تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه کباب دنده شاندیز
کباب دنده شاندیز یکی از محبوبترین و خوشمزهترین انواع کباب ایرانی است که از گوشت گوسفند یا گوساله تهیه میشود. طرز تهیه این کباب در شهر شاندیز و استان خراسان رضوی معروف است و با استفاده از مواد اولیه و روشهای خاص، طعم منحصر به فردی به این غذا داده میشود.
برای تهیه کباب دنده شاندیز، ابتدا گوشت خوراکی با رنگ قرمزی و خزرهای را انتخاب کنید و آن را به اندازه قطعات کوچک برش داده و با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران ترکیب میکنید و حدود ۲ تا ۳ ساعت در یخچال میگذارید تا مزههای ادویهای به گوشت جذب شود.
سپس به ازای هر دو کیلو گوشت یک عدد پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید تا طعم و طراوت بیشتری به کباب دنده شاندیز ببخشد. بعد از آن از روی آتش یک دنده فلزی را بیرون از آتش گرم کرده و سپس بر روی آتش مرکزی قرار داده و مواد تهیه شده را به ترتیب بر روی دندهها رد کنید.
سپس کباب را درست بر روی آتش یک ساعت به دیگر جاری کنید و بعد از آن بصورت حلقوی یکی یکی دندهها را برداشته و سرو کنید. کباب دنده شاندیز خامه را در بلندمدت به عنوان طعم افزوده به کباب استفاده میکنند. این کباب معمولاً با نان خشک یا پلو شیرین سرو میشود و با ماست و سالاد سبزیجات همراهی میشود.