تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر نانوایی
پیراشکی گوشت یکی از دستورهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از خمیر نانوایی و خوشمزه تهیه میشود. این غذای سنتی ایرانی با طعم و طراوت فوقالعادهای که دارد، یکی از انتخابهایی عالی برای وعدههای ناهار یا شام خانوادگی است. در ادامه، به شما نحوه تهیه این غذای ارزشمند را آموزش میدهیم.
برای تهیه پیراشکی گوشت با خمیر نانوایی، ابتدا باید یک حبه پیاز را خرد کرده و در یک ماهیتابه با روغن داغ کرده و تا انتقال رنگ پیاز به زرد شدن ادامه دهید. سپس یک حبه گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. به آن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خلط یکنواخت شود.
بعد از آن، خمیر نانوایی را برای پیراشکی آماده کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با فریزر مواجه کنید. سپس هر قسمت را به شکل دایرهای بزرگی باز کنید و مقدار مناسبی از خمیر گوشتی را بر روی یکی از دایرهها بگذارید. سپس دایره نان دیگر را بر روی گوشت بگذارید و لبههای آن را چسبانده و با چنگال یا دستور انگشتان خود شکل دهید.
پیراشکیها را درون روغن داغ برای سرخ شدن قرار دهید و آنها را به طور منظم و همهجانبه بپزید تا طلایی شوند. سپس پیراشکیهای گوشتی خامهای را به سرو کنید و با مخلفات دلخواه خود همراه کنید. این غذای خوشمزه را میتوانید با ماست یا سس گوجه فرنگی سرو کنید و مورد استقبال خانواده و مهمانانتان قرار دهید. تهیهکننده و خورندهی این پیراشکی، حتما از طعم و شکل منحصر به فرد آن لذت خواهد برد.