طرز تهیه چیپس سرکه ای خانگی بدون استفاده از بیکینگ پودر
برای تهیه چیپس سرکه ای خانگی بدون استفاده از بیکینگ پودر شما نیاز به چند مواد اولیه ساده دارید. در این مقاله به شما نحوه تهیه این شیرینی خوشمزه را به صورت کامل توضیح خواهیم داد.
مواد اولیه:
- سیب زمینی
- سرکه سفید
- نمک
- روغن زیتون
آماده کردن چیپس:
1- ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و بعد آنها را با یک پوستگیری برش بزنید تا پوست آنها کاملاً جدا شود.
2- پوست سیب زمینی ها را با یک غذاساز یا روبات جدا کنید و آن ها را با آب بشویید.
3- سپس، سیب زمینی ها را با حدود یک قاشق سرکه سفید و یک قاشق نمک مخلوط کنید و بگذارید کمی درون آنها جذب شوند.
4- در حالی که سیب زمینی ها در نمک و سرکه فرو می روند، مقداری روغن زیتون در تابه قرار دهید و آن را روی حرارت بالا بگذارید تا آن را گرم کنید.
5- اکنون، سیب زمینی ها را با دستتان خشک کنید و سپس آنها را به تابه اضافه کنید و آنها را به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند.
6- چیپس سیب زمینی را با یک کاغذ روغنی خشک کنید و برای تزئین آنها می توانید از نمک و سرکه بر روی آنها استفاده کنید.
7- چیپس سرکه ای خانگی شما حاضر است. می توانید این شیرینی را به عنوان یک تنقلات سالم و خوشمزه به همراه رده شدن یا به عنوان تزئین غذای خود استفاده کنید.
طریقه ساخت چیپس سرکه ای خانگی بدون نیاز به بیکینگ پودر
برای ساخت چیپس سرکهای خانگی، اولین گام آمادهسازی سیبزمینی است. ابتدا سیبزمینیها را بشویید و پوستهای آنها را بردارید، سپس آنها را با چاقو یا رنده به صورت نازک برش داده و روی دستمال تمیز حرارتدهنده و یا سینی فر بچینید.
بعد از این مرحله، بهتر است به هر قطعه سیبزمینی کمی روغن اضافه شود تا چیپسها بهتر به هم نچسبند و به صورت یکنواخت شوند. سپس چند قطرهی سرکه را به هر قطعه سیبزمینی اضافه کنید تا طعم خوبی به آنها بدهید.
حالا، چیپسها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید برای ۱۰-۱۵ دقیقه بپزند. سعی کنید دمای فر را همیشه کنترل کنید تا چیپسهای شما نسوزد. پس از پخت، چیپسها را از فر بردارید و بگذارید خنک شوند.
در این مرحله به دلخواه میتوانید ادویههای مختلفی مانند نمک و فلفل به چیپسها اضافه کنید و سپس آنها را میتوانید به عنوان یک پیشغذا خوشمزه و سالم برای خودتان و خانوادهتان استفاده کنید.
طرز تهیه چیپس سرکه ای خانگی با آشپزخانه بدون استفاده از بیکینگ پودر
درست کردن چیپس سرکه ای خانگی بدون استفاده از بیکینگ پودر بسیار آسان است. اولین قدم برای آماده کردن این چیپس ها انتخاب سیب زمینی های تازه و خوب است. می توانید سیب زمینی ها را با نوک تیز یا رنده خرد کنید.
سپس، برای تهیه فرآیند سس سرکه، به موادی مانند سرکه، نمک، فلفل سیاه و چند قطره ادویه جات نیاز دارید. تمامی مواد را به یکدیگر اضافه کرده و مخلوط کنید.
بعد از آماده سازی سس سرکه، سیب زمینی ها را درون آن بریزید و با توجه به دلخواه خودتان برای 20 تا 25 دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از آن، سیب زمینی ها را در فر پیشگرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
پس از پختن سیب زمینی ها، آنها را از فر بردارید و به مدت چند دقیقه خرد کنید. چیپس سرکه ای خانگی شما آماده خوردن است و می توانید با آن در کنار نوشیدنی های مورد علاقتان لذت ببرید.
نحوه تهیه چیپس سرکه ای خانگی بدون بیکینگ پودر
برای تهیه چیپس سرکه ای خانگی بدون بیکینگ پودر، ابتدا باید سیب زمینی ها را با حفظ پوست خرد کرده و در مخلوطی از آب و سرکه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. پیش از تهیه چیپس، سیب زمینی ها را خوب خشک کنید تا برای سرخ کردن آماده شوند.
سپس در یک قابلمه یا حتی در یک ماکروویو، روغن را گرم کنید. در حین اینکه روغن گرم می شود، سیب زمینی ها را کمی نمک پاش کنید و به آرامی به داخل روغن بریزید. توصیه می شود در هر دفعه تنها چند تکه سیب زمینی به داخل روغن ریخته شود تا نوشیدنی شما دم صورت نگیرد.
سرخ کردن سیب زمینی ها حدود ۵ دقیقه طول می کشد. بعد از آن ها را از روی آتش بردارید و با کاغذ آشپزی صفحه بگیر روی آن ها قرار داده تا اضطراب روغن از بین برود. در نهایت، با نمک و سیر ترشی و یا سرکه، چیپس سرکه ای خانگی خود را طعم دار کرده و لذت بخشید. بهتر است با نوشیدنی خود همراه شود.
طریقه تهیه چیپس سرکه ای خانگی بدون استفاده از پودر قهوه و بیکینگ پودر
چیپس سرکه ای خانگی یکی از خوراکی های خوشمزه و پرمصرف در تمامی نقاط جهان است. در این مقاله به شما نشان می دهیم که چگونه میتوانید چیپس سرکه ای خانگی بسازید، بدون استفاده از پودر قهوه و بیکینگ پودر.
ابتدا، کشتی های خامه را بر روی یک تابه بزرگ و عمیق قرار دهید و سپس به مدت 30 دقیقه بگذارید تا خشک شوند. بعد از خشک شدن کشتی ها، آنها را در طبقاتی از ماشین چیده و با سرکه پخته شده به مدت 6 تا 8 دقیقه فریز کنید.
پس از گرفتن چیپس های خنک، آنها را به تابه برگردانده و با سرکه طعم دار پخته شده، نمک، فلفل سیاه و ادویه های دیگر به میزان دلخواه شما مخلوط کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. بعد از پخت، چیپس ها را در صفحه پارچه پهن کنید و به طور خوب خشک کنید.
در نهایت، چیپس هایتان را در ظروف مناسب بریزید و آنها را در دمای خنک نگهداری کنید. این روش ساده و طعم دار برای تهیه چیپس سرکه ای خانگی بدون استفاده از پودر قهوه و بیکینگ پودر است که به شما این امکان را می دهد که در خانه خودتان چیپس هایی تازه و خوشمزه درست کنید.
چگونه چیپس سرکه ای خانگی را بدون استفاده از بیکینگ پودر بسازیم؟
چیپس سرکه ای یکی از تنقلات محبوب در بین کودکان و بزرگسالان است. اما خریدن چیپس سرکه ای آماده از فروشگاه ها همواره با قیمت بالا همراه است. برای همین، تهیه چیپس سرکه ای خانگی به راحتی و صرفه جویی در وقت و هزینه های خود، می تواند یک راه حل عالی باشد. اما یکی از مشکلاتی که ممکن است در طول ساخت چیپس سرکه ای خانگی به وجود بیاید، عدم استفاده از بیکینگ پودر است که می تواند این تهیه شده را غیر از خوشمزگی و کرسپی کمرنگ کند. در ادامه به برخی از روش هایی که می توانید چیپس سرکه ای خانگی بدون استفاده از بیکینگ پودر تهیه کنید، می پردازیم.
اولین گام برای ساخت چیپس سرکه ای خانگی، شستن و خشک کردن سیب زمینی ها است. پس از این کار، سیب زمینی ها را با چاقو یا تیز کننده برش دهید. سعی کنید برش ها به هر قسمت از سیب زمینی ها نزدیک سایر برش ها باشد و همه آن ها یکنواخت پخت شوند. سپس، سیب زمینی ها را در یک ظرف بزرگ ریخته و سرکه، روغن، نمک و فلفل به آن ها اضافه کنید. در این مرحله، می توانید از انواع مختلف اسانس ها و ادویه جات نیز استفاده کنید، به دلخواه.
بعد از اضافه کردن مواد، باید تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا سیب زمینی ها به صورت یکنواخت پوشیده شود. سپس، باید سیب زمینی ها را در قالبی که در دسترس دارید، مانند ماهیتابه، تابه یا سینی فلزی روی شیشه ای، پخش کنید. در نهایت، سیب زمینی ها را در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد پخت کنید. بعد از پخت، چیپس ها را از فر خارج کرده و بر روی کاغذ سفید، خشک کنید. بهتر است در شرایط کاملاً خشک، چیپس ها را نگه داری کنید. اما اگر شما به خاطر وجود آب در آن ها، کیفیت چیپس ها افت کرده است، می توانید آن ها را در فر به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر پخت کنید تا کاملاً خشک شوند.
برای ساخت چیپس سرکه ای خانگی بی نیاز به استفاده از بیکینگ پودر، مراحل این فرآیند بسیار ساده است و از مواد و به دست آوردن تجهیزات اختصاصی خاصی نیازی نیست. با رعایت مراحل به طور دقیق و احتیاط، می توانید چیپس سرکه ای خانگی خود را با طعم بی نظیر و خوشمزه تهیه کنید.