طرز تهیه پیراشکی گوشت چرخ کرده بدون فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پیراشکی گوشت چرخ کرده بدون فر

پیراشکی یکی از انواع خوراکی‌های سنتی ایرانی است که به صورت پخته شده از گوشت چرخ کرده، نخودچی و ادویه تهیه می‌شود. این خوراکی به عنوان یکی از محبوب‌ترین غذاهای خانوادگی و مهمانی در ایران محسوب می‌شود.

برای تهیه پیراشکی گوشت چرخ کرده بدون فر، ابتدا باید گوشت چرخ کرده را با نصف مقدار پیاز رنده شده و نمک داخل یک قابلمه به همراه روغن گرم کنید. سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. بعد نخودچی را به صورت جداگانه بگذارید تا کاملاً پخته شود.

در مرحله بعدی، ادویه‌های لازم از جمله زیره‌، دارچین، هل، فلفل سیاه و قرمز را به گوشت چرخ‌کرده اضافه کنید و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید. با استفاده از دست‌های خود یک تیکه از مواد درست کرده و آن را به شکل “صفحه”‌ی چند میلی متری روی سطح کارگاه یا صحنه بگذارید.

سپس از روی آن، نخودچی و پیاز که قبلاً پخته شده‌اند، بگذارید و با دقت محو کنید. بعد از این مرحله، پس از داغ‌شدن تابه یا قابلمه، پیراشکی را به صورت ملتفت حلقه‌ای در داخل آن بگذارید و مدام آن را برعکس کنید تا کاملاً سرخ شود. پس از سرخ شدن، پیراشکی آماده سرو شدن است و می‌توانید با نان تازه و یا با مزه‌دهی برای مهمانی‌ها یا به‌عنوان یک غذای سنتی خانوادگی به آن تفریح دهید.



طرز تهیه پیراشکی گوشت چرخ کرده بدون استفاده از فر

پیراشکی یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی بوده و معمولاً با گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود. در این مقاله، نحوه‌ی تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون استفاده از فر را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم:

- گوشت چرخ کرده 400 گرم

- پیاز 2 عدد

- سیر 3 حبه

- نمک و فلفل به میزان لازم

- زردچوبه 1 قاشق چایخوری

- گردو 50 گرم

- روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

- آب 2 پیمانه

روش تهیه:

1- پیاز و سیر را خرد کرده و با روغن مایع در یک قابلمه به روی حرارت قرار دهید تا سبک شوند.

2- گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل و زردچوبه به سبک پولک شده ترکیب کنید و به مواد آماده شده در قابلمه بیافزایید.

3- با قلقلک کردن قابلمه، گوشت را با مواد آماده شده مخلوط کنید تا دمای مناسب بگیرد و سرخ شود.

4- پس از آنکه گوشت سرخ شد، با گردوهای خرد شده به آن اضافه کنید و مجدداً مخلوط کنید.

5- آب را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غذا فرصت دهد سفت شود.

6- پیراشکی را آماده کرده و با گوشت چرخ کرده سفیدپوست مزه بخورید!

این طرز تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده، یکی از پرطرفدارترین غذاهای سریع الهضم و خوشمزه است و به راحتی در هر ماهیت غذایی قابل استفاده است. همچنین از آنجایی که در این روش از فر استفاده نمی‌شود، آماده کردن آن پیش از زمان بیشتری صرفه‌جویی در زمان است و مزیت‌های دیگری نیز دارد.



آماده‌سازی مواد لازم برای پیراشکی گوشت چرخ کرده

با سلام خدمت شما،

پیراشکی گوشت چرخ کرده یکی از خوراکی‌هایی است که می‌توانید با کمترین هزینه و زمان زیادی آن را در خانه خود تهیه کنید. برای این کار لازم است که مواد لازم را آماده کنید تا عملیات پخت و درست کردن پایه پیراشکی را آغاز کنید.

اولین گام برای تهیه پیراشکی گوشت چرخ کرده، تهیه گوشت چرخ کرده است. شما بهتر است که گوشت را از فروشگاهی بهترین کیفیت تهیه کنید و در صورت امکان آن را خودتان چرخ کنید. سپس با توجه به حجم گوشت، می توانید تعدادی از مواد دیگر را محاسبه کنید. به عنوان مثال برای هر 500 گرم گوشت، یک عدد پیاز، یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه، یک قاشق غذاخوری زرد چوبه و دو قاشق غذاخوری پودر نان باید آماده شوند.

بعد از تهیه مواد، بهتر است مواد خشک را مخلوط کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. سپس پیاز را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. می توانید به این مواد کمی گلاب اضافه کنید تا بوی نامطبوع گوشت را برطرف کنید.

حالا مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. برای این کار می توانید از چندین روش استفاده کنید. می توانید از دستگاه شفتی استفاده کنید و مواد را همراه با هم مخلوط کنید و یا از دستهای خودتان استفاده کرده و آن‌ها را به کمک زیره پوره، از هم جدا کنید تا بهتر با هم مخلوط شوند.

پس از تهیه مواد و مخلوط کردن آن‌ها، بهتر است که آن‌ها در یخچال قرار داده شود تا بهتر آماده شوند. بعد از گذشت زمان، می توانید مواد را برای پخت در ماکروویو یا فرآیند سرخ کردن به روش مورد نظر خود انتخاب کنید.

در نهایت، پیراشکی گوشت چرخ کرده آماده به مصرف است. شما می‌توانید آن را با نان سنگک سرو کنید و از آن به عنوان پیش غذای یک مهمانی یا در وعده های ناهار و شام استفاده کنید.

با تشکر از وقتی که گذاشتید.



نکات مهم در هنگام آماده‌سازی مواد

در هنگام آماده‌سازی مواد برای آشپزی، باید به موارد زیر توجه داشت:

1- پیش‌تر مواد را آماده کنید: قبل از شروع به پخت و پز باید تمام مواد لازم را آماده کنید. برای مثال، اگر قصد دارید سبزیجاتی را برای غذای خود بپزید، باید آن‌ها را بشویید، خرد کنید و آماده کنید تا در زمان مناسبی به غذا اضافه شوند. این کار باعث صرفه‌جویی در زمان می‌شود.

2- فرآیند چیدن مواد: ترجیحاً مواد خشک را در جای خشک و تاریک، مواد شیرین را در جای خشک و خنک و مواد گوشتی را در یخچال قرار دهید. این کار باعث می‌شود تا مواد خود را به بهترین نوعی آماده کرده و از بیماری و خراب شدن آن‌ها جلوگیری کنید.

3- استفاده از وسایل اصلی: از وسایلی که برای آشپزی استفاده می‌کنید مطمئن شوید که با کیفیت بالایی هستند. استفاده از وسایل شیک و جذاب به تنهایی کافی نیست، بلکه باید به کیفیت آن‌ها نیز توجه کرد.

4- دقت به زمان پخت و پز: برای به دست آوردن نتیجه خوب در آشپزی، به زمان پخت و پز بسیار حساس باید توجه شود. برای این منظور باید دقیقاً با مواد و نوع غذایی که قصد دارید تهیه کنید، زمان مشخصی را برای پخت و پز تعیین کنید.

5- نظم و تمیز: بهتر است در هنگام آماده‌سازی مواد و پخت و پز غذا، به نظم و تمیز دقت شود. این کار باعث می‌شود که مواد و غذاهای شما به بهترین شکل آماده شده و خوراکی شما بسیار خوشمزه باشد.



طرز تهیه خمیر پیراشکی

خمیر پیراشکی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب در بین ایرانیان است. برای تهیه این شیرینی، باید از مواد اولیه ای مانند آرد، شکر، روغن و تخم مرغ استفاده شود که با ترکیبی مناسب از این مواد، خمیری ظریف و خوشبو تهیه می شود.

مراحل تهیه خمیر پیراشکی در واقع شامل سه مرحله کلی می باشد؛ آماده سازی دوغ، تهیه خمیر و پخت پیراشکی. برای آماده سازی دوغ، باید به مقداری آرد با آب و شکر، تخم مرغ و روغن اضافه شود و تمام مواد با هم مخلوط شده و آن را برای حدود 45 تا 60 دقیقه در محیطی گرم نگه داشت.

در مرحله بعد از آماده سازی دوغ، باید خمیر پیراشکی تهیه شود. برای این کار، تعدادی آرد را به دوغ اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خمیری نرم و لطیف به دست آورد. سپس خمیر را بر روی صفحه کار و برای مدتی خمیر را با دست های مرطوب خود صاف کرده و به دونه های کوچک تقسیم کنید و آن ها را به صورت رول شکل دهید.

پخت پیراشکی نیز در مقابل اجزای دو قبلی، برای موفقیت در تهیه خمیر پیراشکی بسیار مهم است. برای پخت پیراشکی، روغن را در ماهیتابه داغ کنید و پیراشکی ها را در آن پخته و به صورت ظریف و طلایی در آورده و پس از خنک شدن، برای سرو در دمای معمول یا در یخچال قرار دهید.

با دنبال کردن مراحل فوق، می توانید خمیر پیراشکی خود را با طعم و بوی بهتری درست کرده و لذت لذت بردن از این شیرینی خوشمزه را تجربه کنید.



نکات مهم در تهیه خمیر پیراشکی

تهیه خمیر پیراشکی از فرایندی ساده ولی زمان‌بر است که نیازمند دقت و صبر می‌باشد. در اینجا تعدادی نکته برای تهیه خمیر پیراشکی بیان شده است که توجه به آن‌ها می‌تواند در بهبود کیفیت خمیر و شیرینی نهایی تاثیر قابل توجهی داشته باشد.

استفاده از آرد با کیفیت بالا: بهتر است برای تهیه خمیر پیراشکی از آردی با کیفیت بالا و شخصیت ثابت استفاده کنید. همچنین برای بدست آوردن نتیجه بهتر، ضروری است که قبل از مخلوط کردن آرد با سایر مواد، آن را به یک دانهری خوب عبور دهید.

استفاده از کره سرد: برای تهیه خمیر پیراشکی بهتر است از کره سرد استفاده کنید تا خمیر شما به صورت یکجا باشد.

استفاده از شکر کریستال: بهتر است برای شیرینی‌های خانگی از شکر کریستال استفاده کنید. چرا که این شکر به خوبی با دیگر مواد از جمله آرد و کره ترکیب می‌شود و مانع از به وجود آمدن دانه‌های شکری در شیرینی می‌شود.

میزان آب استفاده شده: بهتر است برای تهیه خمیر پیراشکی از مقدار کمی آب استفاده کنید. در اینصورت خمیر دچار مشکل غلتک‌خوردگی نخواهد شد و به راحتی می‌توان آن را برش داد.

انتخاب فر مناسب: برای پخت شیرینی‌های پیراشکی بهتر است از فر با دمای مناسب استفاده کنید. کار کردن با فر درجه بالا می‌تواند باعث خشک شدن شیرینی و تغییر رنگ آن شود.

درنهایت، بهتر است برای تهیه خمیر پیراشکی به صبر و دقت بالایی توجه داشته باشید تا بتوانید یک شیرینی ناب و خوشمزه بسازید.



پخت پیراشکی گوشت چرخ کرده در تابه

پیراشکی یکی از غذاهایی است که مطمئنا بسیاری از ما از آن لذت می‌بریم. این غذا، با استفاده از گوشت چرخ‌کرده، پیاز، گوجه فرنگی و ادویه جات، در تابه پخته می‌شود و یکی از غذاهایی است که اکثر افراد به راحتی می‌توانند آن را درست کنند.

برای پختن پیراشکی، ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و در تابه روغن گرم کرده و تفت می‌دهیم تا سبک شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و با تفت دادن به خوبی مخلوط می‌کنیم. در مرحله بعد، گوجه‌فرنگی خرد شده و ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم و همه را با هم مخلوط می‌کنیم تا گوشت آرام آرام پخته شود.

در ادامه، تابه را با درپوش می‌پوشانیم و حدود ۲۰ دقیقه به آرامی به صورت شویی پخته می‌کنیم تا گوشت کاملا پخته شود و عصاره برای تهیه سس غذا حفظ شود. سپس تابه را باز کرده و مخلوط را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه بیشتر در صورت نیاز به نمک و فلفل تنظیم می‌کنیم. در نهایت، پیراشکی در حالت گرم و خوشمزه به همراه نان، برنج یا سبزیجات سرو می‌شود و می‌توان از آن به عنوان یک غذای کامل برای خانواده و دوستان خود لذت برد.