طرز تهیه چلو مرغ مشهدی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه چلو مرغ مشهدی

چلو مرغ مشهدی یکی از غذاهای محبوب و معروف ایرانی است که با طعم و ادویه‌های خاص خود، همیشه در سفره‌های خانوادگی و مهمانی‌ها به عنوان یک غذای خوشمزه و لذیذ شناخته می‌شود. برای طرز تهیه چلو مرغ مشهدی نیاز به مواد اولیه‌ای مانند مرغ، برنج، زعفران، لیمو عمانی، نارنج، نمک، فلفل سیاه، دارچین و ادویه‌های دیگر دارید.

ابتدا مرغ را پخته و پس از آماده شدن، از استخوان‌های آن جدا کرده و خورشت را آماده می‌کنیم. برای خورشت چلو مرغ مشهدی، در یک قابلمه با روغن مقداری پیاز را که خرد شده است تفت دهید و به آن گوشت مرغ پخته و خرد شده، زعفران، نمک، فلفل سیاه، دارچین و سایر ادویه‌ها را اضافه کرده و به مدت زمانی بپزانید تا خورشت غلیظ شود.

در مرحله بعد، برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم برای آماده کردن چلو به آب جوش بیندازیم تا نیم‌پخته شود. سپس آن را روی خورشت مرغ بریزیم و روی زعفران و رنگ غلیظ خورشت، ریخته و با روی برنج بیفزاییم. نیم‌پز شدن برنج را با دیم پیچیدن تغییر دهید تا ته خورشت چسبنده و ته چرب شود. سپس قابلمه را بسته کرده و روی حرارت پایین به مدت زمانی دیگر بپزانید تا برنج کاملاً پخته شود. در انتها چلو مرغ مشهدی را با نمک و فلفل سفید پودر کرده و با نمک زدنی نان و روغن خلوص نارگیل سرو کنید. این غذای خوشمزه را می توانید با مخلفات و سالاد تازه سبز همراه کنید.