آموزش تهیه کباب کوبیده با قلوه گاه گوساله
برای آموزش تهیه کباب کوبیده با قلوه گاه گوساله ابتدا باید قلوه گاه را با کارد یا چاقوی تیز و ریز خرد کرد. برای خرد کردن قلوه گاه روشی بهتر این است که قطعات آن را به دو بخش تقسیم کنید و بعد از آنها را روی هم قرار دهید و با حرکات چرخان، آنها را خرد کنید.
بعد از خرد کردن قلوه گاه، باید گوشت گوساله را نیز خرد کنید. برای خرد کردن گوشت می توانید از یک آسیاب گوشت استفاده کنید و یا گوشت را به روش دستی خرد کنید. هرچند که استفاده از آسیاب گوشت این کار را بهتر و راحت تر می کند.
سپس بعد از تهیه گوشت خرد شده، باید به آن مخلوط تکه هایی از قلوه گاه اضافه کرد. می توانید همچنین سبزیجاتی مثل پیاز و گیاهان خشک شده نیز به آن اضافه کنید.
پس از اضافه کردن مواد به گوشت خرد شده، باید مخلوط را به صورت دستی به خوبی مخلوط کنید. سپس به بهترین شکل ممکن کندو کباب را شکل داده و روی آتش کباب کنید.
بعد از کباب کردن، کباب را باید روی سینی قرار داده و با نان پیتزا و سس روی آن سرو کنید. این دستور العمل ساده و آسان است و می توانید به راحتی در خانه خود آن را تهیه کنید.
مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده
کباب کوبیده به عنوان یکی از پرطرفدارترین صنایع غذایی ایرانی به شمار میرود. برای تهیه این کباب، درخت کرمان، گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به عنوان مواد اصلی استفاده میشوند.
در مرحله اول، باید گوشت چرخ کرده را با پیاز رندهشده و نمک به دلخواه مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه خود را توسعه دهد. سپس به این مخلوط آرد نخود و زردچوبه اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شود.
در مرحله بعد، باید کباب کوبیده را شکل دهید. برای این کار، میتوانید از شیشههای فلزی استفاده کنید. ابتدا چند قطعه از مخلوط گوشت را در شیشه کنار هم قرار داده و بعد از هر قطعه، آن را با دستانتان فشار دهید تا به صورت کوبیده شده شکل بگیرد.
سپس شیشهها را بر روی آتش قرار دهید و به مدت حدود ۲۰ دقیقه آنها را پخته کنید تا کباب کوبیده از داخل شیشه جدا شود. بعد از آن، شیشهها را از آتش بردارید و با دستانتان کباب کوبیدهها را از داخل شیشه بیرون بکشید.
در پایان، کباب کوبیدههای شما آماده سرو شدن هستند. آنها را با نان لواش یا نان تنوری سرو کنید و با نمک، فلفل سیاه، رب گوجه فرنگی و ادویههای دیگر مورد علاقه خود به همراه سالاد تازه سرو کنید. با این نکات ساده میتوانید به راحتی کباب کوبیده برتر و بدون هیچ گوارشی را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده با قلوه گاه گوساله
کباب کوبیده با قلوه گاوساله، یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که از گوشت گاوساله تهیه میشود. مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتند از:
- گوشت گاوساله: برای تهیه کباب کوبیده با قلوه گاوساله، از گوشت گاوساله استفاده میشود که باید تازه و به دستور پخت صاحب خانه، خریداری شود.
- پیاز: برای تهیه کباب کوبیده با قلوه گاوساله، از پیاز رنده شده استفاده میشود که به عنوان ماده افزودنی کاربرد دارد.
- نمک: نمک به منظور تنظیم طعم در تهیه کباب کوبیده با قلوه گاوساله استفاده میشود.
- فلفل سیاه: برای تند کردن طعم کباب کوبیده با قلوه گاوساله، از فلفل سیاه استفاده میشود.
- تخم مرغ: برای آبگیری و پخت بهتر گوشت کباب کوبیده با قلوه گاوساله، از تخم مرغ استفاده میشود.
- قلوه گاوساله: قلوه گاوساله جزء مهمی از تهیه کباب کوبیده است که باید به دقت از گوشت جدا شود و با نمک و فلفل سیاه مخلوط شود.
- عصارهی لیمو: برای افزایش طعم و ارجاع غذا، عصارهی لیمو به عنوان یک مادهی افزودنی در کباب کوبیده با قلوه گاوساله استفاده میشود.
کباب کوبیده با قلوه گاوساله یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که با ترکیبی از مواد فوق، تهیه و سرو میشود. توصیه میشود که برای تهیه این غذا، از گوشت تازه و به دستور پخت صاحب خانه استفاده شود.
نحوه ریختن حویج و ادویه به مواد کباب کوبیده
ریختن حویج و ادویه به مواد کباب کوبیده یکی از اصلیترین قسمتهای تهیه کباب محسوب میشود. همهی مراحل آماده سازی مواد خام مهم است، اما رعایت درست مراحل ریختن حویج و ادویه میتواند به رنگ و طعمی مطلوب در کباب شما کمک کند.
برای شروع، میتوان بهترین زمان ریختن ادویه به مواد کباب کوبیده را بررسی کرد. بهترین زمان برای ریختن حویج و ادویه به مواد کباب کوبیده، باید قبل از پخت در کبابپز بررسی شود. بهتر است مواد کباب کوبیده حداقل نیم ساعت پیش از پخت، خوب بر روی ظرف قرار بگیرد و پس از آن میتوان به طور دقیق حویج و ادویه را به آن اضافه کرد.
یکی دیگر از نکات مهم در ریختن حویج و ادویه به مواد کباب کوبیده، تنظیم مقادیر است. اگر مقادیر حویج و ادویه کم باشد، چهره کباب شما از طعم مطلوب بیمحتوا یا به عبارتی «خلا» خواهد بود. از طرف دیگر، اضافه کردن بیش از حد حویج و ادویه میتواند باعث شود که مزهی گرم و تند این مواد کلاه بر روی مزهی فعلی کباب نشسته و طعم آن را از بین ببرد.
آخرین نکته در ریختن حویج و ادویه به مواد کباب کوبیده، استفاده از یک کیسهی پلاستیکی است. ریختن حویج و ادویه به صورت مستقیم روی مواد کباب کوبیده میتواند موجب زبالهی روی کباب شود. بنابراین، بهتر است حویج و ادویه را درون یک کیسه پلاستیکی قرار داده و سپس به طور یکنواخت آن را بر روی مواد کباب کوبیده پخش نمایید. با این کار، چشم باختن ادویهها نیز جلوگیری خواهد شد.
نحوه خمیر کردن مواد کباب کوبیده
نحوه خمیر کردن مواد کباب کوبیده یکی از موارد مهم در طبخ غذاهای ایرانی است. این کار باعث میشود تا مواد کباب به خوبی با هم مخلوط شود و طعم و مزه ای درست برای غذا به دست آید.
اولین قدم در خمیر کردن مواد کباب کوبیده انتخاب گوشت مناسب است که باید گوشت تازه و بدون سینه، چربی و استخوان باشد. سپس گوشت را خرد کرده و از سختی آن را از بین برد و به راحتی با مواد دیگر مخلوط شود.
به منظور تشدید طعم مواد کباب، میتوانید از ادویههای مختلف مانند نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر گردو و سیر استفاده کنید. لازم به ذکر است که مقدار استفاده شده از هر کدام از این ادویهها باید مطابق با سلیقه شما باشد.
برای مخلوط کردن مواد با هم، معمولا از دستههای بزرگ سبزیجات مانند پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی استفاده میکنند. قطعه قطعه کردن این سبزیجات به اندازهای است که با گوشت کوبیده مخلوط شده و میتوانید یک خمیر یکنواخت بسازید.
در نهایت، برای رسیدن به شکل مناسب کباب کوبیده، مزیت بالایی دارد که پیش از بافتن کباب، میتوانید آن را به دلخواه خود شکل دهید و در نهایت آن را برای نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کباب کوبیدهی شما آماده سرو شدن باشد.
ترفند هایی برای به دست آوردن کباب کوبیده با کیفیت
تهیه کباب کوبیده با کیفیت بخشی از آشپزی ایرانی است که هر فردی نیازمند به یادگیری این ترفندها و نکات است. در ادامه پاراگراف اول ما به ۳ ترفند مربوط به جلوگیری از خیس شدن کباب کوبیده میپردازیم.
پاراگراف اول: برخی از مراحل تهیه کباب کوبیده منجر به خیس شدن کباب میشود. برای جلوگیری از خیس شدن کباب، مهم است تا برگهای اینجیر و سرخ کردن پیاز روی کباب کوبیده قرار داده شود. همچنین، میتوانید از نان خشکشده و لوبیای خشک شده هم به عنوان جذب رطوبت استفاده کنید. اما حتی با وجود این ترفندها، اگر کباب خیس شد، از بین بردن رطوبت آن با فشار دادن بر روی آن با دستکش کمک شایانی خواهد کرد.
پاراگراف دوم: در تهیه کباب کوبیده، دقت در انتخاب گوشت نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. بهتر است گوشتی با چربی کم و ترکیبی از گوشت تیزه و گوشت چرخ کرده را برای تهیه کباب خود انتخاب کنید. همچنین لازم است که گوشت را قبل از تهیه، کاملاً خشک کرده و در صورت امکان از بخارپز نیز استفاده کنید.
پاراگراف سوم: یکی از ترفندهایی که برای به دست آوردن کباب کوبیده با کیفیت استفاده میشود، مربوط به موقعیت گوشت در روی شومیز میباشد. واضح است که قرار دادن گوشت در نزدیکی آتش موجب سوختن آن خواهد شد. بنابراین باید به منظور جلوگیری از سوختن کباب، فاصله مشخصی بین گوشت و آتش برقرار کنید. همچنین نباید این مساله را فراموش کنید که همچنان که آتش سردتر میشود باید گوشت را نزدیک یکدیگر تر و تر میکنید.
در نتیجه، اولین ترفندها برای به دست آوردن کباب کوبیده با کیفیت، شامل جلوگیری از خیس شدن، انتخاب گوشت و قرار دادن آن در موقعیت مناسب نزدیک آتش خواهد بود.