طرز تهیه کیک ژله ای انار
طرز تهیه کیک ژله ای انار
کیک ژله ای یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که میتوانید برای خانواده خود درست کنید. در اینجا نحوه تهیه کیک ژله ای انار شرح داده میشود که در نهایت میتوانید از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- دو تکه ژله با طعم انار
- یک بسته کرم خامه شیرینشده
- یک پنجره بیسکویت
- یک قاشق پودر شکر
- یک قاشق چایخوری وانیل
- یک لیوان آب جوش
- دو تا سه لیوان آب سرد
طرز تهیه:
۱. دو تکه ژله را در لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا حل شود.
۲. یک بسته کرم خامه را با خامه شیرین شده در کیسه پایپینگ قرار دهید و به آن وانیل اضافه کنید.
۳. با استفاده از کیسه پایپینگ، بیسکویت های پنجره را در قاشقبازی تخت مرتب کنید.
۴. یک و نیم لیوان آب سرد به ژله های حل شده اضافه کنید و انار را هم به مخلوط اضافه کنید.
۵. با کمک کیسه پایپینگ، مقداری مخلوط ژله را روی بیسکویت هم در داخل قاشقبازی بریزید و آن را سطح بدهید.
۶. چند بار به آرامی از همان مخلوط ژله، روی کیک بریزید تا بعد از هر بریزیدن مخلوط روی کیک، لایه نرمی بنوجید.
۷. کیک را در یخچال برای یک شب قرار دهید تا خنک شود.
۸. بعد از خنک شدن، با استفاده از یک کیسه پایپینگ، تمام کیک را با خامه پوشانی کنید و برای زیبایی، بر روی آن بسته مغز گردوی خرد شده یا تزیین دلخواه خود را اضافه کنید.
کیک ژله ای انار آماده خوردن است! میتوانید آن را به همراه خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید. لذت ببرید!
راهنمای تهیه چیز کیک ژله ای انار
تهیه کیک ژله ای انار یک حرفه ای است که ظاهر زیبا و طعم خوشمزه ای به دارد. در اینجا چند نکته مهم برای تهیه این دسر شرح داده شده است:
مواد لازم:
برای تهیه این دسر، شما به موادی از جمله ژله میوه ای، کیک خامه ای، انار، شیر، و کره نیاز دارید.
مراحل تهیه:
اولین قدم در تهیه این دسر، پخت کیک خامه ای است. با استفاده از یک قالب گرد، کیک را پخته و سپس آن را خنک کنید. سپس انار را پوست کرده و آن را با یک چاقو خرد کنید.
در مرحله بعد، یک بسته ژله میوه ای را با شیر به همراه کره حرارت داده و آن را به مواد خرد شده انار اضافه کنید. سپس، مایع حاصله را به روی کیک خنک شده ریخته و در یخچال قرار دهید تا ژله خود را شکل دهد.
پس از سرد شدن کیک، با یک چاقو آن را برش دهید و سرو کنید. می توانید با تخم مرغ زیر هم دسر خود را تزئین کنید تا ظاهری زیباتر داشته باشد.
آیا در آشپزخانه آماده شی؟ با این راهنمایی کامل، می توانید بدون مشکل و با شکوه کیک ژله ای انار بپزید. با لذت از ظاهر زیبا و طعم خوشمزه آن، همراه با خانواده و دوستان خود لحظاتی لذت بخش را سپری کنید.
آموزش ساخت کیک ژله ای انار
کیک ژله ای انار به عنوان یکی از دسرهای لذیذ و جذاب برای جشن ها و مهمانی های خانوادگی و دوستانه شناخته شده است. در این دسر از طعم خوشمزه انار و شیرینی و طراوت ژله به خوبی بهره گرفته شده است و با نکات ساده و روش هایی ساده می توان آن را در خانه تهیه کرد.
ابتدا لازم است تمام مواد لازم را آماده کنیم. برای تهیه کیک ژله ای انار شما نیازمند ژله انار، آب، یک بسته کیک به شکل دایره ای، شیر، شکر، وانیل، کره، تخم مرغ و پودر کاکائو هستید.
برای شروع، ابتدا یک قالب کیک را آماده کنید و آن را با کره پوشانید تا کیک راحت از قالب جدا شود. سپس، کیک را طبق دستورالعمل بر روی بسته تهیه کنید و بعداً در قالب ریخته و در فر پیش گرم شده قرار دهید تا بپزد.
هنگامی که کیک آماده شده است، آن را از فر خارج کرده و روی رگه هایی که بر روی کیک به دلخواه طراحی کرده اید، چاشنی ژله را ریخته و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خنک و درست شود.
سپس، می توانید کیک را با انار تزئین کنید و لذت بخشی این دسر را به همراه خانواده و دوستان خود تجربه کنید.
چگونه کیک ژله ای انار درست کنیم
برای درست کردن کیک ژله ای انار ابتدا باید انار ها را پوست کنید و دانه های آن را با دقت جدا کنید. سپس دانه های انار را با یک قاشق به آرامی خرد کنید. با پوست یک لیمو ترش را هم میتوانید خرد کنید تا طعم ترشی داشته باشد.
برای ساخت ژله می توانید از یک بسته ژله انار یا شیرینی جات دلخواهتان استفاده کنید. یک لیوان آب جوش را درون قوری بریزید و بر روی حرارت آورید. با ریختن بسته ژله به آب، آن را با یک قاشق به آرامی هم بزنید تا کاملا حل شود.
حالا دانه های انار خرد شده را به ژله اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. برای درست کردن پایه کیک، نیاز به یک قالب پایه ترشی با جاذبه دارید. این قالب ها را به صورت تکهای در فروشگاه های قطعات مربوط به آشپزی میتوانید پیدا کنید.
پایه ترشی را در قالب میریزیم و آن را در یخچال برای حداقل چهار ساعت یا تا زمانی که به طور کامل سفت شده است نگهداری میکنیم. با استفاده از قاشق و چوب گرد، ژله انار را با دقت کنار پایه ترشی در قالب میریزیم.
سپس قالب را دوباره درون یخچال برای حداقل دو ساعت قرار می دهیم. نصف ساعت قبل از سرو کردن کیک، قالب را از یخچال خارج کرده و با دقت از قالب با آرامی جدا می کنیم. در نهایت، کیک ژله ای انار را با دقت برش داده و سرو کرده و از لذت آن ببرید.
مراحل ساخت کیک ژله ای انار
برای ساخت کیک ژله ای انار باید ابتدا تمامی مواد لازم را آماده کنیم. برای این منظور باید یک انار خوب و سالم را انتخاب کرده و آن را به صورت دانه دانه خرد کنیم. سپس باید یک بسته ژله را آماده کرده و داخل ظرف ریخته و آن را به همراه آن دانه های انار مخلوط کرد. حالا باید ظرف را به صورت آرام به داخل یک قالب تورت ریخته و آن را به داخل یخچال برای حداقل ۲۰ دقیقه قرار دهیم که کاملا سفت شود.
بعد از گذشت این مدت، باید کیک را از داخل قالب خارج کرده و روی یک بشقاب آماده شده قرار دهیم. سپس باید شیرینی های کوچکی از کره را بر روی کیک قرار داده و با دانه های انار تزیین کرده و آن را دوباره به یخچال برای کمی دیگر سفت شدن قرار دهیم.
پس از گذشت حدود ۳۰ دقیقه، کیک آماده خوردن است. می توانید این کیک را به همراه چای و قهوه سرو کنید و لذت خوردن این دسر لذیذ را از همراهانتان بخواهید. بهتر است این کیک را در یخچال نگهداری کنید تا تازگی و طعمی شیرین داشته باشد.
رفتارهای لازم برای تهیه کیک ژله ای انار
تهیه کیک ژله ای انار به فرایندی خلاقانه و جذاب برای تهیه یک دسر خوشمزه و دیدنی است. برای تهیه این دسر، مواد لازم عبارتند از ژله، آب داغ، شیر، قهوه، پودر شکر، کره، کره سفید، آرد، تخم مرغ، وانیل و.. که باید آن ها را با مراعات دقیق و موفقیت آمیز تهیه کنید.
برای شروع، باید ژله را در آب داغ حل کنید و به داخل قالب بریزید تا خنک شود و بتوانید به مرحله بعد بروید. سپس، شیر و قهوه را در دیگی به هم مخلوط کرده و به آن کره و پودر شکر را اضافه کنید، تا همه به خوبی با هم مخلوط شوند. سپس با استفاده از میکسر، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا به یک مخلوط همگن تبدیل شوند.
سپس، آرد را به نرخ کم به آن اضافه کنید تا همه با هم مخلوط شوند. بعد از مخلوط کردن مواد، قبل از اضافه کردن ژله، تکان دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس، ژله را بریزید و صبر کنید تا تمامی مواد در هم قرار گیرند، سپس آن را به فریزر برده و در داخل یک ساعت شیرین تهیه شده خود را بریزید.
بعد از آنکه کیک ژله شما آماده است، باید آن را با دقت از قالب خود جدا کنید و دکوراسیون کنید. برای دکوراسیون کیک می توانید از توت فرنگی و دانه های انار استفاده کنید. با توجه به رنگ قالب، می توانید از سبزیجات آن، تخمه، کره، تندیس ها و برچسب هایی استفاده کنید تا این دسر شما به یک شاهکار هنری برای دیدن و خوردن تبدیل شود.