تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه کاچی با چهار زیره
کاچی با چهار زیره یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که به دلیل طعم و عطر خاص خود بسیار مورد پسند مردم قرار دارد. این غذا اکثراً در مناطق شمالی ایران مانند گیلان و مازندران تهیه و مصرف میشود و دارای ترکیبات ساده اما خوشمزه است.
برای تهیه کاچی با چهار زیره ابتدا باید زیره را به صورت چرب و نرم بپزیم. برای این کار زیره را در آب سرد بریزیم و روی حرارت ملایم قرار دهیم تا زیره نرم شود. سپس زیره را از آب خارج کرده و به آرامی آن را با استفاده از دسته چوبی یا چاقوی مخصوص خرد کنید تا یکپارچه شود.
سپس در یک کاسه بزرگ، آرد برنج، آرد گندم و آرد نخود را با هم مخلوط کرده و زیره خرد شده را به آن اضافه کنید و با دستهای خود همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدستی شود. سپس خمیر را به اندازه دلخواه به تکههای کوچک تقسیم کرده و آنها را به شکل دایره نازکی پهن کنید.
در پایان، دایرههای حاصله را روی تابه گرم کنید تا سطح زیره رنگ طلایی بگیرد و سپس آنها را با میرزا یا ماست فرامه سرو کنید. حالا میتوانید این کاچی خوشمزه را با نان سنگک و سبزیجات تازه مصرف کنید.