طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر یوفکا

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر یوفکا

پیراشکی گوشت با خمیر یوفکا یک غذای پرطرفدار و خوشمزه در فرهنگ غذایی ایرانی است که طبقه بندی می‌شود به خوراک خشکی و هم در میان فستیوالی‌ها که متاسفانه در محدوده‌های زمان وشرایط صحی آب و هوا جا به جاهای مختلف وجود دارد. این پیراشکی با استفاده از گوشت چرخ‌کرده، نخود فرنگی، پیاز و ادویه های گوناگون تهیه می‌شود که سپس در بسته‌بندی‌های یوفکا مچاله شده و سرخ شده به این نام معروف می‌شود. طرز تهیه این غذا بسیار ساده و قابل انجام در هر خانه‌ای است.

برای تهیه پیراشکی گوشت با خمیر یوفکا ابتدا گوشت چرخ‌کرده را با نخود فرنگی و پیاز رنده شده مخلوط و به مدت زمانی درون یخچال قرار دهید تا مواد خوب اتصال پیدا کنند. سپس یوفکا را روی سطح کار خرد کرده و روغن داغ را بر روی آن پخش کنید و مقداری از مخلوط گوشتی را روی یوفکا قرار دهید و آن را به شکل رول بچسبانید. سپس رول‌ها را بر روی سینی فر چرخ داده و در فر می‌گذارید تا طلایی شود. سپس آن‌ها را از فر خارج کرده و پخته، خشک شده و آماده مصرف می‌شود. این پیراشکی گوشت با خمیر یوفکا را می‌توانید بعد از سرسره گرفتن و خرید یا حتی در منزل خود با استفاده از مواد اولیه آن تهیه نمایید.