تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر با خمیر آماده
پیراشکی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اغلب به عنوان غذای اصلی سرو میشود. این غذا از گوشت چرخ کرده و سبزیجات تهیه میشود و در فر با خمیر آماده تهیه میشود. طعم و طراوت این غذا بستگی به مواد اولیه و روش تهیه دارد.
برای تهیه پیراشکی گوشت در فر، ابتدا باید گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و تره فرنگی را با هم مخلوط کرده و به مدت حدود ۱ ساعت در یخچال میگذاریم تا خوب بخورد. سپس با استفاده از خمیر آماده، برایل را درون فرم مورد نیاز باز کنید. سپس بخشی از خمیر را در قسمت پایین قرار داده و روی آن مخلوط گوشتی را قرار دهید و برایل دیگری از خمیر را روی مخلوط گوشتی قرار دهید.
سپس پیراشکی را به مدت حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در فر پیش گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم. حین پختن میتوانید سطح پیراشکی را با تخممرغ تهیه شده برای درخشانی بیشتر، مالتی کرده و بپزید. پیراشکی پخته شده باید طلایی رنگ شود و خوب پخته باشد تا طعم و اب در آن به خوبی ترکیب شود. سپس پیراشکی را از فر خارج کرده و یک مدت خنک شود. سپس آن را بر روی میز به صورت مربعی یا مستطیلی خرد میکنیم و با مخلوطی از پودر قاره، عسل یا سرکه میوه و نمک مصرف مینماییم. این غذا میتواند بهعنوان یکی از پیشغذاهای مناسب و خوشمزه در میانهوعدههای خانوادگی استفاده شود.