1. طرز تهیه چیپس سرکه نمکی با فر
جوامع امروزی شهری و سرمایهدار بسیاری از وقت خود را برای کار کردن صرف میکنند و به همین دلیل آمادهسازی غذا برای آنها بهعنوان یک وظیفه مهم محسوب میشود. بهطور خاص چیپس سرکه نمکی بیشتر از همه از نظر دستیابی بهشته و نیز سادگی در تهیه بهترین انتخاب است. در عین حال که برخی افراد برای تهیه چیپس سرکه نمکی از دستگاه چیپس ساز استفاده میکنند، برخی دیگر از فر استفاده میکنند.
طرز تهیه چیپس سرکه نمکی با فر بهسادگی در این راه حل پیشنهادی دستیافتنی است. برای شروع، پیشنهاد میشود یک سیبزمینی را با یک کارد خوب یا یک شستوشو سنگین و سخت خندق بزنید سپس آن را بهطور عمودی به قطعات نازل چینی برابر برش کنید. قطعات باید بهطور دقیق و شبیه به قطعات مطلوب ظاهر شود. بعد از قطعه کردن سیبزمینی، باید آن را بهصورت صاف بر روی سطح لولهای غیر چسبنده مانند ظروف پایه پخش کنید. در نهایت، بعد از پخت بهمدت 20 تا 25 دقیقه، باید چیپس را با استفاده از سس سرکه، نمک و پیاز سبز سرو کنید و برای خانواده خود خدمت کنید.
در هر صورت، طرز تهیه چیپس سرکه نمکی با فر از نظر سنتی بودن، سادگی، و بهصرفه بودن و همچنین دستیابی آسان به مواد مورد نیاز یکی از بهترین گزینهها برای طرفداران سیبزمینی است. با دویدن این طعم خوشمزه به خانواده خود لذت بخشید.
2. راهنمایی برای ساخت چیپس سرکه نمکی در فر
ساخت چیپس سرکه نمکی در فر یکی از سادهترین و خوشمزهترین گزینههای میان وعده است. در این راهنمایی، به شما نحوه ساخت چیپس سرکه نمکی در فر را به دقت توضیح میدهیم.
ابتدا چند تکه از سیبزمینی را برش داده و به ضخامتهای نازکی که مانند یک سکه هستند برش دهید. سپس تکههای سیبزمینی را در آب به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید. این کار به سیبزمینی کمک میکند تا زمانی که در فر قرار خواهد گرفت، بهتر ترش شود.
سپس با استفاده از کاغذ آشپزی، بر روی تخته نان تکههای سیبزمینی را به صورت یک تکه ردیف کنید و آنها را با کمی نمک و سرکه پاشید. سپس تخته نان را در فری با دمای ۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت پخت کنید. در این مرحله حتما باید در هر ۳۰ دقیقه یک بار تخته نان را از فر بیرون بیاورید تا برعکس شود و سیبزمینیها به طور یکنواخت پخته شوند.
وقتی که چیپسها تماما پخته شدند، آنها را از فر بیرون بیاورید و به دلخواه روی آنها با نمک و سرکه بپاشید. چیپس سرکه نمکی آماده خوردن است و میتوانید از آن به عنوان میان وعده یا پیش غذا استفاده کنید. با توجه به دمای فر، چیپس سرکه نمکی کاملا خشک و همچنین با طعم خوشمزهای آماده مصرف خواهد شد.
3. چگونه چیپس سرکه نمکی را در فر پخته شود؟
برای پختن چیپس سرکه نمکی در فر، نیاز به چند مرحلهی مختلف است. ابتدا نیاز به تهیه موادی مانند کشمش، سرکه، نمک، روغن و سیبزمینی دارید. برای شروع، سیبزمینیهای خود را با یک تیزاب قوطی داغ یا چاقو ریز خرد کنید. سپس آنها را در آب گرم با نمک خیسانده و به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید. سپس با کمک یک حوله یا دستمال خشک آنها را خشک کنید.
حالا، در یک کاسه، سرکه، کشمش و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس سیبزمینیهای خشک شده خود را به این آمیزه اضافه کنید. آنها را قلیانی کنید تا آمیزه به سیبزمینیها چسبانده شود. در ادامه، روغن خود را درون فر گرم کنید و آن را در تمام سینی روزهای بریزید. سیبزمینیهای خود را به سینی اضافه کنید و در فر قرار دهید. در حدود 15 تا 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
پس از گذشت زمان مقرر، سینی فر را از داخل فر بیرون بکشید و به خنک شدن بگذارید. حالا چیپس سرکه نمکی شما آماده سرو شدن است. میتوانید آنها را با سس شیرین یا نوشابه خود همراه کنید و از طعم بسیار خوشمزه و فوقالعاده آنها لذت ببرید.
4. مراحل تهیه چیپس سرکه نمکی با استفاده از فر
برای تهیه چیپس سرکه نمکی با استفاده از فر، ابتدا باید سیب زمینیها را پوست کنید و به قطر های باریک و یکسان برش دهید. سپس این قطعات سیب زمینی را در آب به مدت حداقل یک ساعت قرار دهید تا از بین رفتن نمکهای اضافی آنها جلوگیری کنید.
بعد از آبگیری کامل سیب زمینیها، آنها را با حوله کاغذی یا دستمال کاغذی خشک کنید. سپس در یک کاسه، سرکه، زیتونروغن، نمک و افزودنیهای دلخواه خود را مخلوط کنید. اگر از فلفل سیاه و یا تخم مرغ استفاده میکنید، آنها را ابتدا آسیاب کنید تا به صورت پودری شوند و سپس به مخلوط اضافه کنید.
قطعات سیب زمینی را سپس در مخلوط سرکه و نمک قرار دهید و آنها را به طور یکسان با مخلوط پوشانده و ماساژ دهید تا مخلوط در قطعات عمیقا جذب شود. سپس قطعات سیب زمینی را در یک سینی فویلی روی فویل غلتانده و آنها را در فر تازهترین درجهی حرارت آن که تنظیم دمای آن 200 درجه سانتیگراد است، به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. قطعات سیب زمینی را بلافاصله بعد از پخت بر روی سطحی صاف قرار داده و سپس به مدت یک ساعت در دمای محیط خشک شده و برای مصرف آماده میشوند.
5. چگونه چیپس سرکه نمکی در فر خانگی تهیه کنیم؟
برای تهیه چیپس سرکه نمکی در فر خانگی، ابتدا سیبزمینیها را با آب بشویید و پوست آنها را پوشانده کاملاً خشک کنید. سپس سیبزمینیها را تکه تکه و به شکل نازک و باریک رنده کنید. بهتر است از رندههایی استفاده کنید که قطعات آنها با هم برخورد نکنند.
در مرحله بعد، سیبزمینی را با کمی روغن و نمک ترکیب کرده و بعد از آن روی سینی فر کنید. سینی فر را قبلاً با کاغذ پخت پوشانده و به راحتی از بین برود. سیبزمینیها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول بدهید تا طلایی و مانند چیپسهای خریداری شده شود. در طول این زمان میتوانید از طریق چرخاندن سینی، مخلوط کردن سیبزمینیها و یا کم کردن یا افزایش دما، در جهت بالا بردن کیفیت چیپسهای خود کمک بگیرید.
سپس از فر خارج کنید و سیبزمینیها را در یک ظرف عمیق قرار داده و با سس سرکه نمکی پایین آن را خوب مخلوط کنید. چیپس سرکه نمکی برای خوردن فوری آماده است و میتوانید از آن لذت ببرید. همچنین میتوانید چیپسها را در ظرف هوا بند نگهداری کنید و در دمای معمولی خود نگه دارید. به مرور زمان، برای لذت بخش تر شدن این چیپسها از روش نگهداریهای خاص و رژیمی توصیه میشود. به نمونه تهیه شده، مقداری فلفل (آویشن یا فلفل سیاه) هم اضافه کنید.
6. نکاتی برای تهیه چیپس سرکه نمکی در فر
چیپس سرکهای جزء خوراکیهایی است که بیشتر افراد دوست دارند و میتوانید برای تفریح و تغذیه خودتان و خانوادهتان و یا همچنین مهمانانتان آن را تهیه کنید. در اینجا با نکاتی در مورد تهیه چیپس سرکهازی در فر آشنا میشویم.
اولین نکتهی مهم برای تهیه چیپس سرکهای در فر، انتخاب یک کیسهی مناسب و سازگار با حرارت است. بهتر است از کیسهی جیبی و مخصوص برای تهیه چیپس سرکهای استفاده نمود.
نکتهی دوم برای تهیه چیپس سرکهای در فر استفاده از سیبزمینیهایی است که به صورت هموار و بدون گل سرخ شده باشند. سیب زمینیها را بعد از شستشو و خشک شدن، برش داده و به صورت تخت روی کاغذ روغنی قرار دهید.
نکتهی سوم برای تهیه چیپس سرکهای در فر، استفاده از سس سرکه و نمک است. برای سرکهایتر کردن چیپسها، میتوانید بعد از تخت کردن اصلی سیب زمینیها، روی آنها سس سرکه ریخته و کمی نمک برشته و نسبتا به وفور روی سیب زمینیها پخش نمایید.
نکتهی چهارم برای تهیه چیپس سرکهای در فر، قرار دادن سیبزمینیها در فر در دمایی حدود 400 درجه فارنهایت است. بعد از قرار دادن آنها در فر میتوانید چیپسها را بطور منظم بررسی نموده و چیپسهای خام و زیاده را از بین برده و بقیه را برای مدتی پخت بیشتر در فر بگذارید.
نکتهی پنجم برای تهیه چیپس سرکهای در فر، اولین دوره پختن برای مدت 10 دقیقه و دوره دوم پختن نزدیک به 5-6 دقیقه است. پس از اتمام دوره دوم پختن، چیپسها را برداشته و به صورت دسته دسته و با کمک دسته چاشنی آنها را در دست بگیرید.
نکتهی آخر برای تهیه چیپس سرکهای در فر، خنک کردن آنها است. شما بعد از درست کردن چیپسها با جعبهی فلزی مخصوص تغلیظ میتوانید چیپسها را در حفظ کنید. پس از خنک شدن، چیپسهای سرکهای را میتوانید به عنوان یک مزه خوشمزه و روی فیلم تماشا کنید و لحظاتی شاد و خوش بگذرانید.