طرز تهیه کباب چنجه رستورانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کباب چنجه رستورانی

تهیه کباب چنجه رستورانی یکی از شیرینی‌های محبوب در فضای پذیرایی ایرانی است. این غذا از گوشت چرخ‌ کرده، پیاز، نمک، فلفل، زعفران و ادویه‌های دیگر تهیه می‌شود. این کباب به صورت لوله‌‌های سیاه رنگ شکل داده شده و در روغن چرب کباب می‌شود. به واسطه‌ی حضور گوشت خوراکی و ادویه‌های گوناگون، طعم و عطر خاصی به این غذا داده می‌شود.

برای تهیه کباب چنجه رستورانی، نیاز به گوشت چرخ‌کرده ترکیبی از گوشت بوقلمون و گوشت گاو می‌باشد. ابتدا پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه می‌کنیم. سپس نمک، فلفل، زعفران و سایر ادویه‌ها را به مواد خام اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از این مرحله، مخلوط را در لوله‌های کباب شکل می‌دهیم و در روغن سرخ کنیم تا احیانا سر طلایی بگیرد.

سرو کباب چنجه رستورانی را می‌توان با نان لواش، سالاد شیرازی و ماست خورد دم‌پز آماده کرد. برای تزیین نیز می‌توانید از گل‌پر و گشنیز استفاده کنید. امیدوارم با دنبال کردن این روش ساده ولی خوشمزه، بتوانید کباب چنجه رستورانی خوشمزه و لذیذی را در خانه تهیه کنید و از طعم واقعی این غذا لذت ببرید.