تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر نان لواش
پیراشکی گوشت یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از خمیر نان لواش و خوشمزه میتوان آن را تهیه کرد. برای تهیه این پیراشکی ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای تهیه خمیر نان لواش به یک کیلو آرد، یک قاشق نمک، یک قاشق روغن و آب به مقدار لازم نیاز داریم. ابتدا آرد را در یک کاسه بزرگ میریزیم و نمک و روغن را به آن اضافه کرده و آب را به تدریج اضافه میکنیم و تا زمانی که خمیر نرم و لاشهای شود میزنیم و نیم ساعت بگذاریم.
بعد از آماده شدن خمیر نان، مواد پر کننده پیراشکی را آماده میکنیم. برای این منظور به یک پیمانه گوشت چرخکرده، دو عدد پیاز خرد شده، نمک و فلفل به میزان لازم نیاز داریم. ابتدا پیاز را در روغن تفت داده و سپس گوشت را اضافه کرده و تا زمانی که گوشت رنگش تغییر کند و خشک شود، آن را تفت میدهیم.
در مرحله بعد، خمیر نان را به شکل دایره پهن کرده و مقداری از مواد پر کننده را روی آن میریزیم و همانند دور نان بسته و به شکل نیم دایره در آورده و سپس با دست یا دستگاه مخصوص میآریم. سپس پیراشکیها را درون ماهیتابهای گرم سرخ کرده و تا زمانی که سرخ و طلایی شوند، سرخ میکنیم. در نهایت پیراشکیهای گوشت با خمیر نان لواش آماده میشوند و میتوانند با گوجه و سس مایونز سرو شوند.