طرز تهیه سوپ خامه ای با قارچ
تهیه سوپ خامه ای با قارچ یکی از ساده ترین و پرطرفدارترین غذاهایی است که می توانید در خانه تهیه کنید. مواد اصلی برای تهیه این سوپ شامل قارچ، عسل، خامه و برخی از ادویه ها هستند. برای شروع، شما نیاز به شستن قارچ ها دارید و آنها را در یک قابلمه بریزید. پس از آن، حرارت قابلمه را بالا ببرید تا آب موجود در قارچ ها جوش بیاید.
پس از آن، می توانید آنها را از قابلمه خارج کنید و به صورت کوچک خرد کنید. در ادامه، شما می توانید با استفاده از زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و فلفل قرمز به قارچ ها مزه بدهید و آنها را به شسته شده خامه اضافه کنید.
سپس، آنها را بر روی حرارت بر با حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا عملیات پخت قارچ ها به پایان برسد. پس از آن، خامه را به آن ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزید تا خامه وارد اجزای مختلف غذایی شود و مزه ویژه تری به آن بدهید. در هنگام سرو، می توانید آن را با نان تست و یا نون خامه ای همراه کنید و از طعم ویژه و لذیذ آن لذت ببرید.
طرز تهیه سوپ قارچ و بامیه
سوپ قارچ و بامیه یکی از غذاهای سالم و مقوی است که در فصل سرما بسیار پرطرفدار است. این غذا با استفاده از مواد اولیه سادهای مانند قارچ، بامیه، پیاز، سیر و ادویه جات تهیه میشود. در ادامه تهیه این غذای خوشمزه را به شما توضیح خواهیم داد.
اولین قدم در تهیه سوپ قارچ و بامیه استفاده از قارچ و بامیه تازه است. برای شستشوی قارچها از آب کمکگرفته و پس از خُرد کردن آنها، آنها را در ماهیتابهای با کمی روغن میسپاریم تا رنگ قارچها تغییر کند.
در قدم بعدی، پیاز و سیر را خرد میکنیم و در ماهیتابه با کمی روغن تفت میدهیم تا رنگ طلایی بگیرند. بعد از آن، قارچها را به ماهیتابه اضافه کرده و به آنها اجازه میدهیم که کمی بپزند.
در مرحله بعدی، بامیه را به قارچها اضافه کرده و همه مواد را با هم تفت میدهیم تا مزه و رنگ آنها به هم بپیوندد. سپس آنها را با آب مرغ یا آب گوشت، درجه حرارت روی حداکثر میگذاریم و همراه با فلفل سیاه، زعفران، نمک و سایر ادویههای دلخواهمان به مدت حدود ۳۰ دقیقه میپزیم.
در نهایت، سوپ را با تره فرنگی و یا دمکرده نعناع تزئین کرده و همراه با نان تازه سرو میکنیم. این سوپ خوشمزه و مقوی میتواند بهعنوان یک غذای کامل برای روزهای سرد زمستانی به انتخاب شما باشد.
طرز تهیه سوپ گوشت با لوبیا سیاه
سوپ گوشت با لوبیا سیاه یکی از غذاهای سالم و شیرین همراه با بافت لطیف است. این غذا با ترکیب دو ماده غذایی بسیار مفید یعنی گوشت قرمز و لوبیا سیاه تهیه شده و طعم خوب و سرشار از مغز و عصاره افزوده است. برای تهیه این غذا، از لوبیای سیاه مرغوب و یک تکه گوشت قرمز به طور کامل پخته استفاده می شود.
در این اولین قدم، لوبیای سیاه را با آبی که به آن اضافه کرده اید، در قابلمه ریخته و به آشپزی روی شعله بسیار کم تا پخته شدن حداقل 1-2 ساعت می پزیم. باید توجه کنید که لوبیا سیاه پخت شده باید مغزی باشد، یعنی روی آن انگشت چاپ شود اما خیلی زیاد پخته نشود.
سپس می توانید گوشت را درون قابلمه ای دیگر برای پخته شدن قرار دهید. بهتر است از گوشت قرمز خوشتیپ و غیرکوچک استفاده کنید. پس از پخته شدن گوشت، آن را از قابلمه خارج و خشک کرده و در کنار دیگر مواد آماده شده قرار دهید.
در آخر مواد دیگر شامل پیاز، سیر و نمک را در یک قابلمه دیگر به همراه آبی که پخت لوبیا سیاه مانده بود، اضافه کرده و همراه با لوبیا و گوشت به مدت 20 تا 30 دقیقه به شعله متوسط می گذاریم تا تهیه شود. دمکردن سوپ از اضافه کردن نمک و فلفل سیاه و نعناع خشک در پایان سوپ است که به خوبی طعم آن را تکمیل می کند. سپس سوپ را در ظروف سرو کرده و می توانید به همراه نان مشاهده کنید.
طرز تهیه سوپ سبزی با تن ماهی
برای تهیه سوپ سبزی با تن ماهی ابتدا باید سبزیجات مورد نظر را شسته و خرد کنید. میتوانید از سبزیجاتی مانند ریحان، جعفری، تره و شوید استفاده کنید. سپس بهتر است یک پیاز را ریز خرد کنید و آن را در یک قابلمه با روغن سرخ کرده و سپس سبزیجات را اضافه کنید و همراه آنها برای چند دقیقه تفت دهید.
سپس باید تن ماهی را تمیز کرده و در ظرفی جداگانه با کمی روغن سرخ کرد. سپس بهتر است تن ماهی را به قسمتی از سیبزمینی تر کرده و برای چند دقیقه بپزید تا کاملاً پخته شود.
با پخته شدن تن ماهی، آن را درون قابلمه سبزیجات قرار دهید و پیاز، سیر، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید. سپس آب داغ بریزید و به خوبی هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. بعد از چند دقیقه جوشاندن، حرارت را کم کرده و با خامه یا شیر خامهای تزئین کنید و سوپتان آماده خوردن است.
بهتر است سوپ سبزی با تن ماهی را با نان تازه سرو کنید و انواع سبزیجات تازه و سالادی روی سوپتان بریزید تا ظاهرش زیباتر شود. همچنین، میتوانید با پخته کردن تعدادی سیبزمینی و اضافه کردن آن به سوپ، خوشمزهتر و رژیمیتر کنید.
طرز تهیه سوپ سیب زمینی با پنیر
تهیه سوپ سیب زمینی با پنیر یکی از رایجترین و محبوبترین غذاهایی است که بسیاری از افراد به دلیل مزه خوشمزه و پر مغذی آن، آن را در فصول سرد سال بعنوان اصلیترین غذای خود انتخاب میکنند. در این غذت، سیبزمینی به عنوان اصلیترین مواد خام مورد استفاده قرار میگیرد که به همراه پنیر، نان و عدس یک غذای کامل و سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی خواهد بود.
برای تهیه این غذا، ابتدا سیبزمینی را به صورت خلالی خرد کرده و درون قابلمه ریخته، به همراه پیاز و سیر روی حرارت قرار میدهیم. سپس ورقههای خرده شده نان و عدس را به مواد تهیه شده اضافه کرده و آب بریزید. بعد از بلع کردن، حرارت را کم کنید تا همه مواد معطوف به هم شوند و سریعاً بپزید تا یک غذای خوشمزه و روان به وجود آورید.
بهتر است در هنگام تهیه سوپ سیب زمینی با پنیر از پنیر چدار، پنیر پارمسان، پنیر رومی و پنیر موتزارلا استفاده کنید. هرچه پنیر بهتر باشد، مزهای خاصتر و بیشتر به غذا اضافه میشود و از این رو از انواع پنیرهای خوب در تهیه این غذا استفاده میشود.
نهایتاً، قبل از سرو کردن، میتوانید یک قاشق سرکه بومگردی، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید تا مزه ی غذا بگلوگه تر شود. در نهایت ، سوپ سیب زمینی با پنیر را به سفره سرو کنید و لذت بخشی این بلندی را با هم تجربه کنید.
طرز تهیه سوپ گوشت و آرد شیرین
برای تهیه سوپ گوشت و آرد شیرین ابتدا باید یک قابلمه با حجم مناسب روی حرارت قرار داده شود. پس از آن، دو قاشق غذاخوری از روغن زیتون را به داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
بعد از تخلیه روغن، یک پیاز خرد شده را به داخل قابلمه اضافه کنید و آن را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا پیاز برنگ شود. بعد از آن، به دو پیمانه آب داغ در کنار گوشت قرمز خرد شده، یک قاشق غذاخوری از هویج و گردوی خرد شده اضافه کنید.
حال، مواد را با هم مخلوط کرده و بگذارید برای حدود یک ساعت بپزد. بعد از آن، یک قاشق غذاخوری از آرد شیرین را به داخل کاسه ای بریزید و تا زمانی که خالی کردن ظرف به سمت زاویه ای از ظرف هدایت می شود، آرد را به آرامی به داخل غذا اضافه کرده و بگذارید برای چند دقیقه بپزد.
در نهایت، سوپ گوشت و آرد شیرین را با نمک و فلفل به سلیقه خودتان پخته کنید و در ظرف هایی ریخته و از آن لذت ببرید.