طرز تهیه ژله بریلو برای تزیین روی کیک

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ژله بریلو برای تزیین روی کیک

برای تهیه ژله بریلو برای تزیین روی کیک ابتدا نیاز به موادی دارید که عبارتند از: ژلاتین، آب، شکر، طعم‌دهنده (مثلا آبلیمو یا عصاره میوه) و رنگ مورد نظر (در صورت لزوم). برای شروع همه‌ی مواد را در یک قابلمه مخلوط کنید و به مدت حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید، تا شکر کاملا حل شود و مخلوط یکدست شود.

سپس ژلاتین را در آب سرد حل کنید و به مخلوط اضافه کنید و همه‌ی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس به مواد می‌توانید طعم‌دهنده و رنگ مورد نظر خود را اضافه کنید. دقت کنید که هر طعم‌دهنده و رنگی ممکن است به میزان متفاوتی برای تهیه ژله بریلو لازم باشد، بنابراین دستورالعمل تهیه محصول شما راهنمایی خواهد کرد.

بعد از اضافه کردن طعم‌دهنده و رنگ، همه‌ی مواد را مجدداً به مدت حدود 2 دقیقه روی حرارت ملایم و همراه با هم مخلوط کنید. ژله‌ی بریلو شما حاضر است. این ژله را می‌توانید برای تزیین روی کیک، پایه چیزکی و یا دسرهای دیگر استفاده کنید. پس از قرار دادن ژله بریلو در ظرف مورد نظر برای سرد شدن، حداقل به مدت چند ساعت روی جایی که قرار می‌دهید، نگهداری کنید. این روش تهیه ژله بریلو بسیار ساده است و با دنبال کردن دستورالعمل، شما نیز می‌توانید بدون هیچ مشکلی ژله بریلو خود را بسازید.



طرز تهیه ژله بریلو برای تزیین روی کیک

تهیه ژله بریلو برای تزیین روی کیک، بسیار ساده و سریع است و مواد اولیه آن بسیار کم هستند. از جمله مواد اولیه مورد نیاز می‌توان به شکر، ژلاتین، آب و رنگ خوراکی اشاره کرد. در ادامه نحوه تهیه ژله بریلو برای تزیین روی کیک را شرح می‌دهیم:

1- ابتدا ژلاتین را در آب به مدت چند دقیقه قرار دهید تا پخش شود. بعد از گذشت زمان، بر روی حرارت ملایم قرار دهید و آن را آبکش کنید تا آب آن خارج شود.

2- شکر را در ظرفی خمیری بریزید و آب را به آن اضافه کنید. سپس آن را بر روی حرارت ملایم گذاشته و آن را با مزاج خوبی هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.

3- بعد از این کار، ژلاتین که پخته شده و رطوبت آن خارج شده است، را به شکر اضافه کنید. سپس رنگ و مزه مورد نظر را به آن اضافه کنید. درنهایت، آن را در قالب‌هایی که می‌خواهید برای تزیین کیک استفاده کنید، تخلیه کنید.

4- بعد از تخلیه آن در قالب، آن را به یخچال برای حداقل چند ساعت بگذارید تا برای تزیین کیک آماده باشد.

در نهایت، با استفاده از ژله بریلو تهیه شده، می‌توانید کیک خود را تزیین کرده و به شکلات‌ها، پرتقال‌ها و سایر موارد اضافه کنید تا کیک شما جذاب و جذاب‌تر شود.



راهنمای ساخت ژله بریلو برای استفاده در تزئین کیک

ژله بریلو یکی از ابزارهایی است که در تزئین کیک ها، دسر ها و شیرینی ها استفاده می شود. این نوع ژله، نیاز به ابزار خاصی برای آماده کردن آن ندارد و بسیار ساده و قابل تهیه است.

ابتدا بهتر است تمامی وسایل لازم برای آماده کردن ژله را پیدا کنید. تاویو یا قابلمه، قوری و قاشق با مقدار اندک از بریلو به عنوان وسایل پایه برای ژله بریلو استفاده می شوند.

انتخاب فلها یا مواد پودری مد نظر شما. مقدار پودر ژله بریلو را با دقت اندازه بگیرید؛ اگر مقدار آن کم شود، ژله شما بسیار سفت و سخت خواهد شد و در صورت افزایش آن، ژله شما بسیار نرم و آبکی خواهد بود.

پس از قرار دادن مواد پودری در قوری، از طریق تویو یا قابلمه، آب را بریزید و مواد پودری را کاملاً مخلوط کنید. ژله بریلو به مدت حدود 3 تا 5 دقیقه نیاز به تخمیر دارد تا مواد نرم و مخملی شود و بدون ایجاد حباب هوا به قالب بریلو منتقل شود.

بعد از آماده شدن، ژله بریلو را به قالب های مورد نظر بریزید و برای حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود و شکل پذیری و رنگینی خود را به خود بگیرد.

در انتها، با استفاده از این ژله فوق العاده، می توانید تزئیناتی عالی برای کیک ها، شیرینی ها و دسر ها داشته باشید.



نحوه تهیه ژله بریلو برای دکوراسیون کیک ها

راه های مختلفی برای تهیه ژله برای دکوراسیون کیک وجود دارد، اما ژله بریلو شاید یکی از محبوب ترین آن ها باشد. ژله بریلو در واقع ژله ای است که با افزودن آب به پودر آن تهیه می شود و برای دکوره کردن کلیه سطوح شیرین یا شور استفاده می شود.

برای تهیه ژله بریلو، ابتدا به هر دو قاشق غذا خوری پودر ژله اضافه کنید و سپس تا 250 میلی لیتر از آب را اضافه کنید. سپس مخلوط را به مدت 10 تا 15 دقیقه هم بزنید تا پودر به طور کامل حل شود. در این مرحله می توانید از عصاره میوه، آبلیمو، شکر یا هر پودر طعم دهنده دیگری استفاده کرده و به مخلوط خود بیفزایید.

پس از اینکه پودر ژله به طور کامل حل شد، می توانید آن را برای دکوره کردن کیک ها استفاده کنید. برای این کار، باید ژله را به دلخواه خود رنگ کرده و مخلوط آماده شده را روی کیک بریزید. در این مرحله می توانید از قالب ها و شکلک های مختلف استفاده کنید تا کار را برای خود هیجان انگیز کنید.

در نهایت، باید کیک تزیین شده خود را در یخچال قرار داده تا ژله خود را درست کند. با توجه به اینکه ژله بریلو به سرعت خود را درست می کند، شما فقط باید صبور باشید تا بتوانید این دسر لذیذ را تهیه کنید.



چگونگی ساخت ژله بریلو برای تزیین کیک های خانگی

برای ساخت ژله بریلو برای تزیین کیک های خانگی ابتدا باید در ظرف مناسب روی شعله کم گاز یا حرارت برای مرحله بعدی قرار داده شود. سپس باید یک پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و به خوبی هم بزنیم. بعد نوبت به اضافه کردن رنگ دلخواه به مخلوط پودر ژله و آب است.

در مرحله بعد باید یک قاشق چای خوری اسانس مورد علاقه انتخاب و به مخلوط تزیینی اضافه کنیم، همچنین می‌توانیم شکر را به مخلوط اضافه کنیم تا ژله شیرین تر شود.

سپس نوبت به ریختن مخلوط ژله به صورت آهسته در قالب‌ها یا کاپ کیک می‌رسد و برای جلوگیری از ایجاد حباب در سطح ژله باید به دقت چرخاندن قالب یا کاپ را انجام دهیم.

پس از اتمام مراحل و سرد شدن، ژله به صورت جزئیات زیبا برای تزئین کیک خانگی می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد. از این طریق می‌توانید کیک‌های خانگی خود را با چیدمان و تزئینات زیبا، جذاب و شیرین تر کنید و در سفره‌ی خانوادگی خود هیجان بیشتری را ایجاد کنید.



روش ساخت ژله بریلو برای تزئین کیک های اسپرت

روش ساخت ژله بریلو برای تزئین کیک های اسپرت ابتدا نیاز است از موادی مانند شکر، ژلاتین، آب طرف کوچک برای تهیه سس و ظرف بزرگ برای تهیه ژله استفاده کنید. ابتدا شکر را به همراه آب در ظرف بزرگی بریزید و بر روی آن آتش را روشن کنید. سپس با قلع آرد داغ به هم مخلوط کنید تا شکر به صورت کریستالی شود.

پس از آماده شدن شکر به مواد دیگر ژله، یعنی ژلاتین و آب، اضافه کنید و به هم بزنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شود. سپس به ظرفی که تصمیم دارید ژله را در آن قرار دهید، بریزید.

جهت تهیه سس نیز می توانید از آب و شکر استفاده کنید. برای تهیه سس، شکر را در ظرفی کوچک با آب مخلوط کنید و در صورت نیاز به روی آتش قرار دهید تا شکر به خوبی آبگوشته شود. پس از آماده شدن سس، روی ژله ریخته و برای تزئین کیک های اسپرت مورد استفاده قرار دهید.

باید توجه داشت که تزئین کیک با ژله بریلو نیاز به صبر و دقت دارد. ژله بریلو باید به خوبی قالب بگیرد و برای این کار باید تحت تاثیر دمای محیط باشد. بنابراین باید از ژله در کاملا خنک قرار دادن قبل از استفاده اطمینان حاصل کرد تا به خوبی بتوانید آن را برای تزئین کیک های اسپرت استفاده کنید.



نحوه تهیه ژله بریلو برای دکوراسیون کیک های تولد

برای تهیه ژله بریلو برای دکوراسیون کیک های تولد ابتدا نیاز است تا آماده سازی مواد و ابزار مورد نیاز انجام شود. برای تهیه ژله بریلو بهتر است از ژلاتین استفاده شود. ژلاتین را در آب سرد به مدت چند دقیقه قرار داده و سپس به آرامی به داخل یک قابلمه منتقل می کنیم و با حرارت پایین آن را آبکشی می کنیم تا فولاد باشد.

سپس یک لیوان آب را به ژلاتین اضافه می کنیم و آن را به مدت چند دقیقه تا کاملا حل شود روی حرارت پایین گرفته شده. با حرارت پایین مطمئن شوید که ژلاتین خفه نمی شود. بعد از حل شدن کامل ژلاتین، می توانید با اضافه کردن رنگ غذایی مناسب، ژله بریلو را به رنگ دلخواه خود تبدیل کنید.

سپس با استفاده از حلقه های سیلیکونی یا شیشه ای را به حاشیه های کیک مورد نظر خود اضافه کنید تا به شکل های دلخواه تبدیل شود. بهتر است قبل از اضافه کردن ژله بریلو به حاشیه های کیک، از بالای آن روغن بریزید تا ژله بریلو در آنچه که می خواهید قرار دهید مانعی ایجاد نکند.

سپس ژله بریلو را با کمک قاشق روی حاشیه های کیک ریخته و صبر کنید تا کاملا خنک شود و بعد پاک کنید تا محصول شما آماده برای سرو شدن باشد. ژله بریلو به یکی از راه های خوبی برای دکوراسیون کیک های تولد تبدیل شده است که به راحتی و با هزینه کم قابل انجام است.