طرز تهیه کباب ترش در خانه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کباب ترش در خانه

برای تهیه کباب ترش در خانه نیاز به چند مرحله مختلف است. اولین مرحله این است که مواد اولیه را آماده کنید. مواد اولیه شامل گوشت چرخ کرده، پیاز ریز شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه است. برای تهیه کباب ترش میتوانید از گوشت گاو یا گوسفند استفاده کنید.

پس از آماده کردن مواد اولیه، باید گوشت را با پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط کنید. پس از مخلوط کردن، باید به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دید تا مواد به خوبی جذب شوند.

پس از مرحله قرار دادن در یخچال، باید مواد را بر روی چوب کباب قرار دهید و بر روی آتش بگذارید. در هر سمت حدود ۵ دقیقه کباب را بچرخانید تا به طور مساوی پخته شود.

هنگام سرو کردن کباب، با چند نوع سس خنک و ترش مانند ماست، زعفرانی، سیر و... میتوانید همراه کنید. معمولاً کباب ترش در کنار نان لواش و سبزیجات تازه سرو می‌شود.

در کل، تهیه کباب ترش در خانه بسیار ساده است و با توجه به مراحل فوق، میتوانید به راحتی کباب ترش لذیذی در خانه خودتان تهیه کنید.



مرحله‌های آماده‌سازی گوشت برای تهیه کباب ترش در خانه

تهیه کباب در خانه از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است. اما برای آماده‌سازی این غذا باید به مراحل خاص و دقیقی رعایت کرد تا خروجی نهایی مطلوب و باطعم باشد. در اینجا مراحل آماده‌سازی گوشت برای تهیه کباب ترش در خانه را به همراه توضیحات کامل می‌آوریم:

- قبل از شروع به کار باید گوشت را از روی دست و سطح کار و ابزارهای مورد استفاده خودمان و همچنین دستمال تمیز و ابحار کرد. سپس گوشت را با چاقو یا تیغه‌ای تیز کوچک ریز کنید تا هم‌اندازه شود و ریشه و ماهیچه‌های آن را از گوشت جدا کنید.

- سپس به به مرحله ترش‌کردن گوشت می رسیم. برای ترش کردن گوشت، می توانید از لیمو ترش، آبغوره یا پودر نمک استفاده کنید. برای این کار ابتدا گوشت را با نمک و فلفل پاک کرده و سپس آبغوره یا لیمو ترش اضافه کنید تا استخوان گوشت را به خوبی ترش کند. مقدار لیمو ترش را به میزان دو قاشق غذاخوری برای یک کیلوگرم گوشت در نظر بگیرید.

- پس از ترش کردن گوشت آن را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید. هنگام موازنه گوشت از آنجایی که ترکیب استوار گوشت با پودر تند، قابلیت جدایی اعضای داخلی آن را ندارد و پس از سرخ شدن، لطافت گوشت را به همراه عصاره ها از دست خواهیم داد.

- برای سرخ کردن گوشت، روشی که پیشنهاد می شود استفاده از گریل یا ماشین آرام پخت فر خانگی است. برای سرخ کردن به خوبی تر گوشت را با دستمال ورقی کاملا خشک کنید و روغن روی سطح آن با جوشیدن تفاله راژان به تعداد کمی بریزید تا به گوشت نچسبد.

- مرقه هم بهتر است از پیش تهیه شود، برای تهیه مرقه، پیاز را با همراه سیر و زنجبیل پودر چند مرتبه خرد کنید. با استفاده از چند قاشق روغن، پیاز را در تابه محکم پخت کنید تا نرم شود. زنجبیل و سیر را همراه با پودر های تلخ صاف کرده و بعد از گل کردن پیاز سبزیجات را اضافه کنید، وقتی ترشی رسید، تکه های گوشت را روی سینی گریل آماده شده قرار دهید و هر سه تا چهار دقیقه به اندازه کنید.

- بعد از سه بار سرخ کردن و گرداندن پشت و روی گوشت روی سینی همگی تمام شد، آن را به همراه مرقه و پیاز مزه دار پخته شده سرو کنید و عصرانه شیرین و تندترش مورد علاقه خود را به همراه آن لذت ببرید.

در نتیجه پیروی از این گام‌ها باعث می‌شود که کباب ترش شما در منزل بسیار خوشمزه و باطلم بشود.



مرحله‌های آماده‌سازی آب‌پز گوشت برای تهیه کباب ترش

آماده‌سازی آب‌پز گوشت برای تهیه کباب ترش یک فرآیند مهم است که به دقت باید انجام شود. برای شروع، بهتر است گوشت را به اندازه مناسب برش داده و سپس تمیز کنید. همچنین می‌توانید آن را در یک مخلوط کن به مدت چند دقیقه پالپ کنید تا گوشت نرم و رطوبت خود را به دست آورد.

در مرحله بعد، شما باید یک مخلوط از ادویه‌های مورد نظرتان برای طعم دلخواه خود تهیه کنید. این مخلوط معمولاً شامل زردچوبه، فلفل سیاه، زنجبیل، سیر و پودر شانتی است. حالا، شما باید این مخلوط را با گوشت خود مخلوط کنید تا گوشت به‌طور کامل با این ادویه‌ها پوشیده شود.

در مرحله بعدی، شما باید گوشت را در آب جوش بریزید و برای حداقل ۲۰ دقیقه آب‌پز کنید. این مرحله باعث می‌شود که گوشت نرم تر شود و مزه و طعم بهتری داشته باشد.

بعد از مدت زمان آب‌پز کردن، گوشت را از آب بیرون بیاورید و آن را تمیز کنید. سپس گوشت را روی یک تابه مزخرفه یا سیخ کباب ببندید و آن را روی آتش قرار دهید تا به‌طور کامل پخته شود.

در نهایت، کباب ترش خود را با برنج یا نان تنوری سرو کنید و از غذای خوشمزه خود لذت ببرید. امیدواریم شما با این راهنما، یک کباب ترش خوشمزه و مرغوب تهیه کنید.



طرز تهیه سس ترش برای کباب در خانه

جهت تهیه سس ترش برای کباب در خانه، موادی به شرح زیر نیاز دارید:

- پودر سیر: 1 قاشق چایخوری

- آبلیمو: 2/1 پیمانه

- روغن زیتون: 1/2 پیمانه

- نمک: به مقدار لازم

- فلفل سیاه: به مقدار لازم

ابتدا برای تهیه این سس، در یک کاسه مخصوص، پودر سیر را با آبلیمو، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و چند دقیقه ای با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را به تدریج به این مخلوط اضافه کنید و همزن الکتریکی را به کار بینید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.

در مرحله بعدی، می‌توانید سس تهیه شده را به صورت مستقیم بر روی کباب یا گوشت سرخ کرده خود بریزید. اما برای به دست آوردن طعم بهتر و همچنین افزایش غلظت سس، می‌توانید آن را در یک ظرف کوچک جداگانه به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند و سس ترش شما آماده استفاده شود.

از این سس ترش برای همراهی با کباب، پلو و حتی سالادهای ترش و بادام‌زمینی می‌توانید استفاده کنید. بهتر است سس را در ظروف فلزی نگه داری کنید تا جوشاندن آن برای دوباره استفاده آسانتر شود.



طرز تهیه مواد افزودنی برای کباب ترش در خانه

برای تهیه مواد افزودنی کباب ترش در خانه نیاز به ترکیبی از مواد طبیعی و به دست آوردن چندین مزه خوشمزه برای طعم دلچسب است. در این مقاله، به شما چند ترفند ارائه می‌دهیم تا بتوانید طعم بی‌نظیر کباب ترش را به راحتی در خانه بسازید.

کباب ترش به عنوان یک غذای سنتی در بسیاری از کشورها مانند ایران، ترکیه و ارمنستان محبوب است ولی طعم آن تابع موادی است که در آن استفاده می‌شود. مواد اصلی کباب ترش شامل گوشت، سیر، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو شیرین است. اما یکی از اصلی‌ترین مواد افزودنی کباب ترش پیاز است. شما می‌توانید با اضافه کردن پیاز تر بجای پیاز خام، طعم کباب ترش را کیفیت بخشید.

این ترفندها با وجود اینکه ساده‌اند، طعم کباب ترش را بسیار باکیفیت‌تر می‌کنند. لذا برای طبخ کباب ترش در خانه، به این نکات توجه کنید. همچنین، می‌توانید از روش‌های دیگری هم‌چون استفاده از مکمل‌های جعبه‌ای برای تهیه کباب ترش استفاده کنید، ولی لازم به ذکر است که طعم آن‌ها با کباب ترش سنتی تفاوت زیادی دارد.



مرحله استفاده از مواد افزودنی در کباب ترش

در این مقاله به بررسی مراحل استفاده از مواد افزودنی در کباب ترش می‌پردازیم.

مرحله اول: انتخاب مواد اولیه

برای پخت کباب ترش نیاز است از مواد اولیه ای نظیر گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه استفاده شود. در مرحله انتخاب گوشت باید به این نکته توجه کرد که گوشت کاملاً تازه باشد و از گوشت های سفید استفاده شود.

مرحله دوم: تهیه مواد افزودنی

کره، لیمو ترش، پودر سیر و زردچوبه از مواد افزودنی هستند که برای تهیه کباب ترش استفاده می‌شوند. کره قابلیت انسجام خوب بین مواد را داراست. لیموترش نیز باعث افزایش ویتامین سی در کباب و خوشبو کردن آن شده و در کنار آن پودر سیر و زردچوبه باعث می‌شوند که طعم و رنگ مطلوب ترشی به کباب داده شود.

مرحله سوم: کمی کره روی کباب بمالید

برای استفاده از مواد افزودنی در کباب ترش، ابتدا مواد اصلی را با هم مخلوط کرده و به صورت شکل دلخواه شکل دهید. سپس کمی کره را روی کباب بمالید تا انسجام بهتری بین مواد به وجود آید و در نهایت پودر سیر و زردچوبه را روی کباب پاشید تا رنگ و طعم ترشی به کباب داده شود.

در نهایت، با توجه به نکات گفته شده، مسلماً با استفاده از مواد افزودنی می‌توان کباب ترشی دلچسب و خوشمزه تهیه کرد.



مرحله آماده‌سازی ماست و خیار شور برای سرو کباب ترش

ماست و خیار شور دو مورد که در هر میز کبابی به راحتی قابل دسترس هستند و بعنوان مزه‌دهنده و نیز تهیه کننده سالاد کناره کباب مورد استفاده قرار می‌گیرند. بدون شک ماست و خیار شور در تناول کباب به عنوان یک نوشیدنی سرد بسیار مهم هستند که به دلیل طعم خاص و خوشمزه‌ای که دارند، باعث افزایش لذت و خوشایندی غذای کباب می‌شوند.

اما برای استفاده بهینه از این دو مرزوب حتی قبل از خرید آنها، می‌توان اقدام به آماده‌سازی مناسب آنها کرد. برای ماست بهتر است از چند ساعت قبل آنرا در یخچال قرار دهید تا خنک شود. این عمل باعث می‌شود که ماست بعد از مخلوط شدن با سایر مواد، بهترین خواص خود را از خود نشان دهد.

در مورد خیار شور نیز، برای استفاده صحیح، بهتر است از قبل آنها را خرد کنید و سپس با یک قاشق روغن زیتون کوچک، کمی ترش کرده و سپس در یخچال قرار دهید تا بهترین طعم خود را پیدا کند. بهتر است قبل از مصرف خیار شور، آن را از روغن کمی ترش کنید تا طعم تند و خام آن برطرف شود.

از طرف دیگر، برای سرو کباب، می‌توانید مطمئن بشوید که مجموعه‌ای از موادی از جمله ماست، خیار شور، روغن زیتون، نعناع تازه، لیمو ترش و همچنین نمک و فلفل سیاه قرار داده شود. این ترکیبات به عنوان سس کنار کباب بسیار خوشمزه و مرغوب هستند و باعث می‌شوند کسانی که به شده‌های تند علاقه دارند، به خوبی از کباب لذت ببرند.