طرز تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون فر
پیراشکی یکی از انواع معروف سوپ روسی است که از گوشت چرخ کرده، حبوبات و سبزیجات تهیه میشود. این غذا در فصل سرما مصرف بسیار زیاد دارد و در بسیاری از کشورها از جمله روسیه، اوکراین، لهستان و رومانی معروف است.
برای تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون فر، ابتدا گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل خوبی مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود. سپس پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در یک قابلمه با روغن سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را هم اضافه کرده و به همراه پیاز و سیر سرخ کنید.
بعد از آن حبوبات را به قابلمه اضافه کرده و با مقداری آب تا حد نصف گوشت پخته شدن، بپزید. همچنین، سبزیجاتی مانند سیب زمینی، کدو پلویی و گاون، را که ریز خرد شده اند نیز به قابلمه اضافه کنید و در حرارت متوسط تا پایین، به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.
سپس در ظرف سرو کنید و با تنوعی از سبزیجات تزئین کنید. بهتر است پیراشکی را با نان خشک و سیر تزئین شده سرو کنید. این غذای خوشمزه و سیری قابلیت ذخیره سازی در یخچال و مجموعه بسته خوردنیها را دارد. با افزودن سبزیجات و انواع حبوبات دیگر، میتوانید شکل جدیدی از پیراشکی به همراه گوشت چرخ کرده تهیه کنید.
راهنمای تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون فر
برای تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده، در ابتدا باید گوشت را به همراه سبزیجات و ادویههای دلخواه خود در فرکش یا روبات فرم به خوبی چرخ کنید تا به ترکیبی یکدست و همگن تبدیل شود. به علاوه، میتوانید یک دوغ یا فلفل دلخواه خود را به مخلوط گوشت و سبزیجات اضافه کنید تا طعم مطلوب خود را به آن ببخشید.
سپس، برای تهیه پیراشکی بدون فر، شما به یک تابه ضخیم و غیر چسبنده نیاز دارید. در صورتی که تابهی حاضر برای شما پخته نشد، میتوانید آن را در کوره به مدت حدود یک ساعت در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد خشک کنید.
حالا، با استفاده از قاشق، مخلوط گوشت و سبزیجات را در تابه فشار داده و به شکل یک شیرینی وار مسطح که حدود یک سانتیمتر ضخامت دارد، روی تابه پخش کنید.
بهتر است که قبل از افزودن مخلوط گوشت، تابه را با یک لایه روغن پوشانده و به خوبی گرم کنید. مسیح بخش کاملی از پیراشکی بودن این غذاست. باید برای پختن پیراشکی کمی کوتاه نگه دارید تا برای اولین بار بدون خرابی به خوبی پخته شود.
تصور کنید که بعد از پخت، پیراشکی شما به عنوان یک غذای نرم و مرطوب ظاهر میشود و میتوانید آن را به دلخواه خود تزیین کنید. پیشنهاد میکنیم که از ترشیجات خانگی و نوشابهی لیمو برای تزیین این غذا استفاده کنید.
آموزش ساخت پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون فر
ساخت پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون فر، یکی از رسمیترین و محبوبترین صنایع غذایی است که به شکل محلی و بینالمللی مورد استفاده قرار میگیرد. پیراشکی به عنوان یکی از فست فودهای پر مصرف در جهان، میتواند به گونهای تهیه شود که کیفیت آن بعید است که کسی نپردازد.
در این روش طبخ، نیازی به فر نیست، بلکه گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و روغن ماهی اجزای اساسی آن هستند. گوشت چرخ کرده را با پیاز و سیر برای چند دقیقه بپزید تا پیازهای نرم شوند، سپس فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را اضافه کنید و همه را با سبکی بیشتر تفت دهید.
حال سری به تهیه برگهای پیراشکی است. برگهای پیراشکی را با آب برای چند دقیقه شسته و خشک کنید. مقداری از مخلوط گوشت را روی هر برگ پیراشکی بچینید و آنها را به شکل دایره تا کمی بماند چسبیده به همدیگر بچینید. حالا پیراشکیها را در یک قابلمه آبجوش برای 15 تا 20 دقیقه برای پخت قرار دهید. با غلظت دادن بهابهای موردنیاز و تزیین با گل فلفل صورتی، میتوانید استفاده از پیراشکیهای خوشمزه خود را در هر موقعیتی لذت بخش کنید.
مراحل تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون فر
تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون فر از دستورهای غذایی پرطرفدار در سراسر جهان است. این غذا با ترکیبی از گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر و سبزیجات به دست میآید که باعث میشود طعم و مزهای منحصر به فردی به غذا داده شود.
برای تهیه این غذا، ابتدا گوشت چرخ کرده را با سبزیجات و ادویههای دلخواه مانند فلفل، زنجبیل، زیره سبز و ... مخلوط کرده و بعد در ماهیتابه یا تابهای که دارای درپوش است، ریخته و روی حرارت قرار میدهیم.
بعد از چند دقیقه، با کمک جارو به خوبی چرخ کرده و سرخ شده را خنک کرده و آن را با روشن شدن حرارت، در قسمتی از دستگاه که دارای نازل هست، ریخته و با استفاده از شلنگ جهت تشکیل پیراشکی، آن را شکل میدهیم.
در انتها نیز پیراشکی آماده شده را در ظرف سرو کرده و از روی آن به روش دلخواه خورشت گوشتی، زرشک پلو و یا سالاد سرو میکنیم. با این دستور ساده و راحت میتوانید غذایی خوشمزه و مغذی را برای خانواده خود درست کنید.
نکات کاربردی در تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون فر
پیراشکی یکی از محبوبترین و خوشمزه ترین انواع غذاهای خوراکی در جشنوارهها، جشنها و مراسمهای مختلف است. برای تهیهی پیراشکی اغلب از گوشت چرخ کرده استفاده می شود. در این مقاله نکات مهمی برای تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون استفاده از فر را به شما معرفی میکنیم.
نکته اولیه در تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون استفاده از فر، استفاده از اجزای مناسب و جوشانده شده است. برای دستیابی به گوشتی نرم و خوشمزه در پیراشکی، بهتر است از گوشتی با چربی معتدل استفاده شود. همچنین، برای جوشاندن گوشت و تهیه سس، میتوانید از پودر پیاز، نمک، فلفل سیاه، ریحان و چند قاشق غذاخوری روغن نیز استفاده کنید.
در نکته دوم، باید بر روی مراحل ترکیب و تهیه مواد خام تمرکز کنیم. برای رسیدن به بهترین پیراشکی با گوشت چرخ کرده بیشتر از دو نوع خمیر نخودفرنگی و خمیر فیلو بهره ببرید. بهتر است قبل از تزئین پیراشکی، سس روی آن ریخته و سپس از خمیر نخودفرنگی یا فیلو استفاده شود.
نکته سوم، تهیه بازوک، سس و گردو است. بازوک یکی از مهمترین اجزای پیراشکی است و برای رسیدن به طعم مطلوب و خوشمزه تر باید از اجزای متنوعی مانند گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، نخود فرنگی و سایر ادویهها استفاده کرد.
در نهایت، برای جلب طعم بهتر بهتر است پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید تا به شکلی طلایی رنگ و مطمئن به خوراکی بیشتری تبدیل شود. با ضربه زدن گردو بر روی دیواره های پیراشکی نیز زیبایی آن بیشتر خواهد شد.
در این مقاله نکات اصلی برای تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون استفاده از فر را به شما توضیح دادیم. البته باید توجه داشت که موفقیت در تهیه هر دستوری فقط از آیین و تجربه دست آشپز، دقت در پیروی از مراحل و مواد بهره باشد. با رعایت نکات مطرح شده، شما میتوانید پیراشکی ویژهی خود را در گردهمایی ها و مراسمهای مختلف سرو کنید.
ترفندهای تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون فر
تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون فر یکی از روشهای سریع و ساده تهیه غذاست که به ویژه برای مهمانیها و جشنها مناسب است. در این روش از گوشت چرخ کرده، پروفیل (نوعی خمیر)، روغن، پیاز، نمک، فلفل و ادویهها استفاده میشود. در ادامه ترفندهای تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون فر را بیان میکنیم:
۱. ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز خرد شده، نمک، فلفل و ادویههای مورد نظر مخلوط کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۲. پروفیل را با آب جوش تهیه کنید و به مواد تهیه شده اضافه کنید. بهتر است پروفیل را به نسبت مواد تهیه شده کمی بیشتر بگذارید تا پیراشکیها شیرینی و لطافت بیشتری داشته باشند.
۳. سپس روغن را در یک قابلمه بریزید و آن را بر حرارت بگذارید تا داغ شود. با استفاده از قاشق، مواد تهیه شده را به شکل دایره درون روغن قرار دهید.
۴. پس از چند دقیقه، پیراشکیها را برعکس کنید تا از دو طرف بهطور یکنواخت سرخ شوند.
۵. پیراشکیها را با فوطی روی نوارهای کاغذی بگذارید و با لواشک تزیین کنید.
در نهایت پیراشکی های گوشتی شما آمادهی سرو شدن است. این ترفندهایی که برای تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده بدون فر بیان شده است به راحتی قابل اجرا هستند و با پیگیری این شیوه ها می توانید به طور سریع و ساده یک غذای خوشمزه و پر مزه را برای خانوادهتان آماده کنید.