تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه پیراشکی مرغ مرحله به مرحله
پیراشکی مرغ از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با استفاده از مرغ، برنج و انواع ادویه ها تهیه میشود. در ادامه به شما نحوه تهیه این غذای لذیذ و پرپروتئین را مرحله به مرحله توضیح میدهیم.
مرحله اول: ابتدا مرغ را بشویید و پنیره کنید. سپس در یک ظرف مناسب، مرغ را ریز کنید و با انواع ادویه مانند زردچوبه، نمک، فلفل و زعفران مخلوط کنید و بگذارید کمی بماند تا طعم ادویه ها به مرغ جذب شود.
مرحله دوم: برنج را بشویید و در آب جوش حدود ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا از اب جوش خارج شود. سپس برای چند دقیقه بگذارید که برنج خنک شود.
مرحله سوم: در یک قابلمه مناسب، لایه نازکی از برنج و مرغ را چیده و تکه های کوچکی از کره روی آن بچینید. سپس تکرار این مرحله را تا پایان برنج و مرغ ادامه دهید.
مرحله چهارم: روی پیراشکی آماده شده را کلاه بگذارید و قابلمه را ببندید. بماند تا بخار بین انواع لایه های برنج و مرغ حرکت کند و غذا آماده سرو شدن باشد.
در نهایت، پیراشکی مرغ آماده استفاده و سرو شدن میباشد. این غذای خوشمزه را میتوانید با مخلفات مختلف همچون ماست، ترشی، سالاد یا سس مورد علاقه خود همراه نمایید.