنید و به دقت همه مواد را با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعد، برای طعم بخشیدن به گوشت، موادی مانند ماست، تخم مرغ و نمک به قلوه و پیاز خرد شده اضافه کنید و مجدداً همه را با هم مخلوط کنید. ترکیب بسیار مهمی در تهیه کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی است.
سپس با استفاده از دستگاهی که معمولاً در رستورانها و منزلهای خانوادگی یافت میشود، آن را مسلح نموده و به شکل شصت تکه گوشتبرهای کوچک تقسیم کرده و روی میخ کباب کنید. بعد از مدتی کباب به رنگ زرد پریده و به رنگ قهوهای تیره درآمده که نشان میدهد کباب آماده است. حال میتوانید این کباب را با نان لواش، پلو، ماست و سالاد سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی
برای تهیه کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی لازم است که چندین ماده غذایی را آماده کنید. این مواد شامل گوشت گوسفند، پیاز، نمک، فلفل سیاه، گلاب، تخم مرغ، سیب زمینی و روغن هستند.
برای شروع، گوشت گوسفند را به اندازه کافی خرد کنید و پیاز را هم به صورت رنده کوچکی برید و با هم ترکیب کنید. سپس نمک و فلفل سیاه را به دلخواهتان به مخلوط بیفزایید و با دست خوب آنها را با هم مخلوط کنید. آخرین مرحله از تهیه حالت کوبیده، اضافه کردن تخم مرغ به مخلوط است.
برای قلوه گاه گوسفندی نیز به چند ماده غذایی نیاز دارید. این مواد شامل سیب زمینی، پیاز، گوشت گوسفند، نمک، فلفل سیاه و روغن هستند. برای تهیه قلوه گاه، ابتدا سیب زمینی را به صورت نیمرنگی بریده و پیاز را هم خرد کنید. سپس با یک قاشق روغن، سیب زمینی و پیاز را در داخل قابلیت طبخ قرار دهید و به مدت چند دقیقه آنها را سرخ کنید.
بعد از این مرحله، گوشت گوسفند را هم بریده و با نمک و فلفل سیاه به دلخواه پیاز و سیب زمینی اضافه کرده و به مدت چند دقیقه آنها را با هم کوبیده کنید. برای پایان دادن به قلوه گاه، آن را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تازه در حالتی که سرخ میشود پختید.
در نهایت، کباب کوبیده و قلوه گاه گوسفندی را با هم ترکیب کرده و سرو کنید. این غذا در کنار نان لواش و سبزیجات فراوان طعم بسیار خوبی به همراه خواهد داشت.
طرز تهیه سس مناسب برای کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی
سس یکی از مهمترین اجزای هر غذایی است که برای افزایش طعم و عطر غذا به کار میرود. برای تهیه سس مناسب برای کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی میتوانید از ترکیباتی مانند پیاز، گوجهفرنگی، روغن زیتون، نمک و فلفل استفاده کنید.
اولین قدم در تهیه سس مناسب برای کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی، خرد کردن پیاز است. پیاز را پوست کرده و سپس خرد کنید. پیاز خرد شده را در یک قابلمه با روغن زیتون سرخ کنید تا سرخ شود. سپس گوجهفرنگی خرد شده را به پیاز اضافه کنید و همراه آن سرخ کنید.
بعد از سرخ کردن پیاز و گوجهفرنگی، به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. سپس این ترکیب را به یک بلندر یا مخلوط کن بریزید و آن را تا زمانی که تمامی مواد به خوبی مخلوط شوند، مخلوط کنید.
حال که سس شما آماده شده است، میتوانید آن را به کنار کباب کوبیده با قلوه گاه گوسفندی سرو کنید. سس خوشمزه و مزه دار شما به کباب کوبیده شما عطر و طعمی متفاوت و شیرینی میبخشد که این موضوع میتواند بسیاری از مشتریان شما را به سمت رستوران شما جذب کند.