نحوه تهیه چیپس با سیب زمینی پخته
برای تهیه چیپس با سیب زمینی پخته، ابتدا باید سیب زمینیها را با دستهی مواد مخصوص برای تمیز کردن سبزیجات شستشو داده و پوست آنها را پوشش دهید. سپس سیب زمینیها را به صورت برشهای نازک و یکنواخت با چاقو یا رسانه خرد کرده و آنها را در یک لگن آب داغ پهن کرده و به مدت 3-5 دقیقه بیشتر روی حرارت بگذارید.
پس از آماده شدن سیب زمینیها، آنها را به صورت تک تک روی کاغذ آشپزی بگذارید و خنک شونده را به صورت پهن در داخل سینی به فر وصل کنید. فر را در دمای 175 درجه سلسیوس قرار دهید و به مدت 10-15 دقیقه بپزید، سپس در مرحله بعد فر را به 200 درجه سلسیوس افزایش دهید و به مدت ده دقیقه دیگر بگذارید تا چیپسها طلایی و شفاف شوند.
هنگام پذیرایی، میتوانید چیپسها را با انواع سسهای مختلفی لقمه کنید و یا آن را با انواع مختلفی از ادویهها مانند نمک، فلفل و پودر چیلی همراه کنید. به راحتی میتوانید چیپسهای بهتری با طعمهای جدید و البته سالم تر بدون مواد نگهدارنده و رنگ مصنوعی در خانه خود تهیه کنید و ازمواد شیمیایی مضر دوری کنید.
روش ساده تهیه چیپس با سیب زمینی پخته
بسیاری از ما به خوردن چیپس علاقمندیم ، اما چندان مطمئن نیستیم که چیپس هایی که از فروشگاه ها خریداری می کنیم چطوری تولید شده اند. بعضی از این چیپس ها حاوی مواد نامناسبی هستند و دارای کالری فراوان می باشند که برای سلامتی ما مضر هستند. بنابراین می توانید با روش ساده یک چیپس خوشمزه و سالم با استفاده از سیب زمینی تهیه کنید.
ابتدا بهترین نوع سیب زمینی را انتخاب کنید ، بهتر است از سیب زمینی های تازه و بدون لک استفاده کنید. پس از انتخاب سیب زمینی های خود ، آنها را بشویید و پوستشان را بگیرید.
با یک چاقو تیز یا رنده سیب زمینی ها را به صورت نازک برش دهید ، از یک قطعه سیب زمینی دهانه پهنایی آن برابر یک ساندویچ گذاشته شود. چیپس های شما بعد از پختن باید یکدست بوده و حدود ۲ میلیمتر ضخامت داشته باشند.
حالا یه تابه که با روغن پر شده و روغن را گرم کنید. پس از گرم شدن روغن ، این برشهای سیب زمینی را به تدریج در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن چیپس ها را برای حذف هر گونه اضافه روغن روی حوله قرار دهید.
در نهایت ، فقط کافیست که به چیپس ها انواع مختلفی از ادویه ها از جمله نمک ، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنیم تا یک چیپس خوشمزه و سالم داشته باشیم. با همین روش می توانید به راحتی چیپس های سالم خود را با طعم های مورد علاقه خود تهیه کنید.
چگونگی پخت چیپس با سیب زمینی
چیپس سیب زمینی یکی از پرطرفدارترین و شاید عادیترین خوراکیها در سراسر جهان است. این خوراکی با برش و پخت سیب زمینی به شکلی خوشمزه و کمکالری تبدیل میشود. در ادامه با چگونگی پخت این خوراکی ساده و سریع آشنا خواهید شد.
اولین قدم در تهیه چیپس سیب زمینی دغدغه تمیز کردن سیب زمینی میباشد. سیب زمینی را به دو نیمه شکسته و اگر دیدید سیب زمینی ها خاکی هستند، آنها را با آب شستشو داده و خشک کنید.
در مرحله بعد، با استفاده از تیزگوشه یک چاقو سیب زمینی را به برشهای باریک یا یکسان تقسیم کرده و آنها را در آب طبیعی و یا آب نمکین برای حداقل ۳۰ دقیقه، بهتر است ۳۵ الی ۴۰ دقیقه خیس کنید. هدف از این اقدام این است که براحتی از روی سیب زمینی، رنگ سفید و یا زرد بیرون بیاید، همچنین با خیس شدن سیب زمینی، فرایند پخت بهتر صورت میگیرد.
سپس با استفاده از حوله یا دستمال کاغذی، سیب زمینی ها را خشک کنید. دیگر برای پخت کردن چیپس سیب زمینی، به دو روش میتوانید اقدام کنید:
راهنمایی نوشته شده برای روش نخودی
در این روش، چیپس سیب زمینی با استفاده از روشی بسیار ساده و بهصورت نفخ دادن به داخل روغن پخته میشود. ابتدا یک تابه را بر روی حرارت قرار دهید و سپس دو الی سه لیتر روغن درون آن بریزید، وقتی که روغن به دمای مناسب رسید، سیب زمینی ها را به تعدادی که بیشتر بهم نچسبد، به آن اضافه کنید.
حالا با استفاده از وسیله ای و دستمال کاغذی، سطح پایین سیب زمینی ها را لایت لایت فشار داده تا با فشار هوا، سیب زمینی ها به هم نچسبند. از روش نفخ شدن با اتکا به دستمال کاغذی، برای جلوگیری از چسبیدن و طول کشیدن پروسه پخت چیپس سیب زمینی به یکدیگر بهره بگیرید.
همان طور که اعلام شده است، سیب زمینی ها را در روغن گرم بگذارید. هر چند که از اتمام پخت چیپس سیب زمینی در 5 دقیقه و بدون نفخ دادن صرفنظر میکنیم، اما در روش نخودی، حددهی به پخت آنها نیز امری کاملاً ویژه کار است.
قابل ذکر است که چیپسسیب زمینی داغ، اگر از روغن بیاید، فقط ۳ دقیقه زمان کافی است که به بهترین وضعیت برای خودش برسد، بنابراین دقت و هوشمندی در این امر بسیار مهم به حساب میآید. در پایان، با استفاده از یک رومیزی، کف تابه را پوشانده و چیپس های سیبزمینی پخته شده را میتوانید نگه داری کنید و از خوشمزگی آنها لذت ببرید.
راهنمایی نوشته شده برای روش فریزنگی
در روش فریزنگی، ابتدا باید سیب زمینی ها را خشک کرده و سپس داخل فریزر به مدت حداقل یک ساعت (بهتر است ۳۰ دقیقه اول سیب زمینی ها را داخل فریزر بگذارید و سپس برای ۲۰ دقیقه به بالا) بگذارید.
اکنون با بیرون آوردن سیب زمینی ها از فریزر و پذیرایی آنها در دمای محیط، میتوانید آنها را با استفاده از روغن روغن کرده یا درون یک فر توستر (توستر)، از پخت خوبی برخوردار شوید.
در آخر، چیپس سیب زمینی را با پودرپنیر، پنیر رنده شده، پودر فلفل، سیر داغ، سس، کژوپس و سایر انواع ادویه جات تزیین کنید و لذت ببرید.
طریقه ساخت چیپس با سیب زمینی در خانه
سیب زمینی یکی از محبوبترین سیبهایی است که برای ساخت چیپس استفاده میشود. اگر میخواهید چیپسی خشک و خوشمزه با طعم خانگی تهیه کنید، میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. در ادامه، چند مرحله برای ساخت چیپس با سیب زمینی در خانه را شرح دادهایم.
مواد لازم: سیب زمینی، نمک، روغن
1. ابتدا سیبهای زمینی را بشویید و خشک کنید، سپس پوست آنها را بردارید. در صورت نیاز، سیب زمینی را برش زده و به تراکم مورد نظر خود قرار دهید.
2. روغن را در دیگری داغ کرده و سپس سیبهای زمینی را به آن اضافه کنید. سعی کنید تا حداقل روغن ممکن استفاده کنید تا چیپس کمتر چرب شوند.
3. بعد از چند دقیقه سرخکردن، چیپسها را با یک صفحه کاغذ صاف کنید و نمک را به آنها اضافه کنید. در پایان، چیپسها را در کوچکترین تعداد ممکن سرو کنید تا تازگی آنها حفظ شود.
با این روش، چیپس خانگی تازه و خوشمزه با طعمی خانگی تهیه کنید. با توجه به مواد استفاده شده، این روش میتواند یک جایگزین سالمتر و کماکان راحتتر برای چیپسهای بازار باشد.
راهنمایی برای تهیه چیپس با سیب زمینی پخته
تهیه چیپس با سیب زمینی پخته یکی از راه های خوشمزه و سالم برای مصرف سیب زمینی است. در اینجا به شما نحوه تهیه چیپس با سیب زمینی پخته را به صورت کامل توضیح خواهیم داد.
مرحله اول: انتخاب سیب زمینی مناسب
در ابتدا برای تهیه چیپس با سیب زمینی پخته، باید سیب زمینی هایی را انتخاب کنید که نرم و بدون زخم باشند. همچنین سعی کنید سیب زمینی هایی با اندازه مشابه برگزینید تا بعد از برش، همگی به یک شکل با مقداری چربی یکسان پخته شوند.
مرحله دوم: خلال کردن سیب زمینی ها
بعد از انتخاب سیب زمینی ها، بهتر است آن ها را خلال کنید و سپس آن ها را به شکل باریک و نازک برش دهید. شکل این برش ها می تواند دایره ای، مربعی یا مانند گلبرگ نیز باشد.
مرحله سوم: شستشوی سیب زمینی ها
بعد از برش دادن سیب زمینی ها، آن ها را به آب بزنید تا از هر گونه گرد و خاک و آلودگی پاک شوند. سپس آن ها را روی کاغذ آشپزخانه دراز کنید تا خشک شوند.
مرحله چهارم: پخت سیب زمینی ها
حالا می توانید سیب زمینی های خشک شده را در حوله آماده شده، با مقداری نمک و گردوپیچ پخته و به صورت چیپس سرو کنید. برای پخت، دمای حوله را در حد های مناسب (معمولا ۱۸۰ تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، چیپس های خوشمزه شما آماده تقدیم شدن هستند.
در نهایت، یکی از نکات مهم در تهیه چیپس با سیب زمینی پخته این است که مقدار چربی استفاده شده برای پخت این چیپس ها محدود و کم باشد تا مصرف آن صحیح باشد و از فضولی در مصرف چربی ها در این پخت اجتناب کنید.
نکات مهم برای پخت چیپس با سیب زمینی
پخت چیپس با سیب زمینی یکی از سادهترین روشهای هندس برای تهیه یک اسنک خوشمزه و خوشرنگ است. اما در هنگام پخت باید به نکاتی توجه کرد تا چیپسها با طعم و مزه دلخواه شما درست شوند. در اینجا نکات مهم برای پخت چیپس با سیب زمینی را بررسی خواهیم کرد.
1- استفاده از سیب زمینی تازه و سالم
اولین نکته در پخت چیپس با سیب زمینی استفاده از سیب زمینی تازه و سالم است. سیب زمینیهای نرم و خراب شده باعث میشوند چیپسهای شما در هنگام پخت نرم و کمتر خوشمزه شوند.
2- خطر افتادن روغن در دمای بالا
در هنگام پخت سیب زمینی، باید به خطر افتادن روغن در دمای بالا توجه کرد. بهتر است از روغنها با نقطه دود شدن بالا استفاده کنید تا اینکه روغن افتابی یا ذرتی را به کار ببرید. همچنین، حتماً باید دمای روغن را کمتر از ۱۸۰ درجه سانتیگراد نگه دارید.
3- زمان پخت مناسب
زمان پخت چیپس با سیب زمینی نیز بسیار مهم است. این کار نه تنها به شما کمک میکند تا چیپسهای خوشرنگ و خوشمزهای درست کنید، بلکه باعث میشود تودههای سیب زمینی برای شما دردسری نشود. برای پخت چیپس، باید سیبزمینیها را برش داده و سپس برای ۳ تا ۵ دقیقه در روغن گرم کنید. پس از پخت، چیپسها را با استفاده از کاغذ آشپزخانه خشک کنید.
4- اضافه کردن نمک
اضافه کردن نمک به چیپس نیز برای برجسته کردن مزه سیب زمینی بسیار حائز اهمیت است. میتوانید قبل از سر خوردن نمک بریزید یا در هنگام پخت چیپس پیش از ریختن در ظرف، نمک را روی چیپس های پخته بتابید.
با رعایت نکاتی که در بالا بیان شد، شما میتوانید چیپسهای خوشمزه و خوشرنگی با طعم دلخواه خودتان برای خانواده و دوستان تهیه کنید.