طرز تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی
تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که با استفاده از چند مرحله ساده می توان آن را تهیه کرد. این کیک با الهام از ترکیباتی چون بیسکوئیت، کرم پنیری و ژله پرتقالی تهیه می شود و طعم بسیار خوشمزه و لذیذی دارد.
مرحله اول تهیه این دسر، تهیه بدنه کیک است. برای تهیه بدنه کیک، از بیسکوئیت های خرد شده و با اندازه گیری دقیق مواد به ترتیب با کره یا مسکه، شیر و قهوه یا کاکائو مخلوط می شوند. سپس این مواد در کف تفاله یا قالب مورد نظر ریخته و با دست خرد شده و صاف شده و به مدت چند دقیقه در یخچال قرار می گیرد تا سفت شوند.
مرحله دوم، تهیه مخملی کرم پنیری است. در این مرحله کره پنیری، شکر پودر، وانیل و خامه زده شده با یکدیگر مخلوط می شوند تا به دست آمده از طریق سبک شدن و البته مخلوط کردن مواد، یک کرم قشنگ و گرمابی رنگ توسط خامه سفید بدست آید.
مرحله سوم، مربع های ژله پرتقالی است. این مرحله با تهیه مواد ژله پرتقالی و با توجه به نوع آن، ژله نوع کلوب یا هدف دار و همچنین نیاز به پوست لیمو و شکر پودر و آب همراه است. داخل باکس کوچکات کننده یا ظرف مناسب ریخته و صاف شده و در آخر به داخل یخچال برای فریز در آوردن قرار می گیرد.
مرحله چهارم، ترکیب کیک، هور مخملی و ژله پرتقالی در یک قالب دلخواه است. در اینجا بدنه کیک، کرم پنیری و مربع های ژله پرتقالی به ترتیب در قالب ریخته و به یخچال برای سخت شدن مجدد قرار داده می شوند.
با تکمیل این چهار مرحله آسان، یک کیک یخچالی با ژله پرتقالی خوشمزه آماده مصرف است که می توانید آن را با تزئین های مورد علاقه خود، مانند تندوره یا فیلیبر روان، زیبا و شاداب کنید و به عنوان یک دسر خوشمزه و هویج برای پذیرایی از دوستان و خانواده خود استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی
تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی یکی از شیرینی های خانگی محبوب است که به راحتی در منزل تهیه می شود. برای تهیه این دسر، برخلاف سایر کیک ها که در فر پخته می شوند، از یخچال برای بستن آن استفاده می شود.
به منظور تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی، مواد لازم عبارتند از: بیسکوییت، کره، پفک، شکر، کره پنیری، تخم مرغ، ژلاتین، آب پرتقال که در ادامه به صورت تفضیلی توضیح داده می شوند.
از بیسکوییت های خشک در تهیه کیک یخچالی استفاده می شود. بیسکوییت ها را به دقت خرد کنید تا به قطعات جمع شده شبیه به ماهیچه های کوچک شوند. سپس، کره را در یک قابلمه آبگرم بریزید تا آن را نرم کنید و به بیسکوییت ها اضافه کنید. شیرینی شکر یا قند نیز به مواد اضافه می شود تا ترکیب بیسکوییت و کره شیرین شود.
برای لایه بعدی کیک، کره پنیری، تخم مرغ، شکر و ژلاتین به هم مخلوط شوند و درون یک قابلمه کوچک ریخته شوند. برای پایه این لایه از پفک های خرد شده استفاده شود. سپس، مواد روی پفک ها ریخته شود و ظرف را در یخچال قرار دهید. پس از خنک شدن، آب پرتقال را نیز اضافه کرده و به شکل یکپارچه سطح صاف کنید.
اخرین مرحله لایه کیک، اضافه کردن ژله پرتقالی است. برای این کار، ژله پرتقالی را در یک قابلمه آبگرم حل کنید و بر روی لایه قبلی کیک بریزید و به همین ترتیب تمام لایه ها، به همراه ژله پرتقالی در یخچال منجمد می شود. پس از چند ساعت، دسر آماده است و می توانید آن را سرو کنید.
مراحل طرز تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی - قسمت اول
برای تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل بیسکوییت تردیتور، کره نرم، شیر خامه، پودر قند، کره حیوانی و ژله پرتقالی میباشند.
ابتدا باید بیسکوییت ها را به صورت خرد شده با دو قاشق کره نرم مخلوط کنید و سپس آنها را در داخل قالب کیک بریزید و به طور یکنواخت فشار دهید تا یک لایه یکنواخت ایجاد شود.
در مرحله بعدی، شیر خامه، پودر قند و کره حیوانی را در یک قدرت نرمال با یکدیگر مخلوط کنید تا خامه حاصله خمیری شود. این خمیر را همچنین به صورت یکنواخت روی لایه بیسکوییت قرار دهید.
سپس برای تهیه ژله پرتغالی، ژله را در آب جوش حل کنید و به آن آب پرتقال اضافه کنید تا مخلوط شود. سپس این مخلوط را روی خمیر قرار دهید و آن را به صورت یکنواخت در قالب کیک پخش کنید.
برای استحکام دادن به کیک، آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا محکم شود. سپس کیک را از قالب خارج کنید و با اضافه کردن مقداری نوتلا و تزیین با نارنج اماده سرو کنید.
مراحل طرز تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی - قسمت دوم
برای تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی، آماده سازی لایه کیک اولیه بسیار مهم است. ابتدا یک قالب کیک یخچالی را با کاغذ روغنی پوشانده و تعدادی کیک شکلاتی یا بسکوییت را در داخل قالب قرار دهید. سپس شیر را با شکر و وانیل درون قابلمه به جوش آورده و به مدت چند دقیقه روی حرارت گذاشته و سپس از روی حرارت بردارید.
سپس عصاره زردچوبه و پودر ژلاتین را به شیر جوشیده اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. سپس اجازه دهید شیر برای چند دقیقه خنک شود و سپس بر روی لایه بسکوییت ها ریخته شود. بهتر است آن را به مدت چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا لایه اولیه کیک ثابت شود.
بعد از آن، لایه بعدی کیک با استفاده از ساختار مشابهی باید آماده شود. اگر از کیک شکلاتی استفاده می کنید، آن را به قطعات کوچکی برش دهید و روی لایه اولیه کیک قرار دهید. در این مرحله، ژله پرتقالی را هم آماده کنید. برای این منظور، عصاره پرتقال، شکر و ژلاتین را درون قابلمه قرار داده و بر روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاید و سپس از روی حرارت بردارید.
سپس ژله را به داخل قالب کیک ریخته و برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا ثابت شود. بهتر است کیک یخچالی با ژله پرتقالی را برای حداقل چند ساعت در یخچال قرار دهید تا همه چیز کاملا سفت و ثابت شود. با استفاده از این روش می توانید یک کیک یخچالی با ژله پرتقالی لذیذ و خوشمزه تهیه کنید که می تواند در هر جشنی یا تولدی بسیار موفق و جذاب باشد.
نکات مهم در تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی
تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین دسرها است که میتوان به راحتی در خانه تهیه کرد. اگرچه تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی در صدر سادهترین دسرها است، اما به اطلاعاتی در مورد تهیه این دسر نیاز دارید تا بتوانید آن را به درستی تهیه کنید.
برای شروع، باید به دقت برنامه ریزی کنید و لیست لازمهها را تهیه کنید. مواد مورد نیاز برای تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی عبارتاند از: بیسکویت توشه (۳۰۰ گرم)، کره (۱۰۰ گرم)، شکر (۲۵۰ گرم)، سفیده تخم مرغ (۴ الی ۵ عدد)، آب پرتقال (۱۰۰ میلی لیتر)، ژله پرتقالی (۱ بسته)، بستنی و میوه.
در مرحله بعدی، باید ابتدا بیسکویتهای توشه را داخل یک مشت غذائی پودر کرده و به همراه کره آب شسته، آرد و شکر بزرگ و سفیده تخم مرغ مخلوط کنید. سپس با نوار بستهکن اطراف ظرف را بپوشانید و مخلوط را داخل آن ریخته و آن را به عنوان بیس قرار دهید. سپس میتوانید تزئین را با بستنی و میوه و ژل رنگی دلخواه خودتان انجام دهید.
بعد از نوش جان کردن کیک یخچالی با ژله پرتقالی، قطعا شگفتزده میشوید که چقدر یک دسر ساده و مهیج چگونه میتواند لذیذ باشد. برای پایداری بهتر، هنگام جداسازی از بسته باید کیک یخچالی با ژله پرتقالی را با تی شرت فیلم بپوشانید و در فریزر نگه داری کنید.
روش وقتبندی برای تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی
تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی یکی از دسرهایی است که با عطر و طعم خوشایند، در هر نوع جشن و مراسمی جایگاه ویژهای دارد. اما برای تهیه این دسر در مدت زمان کمی، به برنامهریزی دقیق و منظمی نیاز دارید. برای این منظور در زیر به روش وقتبندی مناسبی برای تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی میپردازیم.
پاراگراف اول: انتخاب مواد و لوازم لازم
برای تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی شما به چند مادهی اساسی نیاز دارید، که شامل تخممرغ، شکر، آرد، ماست، خامه، ژله پرتقالی و مربای پرتقال است. همچنین برای اجرای مراحل تهیه، برخی لوازم دیگری مانند کارد، ماکروفر یا قوری و صحنه با جا، قالب کیک، دیگ پایه و دیگر وسایل آشپزخانه نیز لازم است.
پاراگراف دوم: مراحل تهیه کیک
ابتدا باید مواد خشک را با هم مخلوط کرده و به صورت تدریجی تخم مرغها، ماست، و خامه را با آن همزن کنید. سپس، با استفاده از قالب کیک، ترکیب را در قالب ریخته و آن را در یخچال قرار دهید تا به مدت چند ساعت خنک شود. بعد از آن، با استفاده از ژله پرتقالی و مربای پرتقال، چندین لایه و پایه روی کیک مرتب کنید. سپس، برای تهیه ژله پرتقالی، باید طبق دستورالعمل بسته، ژله را در قالب دیگری پخته و روی کیک ریخته و آن را به مدت چند ساعت دیگر در یخچال بگذارید. برای یخچال کردن دسر، باید آن را به مدت ۶ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
پاراگراف سوم: نحوهی وقتبندی و مراقبت
تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی، به دلیل نیاز به چندین مرحله و زمان برای یخچال کردن دسر، ممکن است با مشغولیتهای شما در برخی اوقات منعطف باشد. اما، شما میتوانید با برنامهریزی مناسب، بهترین زمان را برای تهیه این دسر آماده کنید. بهترین روز برای تهیه کیک یخچالی با ژله پرتقالی، بهترین زمان برای تهیه این دسر در هفته، روز آخر هفته (شنبه) میباشد. برای مثال پنجشنبه یا جمعه میتوانید مواد الزم را تهیه کنید و روز شنبه وقت کافی برای آمادهسازی و تهیه کیک داشته باشید. همچنین، برای حفظ طراوت و شکل ظاهری دسر، بهتر است که پس از مراحل تهیه و اعمال ژله، کیک را در یخچال نگهداری کنید و از قرار دادن آن در نوار ترافیکی خودداری کنید.
در نهایت از کیک یخچالی با ژله پرتقالی خود لذت ببرید! این دسر خوشمزه را به همراه چای یا قهوه سرو کنید و از طعم شیرین و عطر ژله پرتقال لذت ببرید.