آموزش تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی در فر
پیراشکی گوشت یکی از خوراکیهایی است که جایگاه ویژهای در دنیای خوراکیها دارد. معمولاً برای تهیه آن از خمیرهای مختلفی استفاده میشود، اما خمیر جادویی یکی از خوشطعمترین و آسانترین راههای تهیه پیراشکی گوشت در فر است.
ابتدا باید برای پیراشکی گوشت، گوشت را انتخاب کرده و آن را به قطعات کوچک ترد شده در آورده و به مدت چند دقیقه درون پانچ قرار دهید تا از رطوبت خود خلأ شود.
در مرحله بعد، باید به تهیه خمیر جادویی بپردازید. برای تهیه این خمیر، ابتدا باید یک لیوان آرد را با یک قاشق چایخوری ترکیب کنید و یک قاشق غذاخوری بهترتیب نمک و پودر فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. سپس دو قاشق چایخوری خمیر پودری را به این مخلوط اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. در مرحلهی بعدی، دو قاشق غذاخوری روغن گرم کنید و به مخلوط خمیری اضافه کنید و با دستهای خود برای چند دقیقه با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و به همراه جاذب چربی شود.
حالا، شما میتوانید برای تهیه پیراشکیهای گوشتی، قسمتی از خمیر جادویی را انتخاب کرده و آن را با دست به شکل دایرهای صاف کنید. سپس قطعات گوشت روی خمیر قرار داده و در بالای آن با شکلدهی خمیر، خمیر را به صورت دایرهای بر روی گوشت قرار دهید. سپس پیراشکیها در فر قرار داده شده و در یک دمای حدود ۱۸۰ درجه سانتیگراد خمیرها را بپزید. پس از پخته شدن پیراشکیها، آنها به همراه سس و انواع طرز تزئینی سرو میشوند که برای سرو در میان همخانوادهها و دوستان بهترین گزینهای محسوب میشوند.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی در فر
برای تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی در فر، برای شروع ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. مواد لازم عبارتند از: 500 گرم گوشت چرخ کرده، 1 پیمانه پیاز رندهشده، 1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون، 1 قاشق سوپ خوری آبلیمو، 1 قاشق سوپ خوری نمک، 1/2 قاشق سوپ خوری فلفل سیاه، 1 بسته خمیر جادویی.
پس از آماده کردن مواد لازم، باید ابتدا گوشت چرخ کرده را در تابه روغن زیتون و پیاز رنده شده سرخ کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن مواد، این مخلوط را در ظرفی قرار دهید و برای حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.
پس از مدتی، باید خمیر جادویی را آماده کنید. برای آماده کردن خمیر جادویی، بسته خمیر را با آب به همراه دستورالعمل روی بسته حل کنید. سپس دو بخش از خمیر را ابتدا روی یک سطح صاف با کفینگ کامل کرده و سپس هر بخش را به شکل دایره که در قطر حدود 10 اینچ است باز کنید. سپس مخلوط گوشت را روی خمیر قرار دهید و ظرف دیگری را نیز به همین شکل باقی مواد تهیه کنید.
پس از آماده کردن هر دو ظرف، هر یک را توسط پایههای فر و مرکز کفن تثبیت کنید و برای حدود 25 تا 30 دقیقه در فر درجه حرارت 375 درجه فارنهایت بگذارید تا طرفین پیراشکی طلایی بشوند. بعد از پختن، پیراشکی گوشت با خمیر جادویی را از فر بیرون بیاورید و به گرمای یکم خنک کنید. بعد از خنک شدن، آن را برش دهید و سرو کنید. این پیراشکی گوشت با خمیر جادویی خوشمزه و ترکیبی کاملا شگفتانگیز است که میتوانید همراه با سس ترش یا سس گوجه فرنگی سرو کنید.
مراحل تهیه خمیر جادویی برای پیراشکی گوشت در فر
گوشتی تند و شیرین مزه جالبی دارد و خمیر جادویی آن را در فر تهیه میکنند. برای تهیه این پیراشکی، ابتدا باید خمیر جادویی را تهیه کرد. برای این کار باید ۲۵۰ گرم آرد را با ۱ بسته خمیر مخصوص، ۳ قاشق کره، ۲ قاشق شکر و نصف فنجان آب مخلوط کرد.
بهتر است تمام مواد را با هم ترکیب کنید تا خمیر به طور یکنواخت ایجاد شود. در این مرحله اگر آرد شما خشک باشد، میتوانید یک قاشق روغن زیتون به خمیر اضافه کنید. در ادامه، خمیر را به صورت یک مربع تقریباً ۱۰ در ۸ اینچ باز کنید و آن را به ۱۶ تا ۲۰ قطعه کوچک تقطیع کنید.
در نهایت، قطعات خرد شده را روی سطح صاف پیراشکی بچینید و پیراشکی را در دمای ۱۸۰ درجه فرنهایت برای ۲۰ دقیقه بپزید. در پایان، با پودر قند پاشیده شده، پیراشکی را از فر بیرون آورید. اکنون پیراشکی گوشتی شیرین و تند خود را در اختیار دارید!
تهیه فرمول خوراکی برای پیراشکی گوشت با خمیر جادویی
تهیه فرمول خوراکی پیراشکی گوشت با خمیر جادویی یکی از موضوعاتی است که به دلیل محبوبیت غذای پیراشکی در بین عامه مردم، مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. پیراشکی گوشت یکی از انواع پیراشکیها است که با استفاده از گوشت چرخ کرده و مواد خمیری تهیه میشود. این غذا دارای طعم بسیار خوشایند و جذاب است و به عنوان یکی از تنوع کنندههای منو یک سفره شام میتواند خود را به نمایش بگذارد.
برای تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی، لازم است از مواد مختلفی مانند گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پیاز، نمک و فلفل سیاه استفاده کرد. همچنین برای تهیه خمیر جادویی، از موادی مانند آرد، کره، شیر و نمک استفاده میشود. برای تهیه فرمول خوراکی پیراشکی گوشت با خمیر جادویی، تنها کافی است این مواد را به صورت دقیق ترکیب کرده و درست کنید.
برای شروع، گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و تخم مرغ ترکیب کرده و مخلوط کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس فلفل سیاه و نمک را به مخلوط اضافه کرده و مجدداً ترکیب کنید. در مرحله بعد، برای تهیه خمیر جادویی، آرد، کره و نمک را به همراه شیر، ترکیب کنید و تخم مرغ را به مواد اضافه کنید تا به هم ترکیب شوند.
حالا باید خمیر را به اندازهای تقسیم کنید که بتوانید از آنها تکههایی به اندازه دلخواه برای پیراشکی تهیه کنید. نوبت به پیراشکی گوشت میرسد و برای تهیه آن میتوانید تکههای خمیر را با دسته خود شکل دهید و گوشت را درون آن بگذارید، سپس آن را به هم بچسبانید تا به شکل یک گوشت پیراشکی قشنگ شکل بگیرد.
وقت نهایی است که پیراشکی گوشت با خمیر جادویی را پخته و عرضه به میهمانان کنید. این غذا میتواند همراه با سسهای مختلف و سبزیجات تازه سرو شود و برای شام مجلل خودتان بسیار مناسب است. به عنوان پیشنهاد، میتوانید این غذا را با سس گوجه فرنگی یا سسهای مختلف معرفی شده در برنامههای آشپزخانه تهیه و سرو کنید.
گذاردن خمیر جادویی بر روی گوشت برای پیراشکی
خمیر جادویی یکی از روشهای پرطرفدار برای پختن پیراشکی است که در آن خمیر دوستدار شامل آرد، آب و نمک میشود. با اضافه کردن چند ماده اولیه دیگر مانند نان بودر، بیکینگ پودر و روغن مایع، خمیر درست میشود که میتواند به راحتی برای پختن پیراشکی به کار رود.
برای گذاردن خمیر جادویی بر روی گوشت، میتوانید از گوشت شترمرغ، مرغ یا گوشت قرمز استفاده کنید. در ابتدا، گوشت را کاملاً خشک کرده و سپس با نمک ، فلفل سیاه و ادویههای دلخواه خود ترکیب کنید. سپس از خمیر جادویی تهیه شده، مقدار کافی را بر روی گوشت بریزید و با استفاده از دسته خود، خمیر را به شکلی همگن روی گوشت توزیع کنید. این خمیر بهعنوان یک لایه حفاظتی عمل میکند و باعث میشود که گوشت در هنگام پختن خیس نشود و ترشحات گوشت در داخل پیراشکی حبس شود.
سپس، گوشت را در آغوش پیراشکی قرار دهید و درون آن را با مخلفات دلخواه پر کنید. سپس، جعبه پیراشکی را با استفاده از چنگال هویج یا چوبی ترتیب دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فری با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخته شود. بهتر است اوایل پخت، جعبه پیراشکی را با حفاظتی از نوع آلومینیومی پوشانده و قبل از خارج کردن آن از فر، چند دقیقه بهجای کامل خارج شدن از فر، در دمای کم داخل فر بگذارید تا خنک شود. پس از آن، میتوانید پیراشکی خود را از جعبه خارج کرده و سرو کنید.
طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی در فر
تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی در فر با اجزای ساده و مواد خوراکی موجود در دسترس تعالیم کوچکی دارد که با تلاش و تمرین قابل دستیابی است. در این راهنمایی، مراحل طرز تهیهی پیراشکی گوشت با خمیر جادویی در فر را کامل توضیح می دهیم.
ابتدا باید گوشت خرد شده را در کاسه ای بریزید و افزودن موادی چون پیاز، سیر، ادویه و نمک کنید و هم بزنید تا تمامی مواد خوب با هم مخلوط شوند. بعد از مخلوط کردن مواد، شما باید آنها را به عنوان پر کردنه از خمیر جادویی استفاده کنید. شما می توانید خمیر جادویی را خودتان تهیه کنید یا خمیر جادویی آماده را از فروشگاه های خودرو خریداری کنید.
پس از آماده کردن پر کردنه، شما باید خمیر جادویی را روی سطح مسطح با تراز شیرین گذاشته و هم ریختی پر کردنه را همزمان روی خمیر جادویی بریزید. با استفاده از لیوان آب، می توانید اجزای پر کردنه را بر روی خمیر جادویی بچینید. سپس، دو لایه را در سمتهای مخالف یکدیگر برش داده و نوارهای آنها را با یکدیگر تنظیم کرده و به عنوان یک دایره محکم کنید.
در این مرحله، شما باید پیراشکی های خود را برای پخت در فر آماده کنید. شما باید آنها را روی یک سینی فریز کرده تا جامد شوند و سپس آنها را در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) بریزید و آنها را برای حدود ۲۵ دقیقه پخت کنید. بعد از آنکه پیراشکی های شما به رنگ طلایی در آمدند، آنها را بیرون بگذارید و تا گرم شدن کامل آنها را آب نکنید.
به این روش شما می توانید طرز تهیهی پیراشکی گوشت با خمیر جادویی در فر را با دقت و کمترین هزینه یاد بگیرید. این غذای خوش طعم به دلیل فضای آشپزی ساده و استفاده از نوعى خمیر جادویى خاص پرداختن به آن با تمرکز زیاد، به شکل بهترى امکان پذیر می شود.