طرز تهیه کباب تابه ای به روش رستورانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کباب تابه ای به روش رستورانی

تهیه کباب تابه ای به روش رستورانی یکی از پرطرفدارترین روش های پخت گوشت در ایران است. برخی انواع گوشت همچون گوشت چرخ کرده یا تکه های گوشت مرغ برای تهیه کباب تابه ای استفاده می شود. در این روش برای پخت گوشت از تابه‌ای فلزی عمیق استفاده می‌شود که روی حرارت قرار می‌گیرد و حرارت مورد نیاز برای پخت گوشت را به طور یکنواخت تأمین می‌کند.

بهترین روش برای تهیه کباب تابه ای به روش رستورانی از قبل بریزید انتخاب نوع گوشت است. به دلیل این که گوشت باید در پخت به دمای خیلی بالا برسد، بهتر است گوشتی خریداری شود که چربی کمی داشته باشد و خیلی ریز نشده باشد. گوشت با نمک و فلفل سیاه به همراه سایر ادویه‌های دلخواه به مدت حداقل چهار ساعت باید در یخچال خود را آماده و پخت آماده‌ی آن به‌راحتی انجام خواهد شد.

اما پخت گوشت به روش رستورانی علاوه بر انتخاب درست گوشت، به فن بیان خوب کاربردی فکر کنید. حتما باید به گوشت حرارت کافی داده شود تا تمامی شیرینی و دم خود را رها کند و کاملا سرخ شود. برای این کار، نیاز است که گوشت همیشه به‌طور یکنواخت در نیمه تابه مخصوص به آن قرار داشته باشد و این کار با دمای مناسب بسیار مهم است.

در نهایت پس از پخت گوشت، استفاده از ترکیبی از سبزیجات فرآوری شده با یک دستور پخت خاص و سس همراه با گوشت سرخ شده، این غذا را به طور کامل تکمیل می کند. مصرف کباب تابه ای به روش رستورانی با نان تازه، مخصوصا نان لاواش و سالاد، همراه با سس مخصوص غذایی آسان، سالم و پرطرفدار را به شما ارائه خواهد داد.



راهنمایی کلی برای تهیه کباب تابه ای رستورانی

کباب تابه ای یک غذایی پرطرفدار در رستوران هاست که معمولا مجموعه ای از گوشت، سبزیجات و مواد پودری را درون یک تابه به همراه چرخه های ظریف و فنری پخت می کنند. در ادامه برای تهیه کباب تابه ای رستورانی باید در مراحل مختلف دقت کافی را به خرج داد.

در مرحله اول بهتر است از گوشت با کیفیت و مرغ با قابلیت ذرت کردن استفاده شود. برای شگفت انگیز کردن گوشت و مرغ، می توانید از چند روش استفاده کنید. از جمله این روش ها می توان به استفاده از خیارشور برای مهار آب گوشت و همچنین بکارگیری نوشیدنی ادویه دار (مانند که میتوانید درهمراه با سیر و فلفل قرمز دار کنید) جهت تربیت گوشت اشاره کرد.

در مرحله بعدی، چندین سبزیجات (مثلا ً هویج، فلفل دلمه ای، پیاز، ذرت، کلم بروکسل و ...) به کباب اضافه می شود. برای پخت کباب تابه ای، باید حتما از یک قطعه با کیفیت بالا (413 درجه ی مشابه) استفاده کنید که بهتر است اون رو بر روی آتش مستقیم بگذارید. قرار دادن قطعه ی کباب تابه ای نزدیک به آتش باعث انتشار بیشتر بوی ادویه ها و سبزیجات می شود، اما بهترین روش پخت با تابه است که به معنی یک طناب هست که گرزها را در درون آن قرار می دهند، اما ۵۰ درصد مردم از پخت و پز با کباب تابه ای مرحوم استفاده می کنند.

سپس بهتر است که حداقل ۱۵ دقیقه کباب تابه ای را درون ظرف خود بگذارید و استراحت دهید تا عطر و طعم بهتر و نرم تری به کباب منتقل شود. در نهایت، کباب تابه ای را درون یک بشقاب قرار داده و به همراه نان تازه و یا برنج سفید سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای

کباب تابه ای یکی از پرطرفدارترین صبحانه ها در نواحی کشور ماست. برای تهیه این غذا ابتدا به مواد لازم نیاز داریم. مواد لازم برای ساخت کباب تابه ای شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل سیاه، زیره، زعفران و روغن هستند.

برای ساخت کباب تابه ای، در یک کاسه گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل سیاه، زیره و زعفران ترکیب می کنیم و به مدت چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا حداقل یک ساعت مرغوب شود. در هنگام سرخ کردن کباب، از آن برای سایر مواد ما استفاده خواهیم کرد.

پس از آماده کردن گوشت، باید پیاز را تکه تکه کرده و در یک تابه به همراه روغن به مدت چند دقیقه سرخ کنیم تا طلایی شود. سپس فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و برای چند دقیقه دیگر سرخ کنید. سپس گوشت را به تابه اضافه کنید و آن را هم برای چند دقیقه سرخ کنید.

در نهایت، کباب تابه ای را با سبزیجات تازه مانند ریحان، جعفری، تره و یازه و همراه با نان تازه سرو می کنیم. این غذای خوشمزه و سیر کننده را می توانید به عنوان صبحانه یا ناهار سرو کنید.



روش تهیه روی کباب تابه ای در رستوران

روش تهیه کباب تابه ای یکی از پرمصرف ترین روش های آشپزی در رستوران هاست. این روش تهیه، در عین حال سریع و آسان است و خوشمزه ترین خصوصیات گوشت را حفظ می کند. برای تهیه کباب تابه ای، بهتر است از گوشت قطعاتی وانمودنی از قبیل بسته، مرغ فیله و گوشت چرخ کرده استفاده شود.

برای شروع، قطعات گوشت را با مرغوب ترین ادویه های موجود از قبیل زردچوبه، فلفل، پیاز، سیر و نمک، داخل ظرف مناسب قرار داده و به مدت حداقل یک ساعت درون یخچال رها می کنیم. سپس این گوشت ها را به روی تابه با روغن گیاهی سرخ می کنیم و بعد از سه دقیقه، طرف رو بهش میزنیم و فرآیند پخت را دوباره تکرار می کنیم.

باید توجه داشت که در فرآیند پخت کباب تابه ای، گوشت باید بلایی و برای مدت طولانی بر روی تابه قرار نگیرد تا مرغوبیت و طعم خود را حفظ کند. این مرحله را باید انجام داد تا جایی که هیچ قسمتی از گوشت به سایر بخش های تابه چسبیده و ذوبا نشده باشد.

زمانیکه کباب ما آماده شد، می توانیم آن را با بلغوری یا نان و روی یک صفحه سرخ شده سرو کنیم. همچنین می توانیم آن را با یک رشته سبزیجات و سس چیلی تزئین کنیم تا ظاهر آن را بهتر کنیم. با تهیه مواد لازم و آشنایی دقیق با روش های پخت کباب تابه ای، ما می توانیم بدون هیچ گونه مشکلی در خانه یا در رستوران، کباب تابه ای خوشمزه تهیه کنیم.



چگونگی تهیه کباب تابه ای در خانه

تهیه کباب تابه ای در خانه یکی از انواع غذاهای پر مصرف در جمع خانواده‌های ایرانی محسوب می‌شود. تهیه این نوع از کباب، با استفاده از تکنولوژی جدید تفلون، بسیار ساده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن صورت می‌پذیرد. برای شروع، بهتر است یک تابه متوسط اندازه با متریال تفلون در اختیار داشته باشید.

در پلکان اول، به همراه تابه، باید گوشت را برای استفاده بعدی آماده کنید. برای این کار، بهتر است گوشت را دو ساعت پیش به همراه نمک، فلفل و آبلیمو ترکیب و در یخچال قرار دهید. برای تهیه کباب تابه ای خود، انواع مختلف گوشت را می‌توانید به کار برید، اما بهتر است از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

بعد از آماده کردن گوشت، تابه را روی شعله بگذارید و آنرا گرم کنید. سپس، با استفاده از دستکش یا قاشق، گوشت را به صورت یکپارچه در تابه نموده و آنرا به مدت چهار دقیقه بجوشانید. در این مرحله، بهتر است از مرغ، چنجه و یا قارچ نیز بهره گیری کنید.

سپس، می‌توانید با استفاده از چاقو، گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کنید و برای استفاده بعدی به همراه سبزیجات، روی نان گرم سرو کنید. سبزیجاتی که بهتر است در این غذا استفاده شود، از جمله فلفل دلمه، پیاز سبز، گوجه فرنگی و خیار شور می‌باشند. در نهایت، با دلچسب کردن یک قاشق ماست، کباب تابه ای خود را درست کرده و با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید.



طرز تهیه مرغ کباب تابه ای در رستوران

با سلام و احترام،

طرز تهیه مرغ کباب تابه ای یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای پرطرفدار در رستوران ها می‌باشد. این غذا با استفاده از گوشت مرغ پخته می‌شود و در قابلمه یا تابه یا گریل سرخ می‌شود.

ابتدا برای تهیه این غذا، گوشت مرغ درب آتش که در تابه قرار دارد نوک غذاسازی شده و در دو طرف آن کمی روغن نوشته می شود تا گوشت ما روغن خودش رو به خوبی جذب نکند و خشمزه تر شود. سپس گوشت مرغ قبر هاگی را روی آتش در قابلمه قرار دهید و سرخ کنید ، اما دور آن بچرخید تا تنها گوشت سوخته نشود.

همچنین برای به حداکثر رساندن خوشمزگی و طعم مناسب، می‌توان برای مدت چند ساعت دارچین و زعفران را به گوشت مرغ اضافه نمود. داخل قابلمه پایین روغن کمی زیاد است، پس با مراقبت آب موجود در گوشت را به گوشت اضافه نکنید و در غیر اینصورت کباب شده شده خود را از خصوصیات خود از دست می دهید.

در ادامه، بهتر است به گوشت مرغ آبلیمو و نمک بیفزایید تا چندین دقیقه قبل از پخت به آنها رسیدگی کنید و به همت فرانگجانه تغذیه کنید. هنگام سرو غذا، می‌توان کباب را با سس خاص و یا روغن زیتون و نمک روی آن سرو کرد.

امیدواریم که این روش تهیه مرغ کباب تابه ای، درست و بهترین شکل ممکن مورد استفاده شما عزیزان و مشتریان گرامی قرار گیرد و لذت پخت و خورد غذای خوشمزه و مستقیم از شویی رستوران را استفاده کنید.



طرز تهیه مرغ کباب تابه ای در خانه

برای تهیه مرغ کباب تابه ای در خانه، ابتدا باید مرغ را با آبکشی کردن با آب بشویید و خشک کنید. سپس مرغ را به قطعات کوچک تقطیع کرده و درون ظرفی قرار دهید تا به مدت یک ساعت به مرغ فرصت بدهید تا با مرق و ادویه سیر و شیرینی خود را باز کند.

سپس مرغ را از مرق دربیاورید و جایی قرار دهید که بتوانید با صفحه یاکسی مرغ را پخت کنید. سپس تابه را در حرارت بالا چیده و روغن را اضافه کنید. سپس مرغ را به تابه اضافه کنید و در حرارت بالا بگذارید تا به رنگ طلایی برسد، سپس آن را برعکس کنید و از طرف دیگر را هم پخته شود.

مرغ کباب تابه ای حاصله، با سس رایگان یا روبی قوت آخر جمعیت مودبانه را تشکیل می‌دهد. می توانید طبق سلیقه خود مرغ کباب را با مخلفات متنوعی نظیر بلغور، ماست، پیاز سرخ شده، نمک، فلفل، روغن، ادویه‌های خشک شده و ... منسوج کنید. بهتر است قلیان را با این دستور تقلید کنید. در نهایت مرغ کباب تابه ای آماده و می توانید آن را با نان لواش یا نان تافتون همراه کنید.