آماده سازی مواد لازم برای کیک ژله ای توت فرنگی
برای آماده کردن کیک ژله ای توت فرنگی، نیاز به تهیه مواد لازم دارید. برای ذخیره و نگهداری مواد لازم، از جعبه های قابل حمل یا کیسه های پلاستیکی استفاده کنید. ابتدا باید تهیه اجزای خشک آن شامل آرد، بکینگ پودر، نمک و بامیه کنجدی برای طعم دلخواه شما باشد.
سپس، باید مواد مرطوب را شامل تخم مرغ، شکر، کرم خامه، روغن، شکلات و دسر توت فرنگی را آماده کنید. قبل از هر کاری، تخم مرغ ها را به آسانسور میکسر برسانید تا بسیار نرم شوند. سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و آن ها را با هم مخلوط کنید. در این مرحله، باید کرم خامه و روغن را به مخلوط مواد اضافه کرده و نزدیک به ۳ الی ۵ دقیقه میکسر کنید تا کرم خامه به خوبی با مواد با هم ادغام شود.
آخرین مرحله برای تهیه کیک ژله ای توت فرنگی، استفاده از دسر توت فرنگی است. این کار می تواند در حالی امکان پذیر باشد که به مواد خشک و مرطوب شما اضافه و با هم مخلوط شود. سپس مخلوط کلی را به بشقاب کیک تزیین شده با ژله توت فرنگی بریزید تا طعم و شکل زیبایی ایجاد شود. کیک شما آماده سرو شدن است و می توانید از آن لذت ببرید!
تهیه پایه کیک ژله ای توت فرنگی
تهیه پایه یک کیک ژله ای توت فرنگی نوعی خوراکی سرد و شیرین است که نیاز به تهیه موادی از قبیل شیرینی پزی، ژله، توت فرنگی، شیر، نبات و فرودست درجه یخچال دارد. این کیک چند مرحله دارد که در ادامه به تفصیل به آنها پرداخته خواهد شد.
مرحله ی اول: قسمت پایه ی کیک را تهیه می کنیم. برای این کار، لازم است شیرینی پزی را به صورت خرد شده در یک ظرف قرار داده و آن را با مقدار مناسبی از نبات ترکیب کرده، باید حتماً توجه داشته باشید که ترکیب نبات و شیرینی پزی، آب نداشته باشد و خوب مخلوط شود.
مرحله ی دوم: حال طبق این روش که برای تهیه ی مواد تزئینی استفاده می شود، ژله توت فرنگی را به صورت پودر در یک ظرف قرار دهید و آن را با آب آشامیدنی ترکیب کنید و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله ی سوم: یک قالب کیک دائری را بر روی محلول ژله قراردهید و سپس روی آن، مواد تهیه شده ی پایه ی کیک را ریخته و آن را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود.
مرحله ی چهارم: پس از سفت شدن پایه ی کیک، باید آن را با باقی مواد تزئین کنید. برای این کار، توت فرنگی را انتخاب کنید، سبزیجات مختلف، پودر قهوه و ... و با مرتب کردن این موارد روی پایه ی کیک باید آن را تزئین کنید.
با مراعات دقیق مواد و مراحل فوق، از یک کیک ژله ای توت فرنگی فوق العاده و شیرین استفاده کنید.
تهیه مواد ژله ای توت فرنگی
جلا یکی از شیرینیهای خلاق و زیبایی است که با چند گام ساده بهراحتی بهقابل دسترسی شماست. تهیه مواد ژلهای توت فرنگی یکی از محبوبترین محصولات ژله میباشد که با استفاده از توتهای فرنگی اصلی، میوهی عالی با طعم مطلوب و بهداشتی خواهد داشت.
برای تهیه ژله توتفرنگی ابتدا باید توت های فرنگی خود را بشویید و برید. سپس بهتر است آنها را درون یک قابلمه قرار دهید. به دقت، شرط دمای آب بشتها طبیعتاً با توجه به نوع مرغوبیت در برابر سرد و یا گرم زدایی آغاز میشود. برای شروع، بهتر است آب که به آن اضافه میشود کمی گرم و در دستههای کوچک آنها میگذاریم که به راحتی پخش شوند. برای افزایش طعم باید آب را شیرینتر کنید. پس از پخت توتهای فرنگی، شما میتوانید آنها را از قابلمه خارج کنید و صاف کنید.
در مرحله بعد، باید الکترولیتی قاطی کنید که کلاً شامل سرکه است. سپس باید همهی مواد را با هم ترکیب کنید و در قالبی که دوست دارید، مثلاً ظرف رژگونیی خود، بریزید. برای بیشترین فایده، باید قبل از خنک شدن کامل به یخچال بریزید. پس از چند دقیقه، ژلهی توتفرنگی شما آماده است.
چنین ژلهای میتواند به عنوان یک دسر از آن استفاده شود یا بهطور جداگانه با یک دسر مناسب همراه سرو شود. این سالم، خوشمزه و پرطرفدار است، بنابراین سعی کنید که بیشتر از یکبار طبخ کنید. لازم به ذکر است که هنگام تهیه، باید دقیقاً به دستورالعملهای فوق عمل کنید تا نتیجه ظاهری و طعمی بهتر و بهداشتیتری برای ژله خودتان داشته باشید.
ریختن لایه های کیک و ژله در قالب
ریختن لایه های کیک و ژله در قالب، یکی از روشهای شیک و موفق در تزیین و تهیه دسرها و شیرینیها است. این روش برای بسیاری از شیرینیها مانند کپ کیک، تارت، تورت، کیک فرانسوی و غیره مورد استفاده قرار میگیرد.
در این روش، ابتدا کیک مورد نظر را در قالب مورد نظر قرار داده و سپس لایهای از ژله به روی کیک ریخته میشود. با ریختن ژله، کیک داخل قالب پوشیده شده و به شکلی عالی و شیک به نمایش گذاشته میشود. سپس کلاسیک ، ترکیب این دو ماده منجر به ایجاد یک شیرینی خوش طعم و خوش دید به نتیجه میرسد.
افزودن لایههای متفاوت از کیک و ژله به دستور پخت، میتواند در تولید انواع مختلفی از شیرینیهای زیبا کمک کند. ساختار لایه برای این شیرینیها بسیار مهم است، بنابراین باید از قالب و مواد مناسبی استفاده کرد تا هر لایه به منظور جامد شدن کامل آماده شود و شیرینی نهایی ظاهری زیبا و خوشمزه ایجاد کند.
بنابراین این روش یکی از راههای پرکاربرد و جذاب در طراحی دسرها و شیرینیهاست که با استفاده از مواد اصلی و تزیینات رنگارنگ، یک شیرینی منحصر به فرد و زیبا را به نمایش میگذارد.
خنک کردن کیک ژله ای توت فرنگی
ژله ها علیرغم طعم شیرین و خوشمزهای که دارند، در موقع سرو و مصرف ممکن است به دلیل دمای خود و فراوانی قند، برای بعضی افراد خسته کننده شوند. در این موارد، خنک کردن این دسر به صورتی که باعث تقویت طعم و شکل آن شود، تنها راه حل است. خنک کردن و نگهداری صحیح از کیک ژله ای توت فرنگی جهت جلوگیری از خراب شدن و تغییر طعم آن در حین نگهداری نیز ضروری است.
برای خنک کردن کیک ژله ای توت فرنگی بهتر است از یخچال بهره برده شود. با قرار دادن کیک مورد نظر در برابر فنجان یخ زده آب و قرار دادن آن در یخچال به مدت بیشتر از سه ساعت، میتوان به راحتی برای خنک کردن ژله کیک اقدام کرد.
همچنین، میتوان از همان ابزارهایی که برای سرو کیکها و دسرها به کار برده میشود، برای خنک کردن کیک ژله ای توت فرنگی نیز استفاده کرد. برای این کار کیک را روی یک ظرف بزرگ تری از خودش قرار داده و دور آن، یخ داخل حولهای که به صورت مرتب روی کیک و سطح ظرف قرار میگیرد، پهن شده است.
همچنین، برای افزایش طول عمر کیک ژله ای توت فرنگی، رعایت نکات مشخصی در خنک کردن آن ضروری است. این دسر باید در دمایی کمتر از ۱۵ درجه سانتیگراد قرار داده شود. هدف از این کار، جلوگیری از تغییر شکل ژله، پخت شدن آن و کاهش حجم دسر است. بسیار مهم است که کیک ژله ای توت فرنگی تا زمان سرو مصرف کنندگان در یخچال نگهداری شود تا بهترین شکل خود را حفظ کند.
خارج کردن کیک ژله ای از قالب
برای خارج کردن کیک ژله ای از قالب، باید ابتدا قالب را با دقت آماده کنیم. قبل از ورود مواد کیک، لازم است قالب را با روغن یا کره پوشانده و به مدت چند دقیقه درون یخچال قرار دهیم تا روغن خوب در قالب جا بیفتد و کیک ژله ای به راحتی از قالب جدا شود.
سپس برای ساخت کیک ژله ای، باید ژله را با آب جوش دمیده و در قالب ریخته و به مدت حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار دهیم تا کاملا سفت شود. بعد از این مرحله، میتوانیم کیک را از قالب خارج کنیم. برای این کار، قالب را ملایمانه به طرف خود بچرخانیم تا قالب کمی شل شود و سپس با دقت آن را بر روی صفحهای صاف قرار دهیم.
حالا با دستکشِ تمیز شده، اطراف کیک ژله ای را با هم نزدیک کرده و با یک تکان ملایم، کیک را از قالب خارج کنیم. در صورتی که کیک ژله ای هنوز خیلی سفت است و از قالب جدا نمیشود، میتوانیم قالب را به مدت ۱۰ دقیقه درون آب گرم قرار دهیم تا کمی شل شود و کیک را به راحتی از قالب جدا کنیم. با انجام این مراحل، میتوانیم به راحتی کیک ژله ای خود را از قالب جدا کنیم و لذت ببریم.