تهیه چیپس سرکه ای در خانه به سادگی
دوست دارید چیپس سرکه ای خانگیتان را تهیه کنید؟ در اینجا چهار مرحله ساده و کلیدی را برای شما توضیح میدهیم تا بتوانید چیپس سرکه ای فوقالعاده خوشمزهای در کنار چای خود تهیه کنید.
مرحله اول: مواد لازم
برای تهیه چیپس سرکه ای در خانه، این مواد را به اندازهی دلخواه لازم دارید: سیبزمینی، سرکه، نمک و روغن سرخکردن.
مرحله دوم: تهیه چیپس
قبل از هر چیز، سیبزمینیها را با یک قاشق یا چاقوی تیز خواهید کرد و همچنین با آب شسته و به خوبی خشک کنید. سپس با روشی که دوست دارید، سیبزمینیها را خرد کنید و در داخل ظرفی قرار دهید. سرکه و نمک را به مقدار دلخواه به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله سوم: سرخ کردن
روغن مورد نیاز را در تابه خود گرم کنید. حتماً از یک تابه عمیق استفاده کنید تا سیبزمینیها بهتر سرخ شوند. سپس سیبزمینیها را به تابه اضافه کرده و به مدت چند دقیقه آنها را سرخ کنید.
مرحله چهارم: وصله خوردن
شما بعد از اتمام سرخ کردن، چیپس سرکه ای فوقالعادهای را در دست خواهید داشت که میتوانید همراه با چای، نوشیدنیها و یا دلخواه خود به آن وصله خورید. لازم به ذکر است که دمای روغن خیلی بالا نباشد تا چیپس شما قرمز نشود.
بنابراین، تهیه چیپس سرکه ای در خانه بسیار ساده و هیجانانگیز است. با این ایدههای سرخ کردن در مدت کوتاهی دسترسی به چیپس سرکه ای خانگیتان خواهید داشت. دستور آن به راحتی در خانه پیاده سازی شده و لذت خوردن از آن را برای خود یا خانوادهتان تجربه کنید.
مواد لازم برای تهیه چیپس سرکه ای در خانه
برای تهیه چیپس سرکه ای در خانه، مواد لازم شامل تخمیر شده سیب زمینی، سرکه، نمک، روغن زیتون و آب می باشد.
اولین مرحله در تهیه چیپس سرکه ای، تخمیر سیب زمینی است که بهتر است از سیب زمینی های استوایی استفاده کنید. این مرحله برای درست کردن تخمیر شده سیب زمینی با استفاده از موادی مانند آب، نمک و سرکه انجام می شود.
در مرحله بعد، سیب زمینی های تخمیر شده به شکل نازکی برش داده می شوند و درون یک ظرف قرار می گیرند. سپس روغن زیتون به مقدار کافی به داخل ظرف افزوده می شود.
مرحله بعد، پخت چیپس در فر می باشد که برای این کار، ظرف حاوی سیب زمینی و روغن زیتون در فر قرار می گیرد. در این مرحله باید دمای فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرد و چیپس ها را پخته و آماده سرو شدن کرد.
در نهایت، چیپس سرکه ای را با سرکه روی آن سرو می کنیم. برای افزایش طعم و مزه، می توانید به آن نمک یا ادویه های دیگری نیز اضافه کنید. در این صورت، می توانید چیپس سرکه ای خانگی خود را با طعم های مختلف تجربه کنید.
گام به گام تهیه چیپس سرکه ای در خانه
پاراگراف اول:
ساخت چیپس سرکه ای در خانه، بسیار ساده و اقتصادی است که می توانید به راحتی در خانه با تهیه چند مواد اصلی و تصویر تمام شده از مراحل ویدئویی، به راحتی تهیه نمایید. چیپس سرکه ای از دیگر چیپس های سالم و خوشمزه برای بدن است که هیچ گونه روغن سرخ کردن و نمک بیش از حد ندارد.
پاراگراف دوم:
برای شروع باید تمامی مواد الزامی برای تهیه چیپس سرکه ای را تهیه کنید. این مواد شامل سیب، سرکه، نمک و ادویه جات برای طعم دلخواه شما است. قبل از آغاز کار، سیب را با برش زدن به نازلترین ضخامت ممکن، خرد کنید.
پاراگراف سوم:
برای رفع اضطراب خود، می توانید روی چیپس سرکه ای، به عنوان مثال، یک لایه نازک از نمک اعمال کنید و آن را با سرکه بریزید. سپس، سیب هارا در روغن همگن و طعم دهندە آن را برای روی لمس باز کردن مثل یک کنجد خمیر مخلوط کنید.
پاراگراف چهارم:
بعد از آماده شدن چیپس ها، آنها را با دقت روی یک سینی بریزید و به فریزر برای یک ساعت این بار ببرید تا بتوانید چیپس هایی فوق العاده خوشمزه و فوق العاده تقدیم کنید. پس از آماده شدن، چیپس های خود را به هر شکل مورد علاقه خود دارید و با یک نفس خوردن تجربه کنید.
روش های سرو کردن چیپس سرکه ای در خانه
برای سرو کردن چیپس سرکهای در خانه میتوانید از روشهای متنوع استفاده کنید. یکی از این روشها، سرو کردن چیپس سرکهای با مخلوطی از سرکه، شکر و نمک است. برای این کار، نیاز دارید تا در یک ظرف، سرکه را با شکر و نمک مخلوط کرده و به صورت مساوی بر روی چیپسهایتان پاشید.
روش دیگری که میتوانید از آن برای سرو کردن چیپس سرکهای در خانه استفاده کنید، سرو کردن آن با ترکیبی از خامه، سرکه و پیاز است. برای این کار، ابتدا پیاز را خرد کرده و در مخلوطی از خامه، سرکه، غلظت خامه و نمک قرار دهید. سپس این مخلوط را بر روی چیپسها به صورت مساوی پاشید و سرو کنید.
راه دیگری که میتوانید دستور سرو کردن چیپس سرکهای در خانه را انجام دهید، استفاده از سس پنیر بوده که برای ساخت آن، نیاز دارید تا پنیر را رنده کرده و در همراه با پاستوریزه شده، خامه، پودر سیر و پودر پیاز با هم مخلوط کنید. سپس این سس را بر روی چیپسها پاشید و از آن لذت ببرید.
استفاده از نمک سیاه و آویشن نیز روشی دیگر برای سرو کردن چیپس سرکهای است. برای این کار، نیاز است که در همراه با نمک سیاه و آویشن، سرکه را با یک قاشق چایخوری مخلوط کنید. سپس این مخلوط را بر روی چیپسهای خود پاشید و سرو کنید.
در نهایت، میتوانید از طعمدهی با دارچین و شکر نیز استفاده کنید. برای انجام این کار، نیاز است که در همراه با دارچین و شکر، سرکه را مخلوط کرده و به صورت مساوی بر روی چیپسهای خود پاشید. سپس با لذتی بالا، از طعم خوشمزه چیپس سرکهای خود لذت ببرید.
نکات مهم برای تهیه چیپس سرکه ای در خانه
تهیه چیپس سرکه ای در خانه یکی از راه های سالم تر و خوشمزه تر برای خوردن چیپس می باشد. برای تهیه چیپس سرکه ای در خانه نیاز به تعدادی سیب زمینی، سرکه، نمک و روغن دارید.
اولین قدم در تهیه چیپس سرکه ای، شستن سیب زمینی ها می باشد. پس از شستن، سیب زمینی ها را با یک خشک کن خشک کنید. سپس سیب زمینی ها را به نازلترین و نازکترین حلقه های ممکن برید. برای این کار می توانید از یک خرده نمک بزرگ استفاده کنید.
پس از بریدن سیب زمینی ها، آن ها را در آب سرد به مدت بیشتر از یک ساعت خیس کنید. بعد از خیس کردن، سیب زمینی ها را در ظرفی ریخته و روی آن ها سرکه، نمک و روغن ریخته و خوب به هم مخلوط کنید.
پس از مخلوط کردن، سیب زمینی ها را در وسایل پخت مانند فر، مایکروفر یا قابلمه تابه ای می توانید پخت کنید. در هر صورت، پختن حدود 20 تا 30 دقیقه به طول خواهد انجامید. در طول این زمان، باید سیب زمینی ها را باریکه هایی که قبل از این برش داده اید، چرخاند تا همگی خوب و به طور یکنواخت پخت شوند.
در نهایت، چیپس سرکه ای تهیه شده را قبل از سرو کردن در یک ظرف بزرگ نهار خانوادگی بچینید و در کنار دورانده ای از سس سیر، سس چیلی یا سس مایونز سرو کنید. بهتر است نوشیدن چیپس سرکه ای را با نوشیدن شربت ها و نوشیدنی های خنک تر مانند لیمو شیرین یا نوشابه میوه پایان دهید.
ترفندهای تهیه چیپس سرکه ای در خانه
تهیه چیپس سرکه ای در خانه یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب است که می توانید به سادگی و با تلاش کم در خانه تهیه کنید. در ادامه ترفندهای مختلفی برای تهیه چیپس سرکه ای در خانه را به شما معرفی می کنیم.
مواد لازم برای تهیه چیپس سرکه ای شامل سیب زمینی، سرکه، نمک و روغن می باشد. ابتدا سیب زمینی را با یک ماچ کن یا چاقو به شکل نازک و رقیق برش دهید. سپس سرکه، نمک و روغن را با هم ترکیب کنید. سیب زمینی ها را در این مخلوط قرار داده و با دست ها مخلوط کنید تا هر دو طرف سیب زمینی ها محصور شوند.
بعد از مخلوط کردن سیب زمینی ها با سرکه، روغن را در یک قابلمه تا حرارت بالا برسانید. در صورتی که می خواهید چیپس هایتان بدون چربی و سالم تر باشند، می توانید از روغن کمتری استفاده کنید و در صورتی که می خواهید چیپس هایتان خیلی خوشمزه باشند، می توانید از روغن بیشتری استفاده کنید.
بعد از حرارت دادن روغن، سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه کنید و به مدت حدود یک دقیقه بپزید. سپس با استفاده از یک ملق، چیپس هایتان را به برگ روغن زده مناسب منتقل کنید و همچنین از چربی زیاد بر روی آنها جدا شوید. بعد از پخت چیپس ها را با نمک کمی بپاشید و آنها را به مدت چند دقیقه درون فر گرم قرار دهید تا خوب خشک شوند. در این مرحله چیپس های شما آماده سرو شدن هستند.
در نهایت، چیپس سرکه ای خانگی شما آماده مصرف است و می توانید از آن در میان وعده ها یا هنگام دیدن فیلم به عنوان یک مخلوط خوشمزه استفاده کنید. برای نگهداری بهتر، آنها را درون بسته بندی های پلاستیکی نگه داری کنید تا طعم و کیفیت آنها حفظ شود.