معرفی پیتزا کره ای
پیتزا کره ای یکی از جذاب ترین غذاهای جدیدی است که اخیرا در بازار مواد غذایی و رستوران ها به چشم میخورد. این پیتزا به دلیل ترکیبات خاصی که در آن استفاده میشود، از سایر پیتزاهای معروف بسیار متفاوت است. درون پیتزا کره ای، موادی همچون کیمچی، توفو، کلم سفید و فلفل دلمهای به کار رفته و شکل و طعمی بسیار متفاوت و جذاب برای پیتزا ایجاد میکند.
این پیتزا، که نوعی پیتزای فرنگی با مواد کرهای محلی است، در طعم خود به عنوان یک پیتزای بسیار خوشعطر و شیرین توسط افرادی که به غذاهای جدید علاقهمند هستند، تجربه میشود. همچنین، با توجه به تکنیکهای پخت مختلف موجود برای این نوع پیتزا، در هر شهر قابل دسترس است.
هر کدام از موادی که درون این پیتزای خاص استفاده میشوند، از خود مزه و طعم بسیار خاصی برخوردار هستند. بطور مثال کیمچی، یکی از مواد اصلی این پیتزا، که به طور شایع در سبزیجات کرهای استفاده میشود، درون پیتزا کره ای به عنوان یک مزه شیرین، ترش و خوشایند بصورت یک ترکیبی عالی از طعمهای مختلف کاربرد دارد.
در کل، پیتزای کره ای به دلیل انواع مواد خوشعطر و باطعمی که در آنها استفاده میشوند و همچنین تکنیکهای پخت آنها، از جمله یکی از غذاهایی هستند که به سبب ویژگیهایشان به شدت در وسط علاقمندان به غذاهای جدید و متفاوت پرطرفداری یافتهاند.
مواد لازم برای تهیه پیتزا کره ای
پیتزا یکی از محبوب ترین رستوران های جهان است که همه آن را دوست دارند. پیتزا کره ای با طعم و مزه ی خاص خودش، یکی از پرطرفدار ترین پیتزا ها در جهان است. برای تهیه ی یک پیتزا کره ای لازم است تمامی مواد مناسب را با دقت انتخاب کرده و به روش درستی درست کنید. در این مطلب به شما مواد لازم برای تهیه ی پیتزا کره ای را توضیح خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه ی پیتزا کره ای شامل آرد، آب، نمک، شکر، خمیر مخلوط، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای، مرغ، پنیر، سرخ کردن، سوسیس کره ای، فلفل سیاه و پودر گوجه فرنگی است.
برای تهیه ی پیتزا ابتدا باید یک خمیر ده دقیقه از آرد، آب، نمک، شکر و خمیر مخلوط با طعم سبزیجات تهیه کرد. سپس باید گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای و مرغ را به همراه پنیر و روی خمیر مخلوط سیر و نرگس خرد شده قرار دهید. بعد از آن باید سوسیس را روی پیتزا قرار داده و سپس با پودر گوجه فرنگی و فلفل سیاه به آن پخش کنید.
سپس پیتزا را درون فر گرم کرده تا زمانی که رویش طلا مایل به قهوه ای شود. در نهایت، با نوار پنیر بومی پوشیده شده، پیتزا را تزیین کرده و با دوستان و خانواده خود لذت ببرید. امیدواریم که این مطلب به شما در تهیه ی پیتزا کره ای کمک کرده باشد.
طرز تهیه خمیر پیتزا کره ای
خمیر پیتزا کره ای با استفاده از کره بجای روغن، با طعمی غنی و بسیار خوشمزه تری نسبت به نوعی دیگر از پیتزا تهیه می شود. در این مقاله چند استراتژی و راهکار برای تهیه خمیر پیتزا کره ای در خانه به طور ساده و راحتی به شما آموزش داده خواهد شد.
ابتدا برای تهیه خمیر پیتزا کره ای، باید تمام مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل آرد، کره، آب، شکر، خمیر مخصوص پخت پیتزا و نمک می باشد. برای شروع، ابتدا آرد، شکر، نمک و خمیر مخصوص پخت پیتزا را در یک ظرف مخلوط کنید. سپس، کره را به روش ذوب شده درون مایکروفر با نیم قدرتنی مدت یک دقیقه آماده کنید.
پس از آماده کردن کره، آب را به آرد و مواد دیگری که در یک ظرف جداگانه مخلوط کرده اید، اضافه کنید. در این مرحله با استفاده از خمیر خود، تمام مواد را به هم بریزید. سپس، از روی میز در حال تازه کردن، خمیر را دراز کنید تا روی آن کره تازه مذاب شده را بریزید، سپس با استفاده از دستان خود خمیر را به شکل یک گوشه نیمرخ شکل دهید.
سپس، خمیر را به مدت 10 دقیقه درون قفسه فر قرار دهید تا بپزد. پس از مدت مشخص شده، نارگیل را کنار گذاشته و پیتزای خوشمزه کره ای خود را از داخل فر بیرون آورید. حال فقط کافیست که روی پیتزای خود گوجه فرنگی تازه و پنیر را ریخته و آن را تکمیل کنید و تقدیم کنید. در نهایت، پیشنهاد می شود که پیتزا کره ای همراه با نوشیدنی سرد و خنک، مانند نوشابه، میوه یا نوشیدنی های طبیعی، سرو شود.
طرز تهیه سس پیتزا کره ای
سس پیتزا یکی از مهمترین عناصر موجود در هر پیتزا است و بدون آن، پیتزا نون دار خواهد بود. سس پیتزا به هر دلیلی مورد علاقه حتی آن دسته از افرادی که پیتزا را دوست ندارند است. از جمله نوعی سس پیتزا، سس پیتزا کره ای است که بازار ایران را شلوغ کرده است.
طرز تهیه سس پیتزا کره ای نسبتاً ساده است و شامل چند مرحله است. مرحله اول در تهیه این سس، تهیه مواد اولیه است. برای ساختن این سس، کره، پیاز، سیر، فلفل قرمز، نمک، آب، رب گوجه فرنگی و شکر احتیاج دارید. پس از تهیه مواد ذکر شده، پیاز و سیر را کوچک کرده و روی حرارت قرار دهید و آنها را تفت دهید.
سپس به جای آن که آنها قهوه ای یا طلایی شوند، آنها را تا زمانی که طلا می شوند سرخ کنید. پیاز و سیر سرخ شدند، ادویه هارا اضافه کنید و بعد از یک دقیقه، کره را اضافه کنید. وقتی کره ذوب شد، رب گوجه فرنگی، نمک، شکر و آب را اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید و به مدت زمانی که آن به دلخواه شما غلیظ شده. بهتر است این سس سرد استفاده شود و بعد از چوب سپر کردن به سطح سس چند ساعت برای ترکیب مواد داخلش مانده و سپس استفاده شود.
طرز تهیه تنوعات سس برای پیتزا کره ای
سس پیتزا یکی از اصلی ترین عناصر این غذای پرطرفدار است. در این راستا، می توان با تنوع بخشیدن به سس پیتزا، این غذای خوشمزه را به هیجان انگیزی بیشتری رساند. اما سس های مختلفی وجود دارند که می توان برای تهیه پیتزا کره ای استفاده کرد و باعث شما می شود تا از پیتزای خود بهترین نتیجه را بگیرید.
برای تهیه سس های مختلف برای پیتزا کره ای، ابتدا باید از مواد اولیه نظیر گوجه فرنگی، پیاز رنده شده، فلفل دلمه ای و … استفاده کرده و آن ها را با نمک و فلفل به همراه سبزیجات دلخواه خود، در ماهیتابه قرار دهید و تا زمانی که گوجه فرنگی های شاخه و پوست آن ها ریز و ریز شوند و آب آن ها تبخیر شود، آن ها را بپزید.
سپس می توانید از سس های مختلفی مانند سس پاپرونی، سس بلوچیز، سس قارچ و … استفاده کنید. برای تهیه سس پاپرونی، می توانید به جای استفاده از گوجه فرنگی تازه، از گوجه فرنگی رنده شده و سرخ شده استفاده کنید و اسپایس های دلخواه خود را به آن اضافه کنید.
سس بلوچیز را نیز می توان به راحتی تهیه کرد، برای این کار، شما نیاز دارید به شیر، گوجه فرنگی رنده شده، پنیر بلوچیز، سیر، نمک و فلفل است. همگی این مواد را با هم مخلوط کنید و به عنوان سس پیتزا استفاده کنید.
در نهایت، سس قارچ نیز می تواند برای تهیه پیتزا مفید باشد. برای این کار، شما نیاز دارید به قارچ سرخ شده، سیر، کره، نمک و فلفل. اول قارچ ها را در کره سرخ کنید، سیر را اضافه کنید و پس از مدتی، آن را به پیتزای خود اضافه کنید.
با این روش ها، می توانید سس های مختلف برای پیتزای خود تهیه کنید و باعث شوید که طعم پیتزای خود را به بهترین شکل ممکن به دست آورید.
طرز تهیه تخم مرغ پیتزا کره ای
تهیه تخم مرغ پیتزا کرهای یکی از روشهایی است که در صنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرد. در این روش، تخم مرغ در قالب روغن کرهای سرخ شده و بر روی پیتزا قرار میگیرد. با این روش، تخم مرغ به شکلی دلچسب، پیچیده و با طعم و رنگ منحصر به فردی به پیتزا اضافه میشود.
برای تهیه تخم مرغ پیتزا کرهای، در ابتدا پیتزای خود را مثل همیشه آماده کنید و آن را درون فر قرار دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد پخته شود. سپس روی پیتزا را به آرامی با روغن مالیده و سپس یک قطعه کوچک کره روی آن بگذارید و آن را به دمای بالا تر از فر بگذارید تا کره آب بگیرد و فوت شود.
بعد از ۵ دقیقه، تخم مرغ را به خوبی شکسته و روی کره مذکور بریزید. ۵ دقیقه دیگر زمانی است که تخم مرغ، تا حدی به شکل روی پیتزا باقی خواهد ماند. برای این که تصمیم بگیرید که تخم مرغ به خوبی پخته شده یا باید بیشتر داغ باشد، از پهن کوله و پولکه تخم مرغ استفاده کنید. پس از آن، پیتزا را از فر بیرون بیاورید و با پیتزایی که پختهاید، سرو بدهید. این پیتزا میتواند به صورتی که بهترین نوع خوراکی برای هر وعده غذایی باشد.