طرز تهیه چیز برگر خانگی با گوشت

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه چیز برگر خانگی با گوشت

برای تهیه برگر خانگی با گوشت، ابتدا باید مواد اولیه را آماده کنیم. برای این منظور، یک کیلوگرم گوشت چرخ کرده، دو عدد پیاز خرد شده، دو سیخ رزماری خشک شده، نمک، فلفل و یک تخم مرغ لازم است.

برای تهیه برگر، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیخ رزماری، نمک و فلفل را در یک میکسر یا تراشه‌گر ریخته و همه را به خوبی با هم مخلوط کنید.

سپس تخم مرغ را با یک قاشق روی سطحی صاف با لبه‌های بلند بزنید تا کمی هم زمینه‌ای برای جذب مواد پایه برگر شود. سپس مواد پایه برگر را روی تخم مرغ بریزید و همه را با هم ترکیب کنید.

بعد از آماده سازی مواد، باید آن‌ها را به شکل دلخواه شکل دهیم. معمولا این شکل توپی یا مانند دیسک مسطح است.

بعد از شکل‌دهی، برگر را روی گریل، تابه یا ماهیتابه که با روغن آماده شده است بگذارید و آن را حدود ۳ الی ۴ دقیقه تکان دهید و سپس برگر را برعکس کنید تا روی دیگری نیز برای ۳ الی ۴ دقیقه سرخ شود.

بعد از مدت ۶ تا ۸ دقیقه، برگر به اندازه کافی پخته خواهد شد و آماده سرو شدن است. می‌توانید برگر را با نان همبرگر، سس مایونز، سس کچاپ و خیار شور تزئین کرده و سرو کنید.



طرز تهیه چیز برگر با گوشت خالص

برای تهیه چیز برگر با گوشت خالص، ابتدا باید گوشت را چرخ کرد. بهتر است از گوشت خالص استفاده کنید و نه گوشت های آماده و فرآوری شده. بهترین گوشت برای تهیه چیز برگر گوشت قرمز است که چربی کمی داشته باشد. برای هر برگر حدود 200 گرم گوشت خوراکی به میزان کافی است.

سپس، گوشت را با دستهای خود درست نموده و به شکل دلخواه خود به هم فشرده نمایید. برای دادن شکل به چیز بُرگر، بهتر است از روش فشرده‌کردن به صورت همگون در میان هم استفاده کنید. در ادامه، به همراه نمک و فلفل سیاه به همراه افزایش دهنده های طعم و رنگ (دلخواه) با گوشت مخلوط کنید و دوباره آن را خوب میکس کنید، تا تمامی تکه های گوشت به بهترین شکل مخلوط شوند.

سپس، چیز برگر را به صورت یک دایره صاف روی بشکه قرار داده و درون آن، یک دایره کوچک دیگر را با انگشت خود برای جلوگیری از بیرون رفتن بافت برگر دور کنید و محفظه داخل آن را به وسیله یک شوت یخ یخ خشک سازی کنید. پس از آن، تابه تخت را روی حرارت بالا گرفته و کمی روغن را داخل آن ریخته، چیز برگر خود را به مدت 5 در 6 دقیقه در هر سمت سرخ کنید و در نهایت آن را با روغن زیتون و کینوا تزئین نمایید. می توانید چیز برگر خود را با گرین میکس یا سس چاشنی شده تزئین کرده و با سیب زمینی سرخ شده و سالاد سالمون سرو کنید.



راهنمای تهیه چیز برگر خانگی

برای تهیه چیز برگر خانگی ابتدا به دنبال نوع گوشتی هستید که بتوانید برای شروع از آن استفاده کنید. بهترین گوشت برای برگر، گوشت قرمز برای برگر است، بنابراین از گوشت قرمز مرغ، گاو و البته بوفالو می توانید استفاده کنید.

در مرحله بعد، باید گوشت را خرد کنید، اما برای رسیدن به حداکثر عصارت گوشت، توصیه می شود که گوشت را دستی خرد کنید. شما همچنین باید ورق پاکت دارای سطح پوشیده شده را آماده کنید تا بتوانید برگر را در آن پخت کنید.

در این مرحله، شما چند تنظیمات را باید برای پخت برگر خانگیتان به خاطر بسپارید. برای این کار برای گرم کردن ماهیچه های خود، می توانید از یخچال استفاده کنید. به هر حال، شما باید کمی روغن خامه ای یا نارگیلی برای پخت برگر خود در تابه درجه حرارت بالا استفاده کنید، منبع پیشنهادی پخت برگر ایجاد شعله مستقیم روی هود، یخ زده، فر مخصوص برگر و یا یخچال می باشد.

با این همه، شما باید به دقت پخت برگر خود را کنترل کنید تا برگر به درستی پخته شود. به راحتی نباید آن را خام گرفت. برای وفادارسازی بهترین نتیجه، شما می توانید از ماهیچه های خود همچنین نان ساندویچ، سس ماستی، چمن تره، پیاز داغ و سیب زمینی ساخته شده، اجزای هیجان انگیز را برای مصرف به همراه برگر خود بردارید.



چطور چیز برگر با گوشت خودتان درست کنید؟

چیز برگر با گوشت خودتان درست کردن یکی از مودبه‌هایی است که شما می‌توانید در آشپزخانه‌ی خود انجام دهید و به راحتی این مطلب را به‌عنوان یکی از غذاهای خودمانی به خانواده‌ی خود، دوستان و مهمانانتان سرو کنید. اما برای این‌که برگر ساخته شده توسط شما، چنان بی نظیر شود که همه با طعم و حس لذیذ شیفته‌ی آن شوند، باید به نکاتی که در ادامه می‌آیند توجه کنید.

ابتدا برای ساخت برگر باید مواد لازم آن را با خود داشته باشید. برای ساخت برگر با گوشت خودتان، باید گوشت چرخ‌کرده‌ی گوساله یا به‌صورت مخلوطی از گوشت چرخ‌کرده‌ی گوساله و گوشت خورخورکی را به‌صورت یک تکه‌ی خمیردار، و کمی نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

سپس برای درست کردن برگر، گوشت را به‌صورت دور و دوری روی تابه چدنی با یک کمک نوار کشیده و چندین بلوط‌کوچولو از آن تراش کنید. سپس باید برگرها را به‌صورت مستطیلی یا گرد در فریزر قرار دهید تا چند دقیقه جمع شود.

در ادامه می‌توانید برگر را درون قابلمه با روغن داغ و روی حرارت بالا به‌صورت نیم‌پخته سرخ کنید. برای افزایش طعم برگر می‌توانید کمی روغن زیتون به مواد ریخته شده اضافه کنید. سپس در کنار آن یک شنیشه یا نون توست، یک برگ کرمی، پیاز، ژامبون و گوجه‌فرنگی را تزیین کنید. حال برگر ساخته شده‌ی خود را هم‌راه با چند پیاز کبابی و کنسرو، به عنوان یک غذای کامل سرو کنید و از لذت محصول خود لذت ببرید.



طرز تهیه چیز برگر مرغی خانگی

برای تهیه چیز برگر مرغی خانگی با مواد اولیه زیر شروع کنید:

- گوشت مرغ: ۵۰۰ گرم

- پیاز: یک حبه

- سیر: دو حبه

- نمک: به میزان لازم

- فلفل سیاه: به میزان لازم

- پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

- پودر زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

- نان تست: یک بسته

- تخم مرغ: دو حبه

اولین مرحله برای تهیه چیز برگر مرغی، آماده کردن ماده پایه است. پیاز و سیر را خرد کرده و با گوشت مرغ، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه در یک میکسر قرار دهید. ماده پایه را به گونه ای میکس کنید تا همگی مرغوبا با هم ترکیب شود.

در مرحله بعدی، قسمتی از ماده پایه را در دستگاه آسیاب گوشت قرار داده و خروجی آسیاب شده را باقی مواد پایه ترکیب کنید. برای شکل دادن به مواد پایه به صورت برگر، تخم مرغ را در دو بشکه جدا کنید و به صورت مخلوطی بهشته پایه اضافه کنید. سپس مخلوط پایه را به درشتی مورد نیاز شکل دهید.

درمرحله بعدی باید نان تست را روی یک سطح صاف قرار داده و برای هر یک از برگر ها به صورت منظم روی نان و فشار دهید. سپس چیز برگر را با نان تست روی آن روی یک صفحه درجه بیشینه قرار دهید و حرارت را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد افزایش دهید.

پس از گذشت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برگر ها آماده خواهند بود. با استفاده از خیارشور، قارچ، فلفل دلمه، لتوس و سایر افزودنی های دلخواه، چیز برگرهای شما آماده خوردن هستند!



نحوه ساخت چیز برگر با گوشت چرخ کرده

برای ساخت چیزبرگر با گوشت چرخ کرده، ابتدایی‌ترین قدم انتخاب خوب گوشت است. بهتر است گوشتی با کمترین درصد چربی و بهترین کیفیت انتخاب شود. پس از انتخاب گوشت، باید آن را چرخ کرد. برای این منظور، از دستگاه چرخ گوشت استفاده می‌شود. گوشت را بصورت مرحله ای چرخ می‌دهیم تا به آن شکل و ترکیبی دلخواه دست پیدا کنیم.

پس از چرخ کردن گوشت، باید اقلام دیگر خود چیزبرگر را آماده کنیم. نان برگر را با دقت انتخاب کرده و شرایط گرمایشی را رعایت می‌کنیم. سس دلخواه را نیز پیش تهیه می‌کنیم. معمولا برای چیزبرگر، سس خاصی به نام سس هزل نیاز است.

پس از آماده کردن اقلام، باید به سراغ سرخ کردن چیزبرگر برویم. ابتدا گوشت را به شکل دلخواه شکل داده و در شعله‌ی قوی تابه‌ای یا پان داغ قرار می‌دهیم. چیزبرگر برای به دست آوردن طعمی خوشمزه باید خیلی شده نباشد و به‌خوبی سرخ شود. پس از سرخ شدن چیزبرگر، باید آن را در نان قرار داده و با سس مورد نظر و ادویه‌های دلخواه سرو می‌کنیم. حالا چیزبرگر در حالت آماده به‌خورد است و می‌توان آن را به عنوان یک وعده‌ی خوشمزه و چشم‌نواز سرو کرد.



لذیذترین چیزبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده

آیا به دنبال تهیه چیزبرگر خانگی شیرین دم می‌دهید؟ در اینجا چند راهکار برای خلق یک برگر خوش رنگ، لذیذ و تند ترین چیزبرگر با گوشت چرخ کرده را برای شما آورده‌ایم.

من نخستین چیزی که در هنگام تهیه چیزبرگر با گوشت چرخ کرده مهم می‌دانم، کیفیت خود گوشت است. ابتدا باید گوشتی انتخاب کنید که کمترین درجه چربی را داشته باشد. در این صورت برگر شما قطعاً هشتگرم تر تر و هشتگرم خوشمزه‌تر خواهد بود.

روش دیگری که می‌توان برای بهبود طعم برگر استفاده کرد، استفاده از یک خلط خوب است. برای تهیه چیزبرگر حرفه‌ای، لازم است که از حدود 80 درصد گوشت چرخ کرده و 20 درصد کمپوست دست ساز استفاده کنید. بهتر است کمپوست را از چندین نوع گیاه خشک تهیه کنید و آن‌ها را همراه یکدیگر به هم بزنید.

در نهایت، برخی از مواد افزودنی می‌تواند به عنوان پخت‌کننده برای بهبود طعم برگر استفاده شود. به عنوان مثال، برای تهیه چیزبرگر خانگی هوشمند، می‌توانید از پودر چلی استفاده کنید. برای برگر لذیذ‌تر، ممکن است بخواهید یک قاشق چایخوری پودر سیر و یا نمک نیز به مواد اضافه کنید.

در کل، برای تهیه بهترین چیزبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده، می‌توانید از گوشت باکیفیت، مخلوط خوب و مواد افزودنی به عنوان پخت‌کننده استفاده کنید. به این ترتیب، برگر شما حتماً لذیذ و خوشمزه‌تر خواهد بود.