1. طرز تهیه پیتزا پپرونی خانگی
تهیه پیتزا پپرونی خانگی یکی از آسان ترین و لذیذترین روش های تهیه غذا در منزل است. این پیتزا را می توان با استفاده از مواد ساده و قابل دسترس در خانه تهیه کرد.
برای شروع، باید به دنبال مواد لازم برای تهیه پیتزا باشید، ابرو، پیاز، پپرونی، قارچ و فلفل دلمه ای از جمله مواد لازم هستند. همچنین باید مایه پیتزا، که می توانید آن را خانگی تهیه کنید یا آماده خرید کنید نیز در دسترس باشد.
سپس با شروع به برش دادن مواد، ابتدا پیاز شامل سرخ کردن در کمی روغن به همراه فلفل دلمه ای و قارچ را به صورت جداگانه در هم چرخ می دهیم. بعد از مواد شسته و سرخ شدن، آنها را روی مایه پیتزا قرار داده و پپرونی آن را بر روی آن می پاشیم.
پس از تمامی این مراحل، پیتزا را درون قلیان آماده کرده و آن را در داخل فر می گذاریم. پیتزا را برای حدود 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید تا مواد درون آن به خوبی پخته شوند. پس از اینکه پیتزای شما از فر خارج شد، آن را بر روی یک سینی بیایید و با کمی گیاه خشک و پنیر رنده شده، پیتزای شیرین و خوشمزه خود را در خانه خود تهیه کنید.
2. پیتزا پپرونی با استفاده از تابه
پیتزا پپرونی یکی از پرطرفدارترین پیتزاهای دنیاست که تقریبا در تمام رستورانها و فستفودهای پیتزا سرو میشود. این پیتزا از یک تست خوشمزه، سس گوجهفرنگی، پپرونی، گوجهفرنگی، پیاز، فلفل دلمه و فرانچز و تنوع دیگری از مواد بهره میبرد. در اینجا قصد داریم تا با استفاده از تابه، پیتزا پپرونی را بپزیم.
ابتدا باید تابه را گرم کنید. بعد از آن، باید تخمیر پیتزا را به اندازه دلخواه خودتان کف و دیواره تابه کنید. سپس میتوانید سس گوجهفرنگی را بر روی تخمیر پخش کنید و پپرونی و سایر مواد مورد نظر خود را به روی سس گوجهفرنگی بچینید. سپس پیاز و فلفل دلمه را هم به روی آن قرار دهید.
حالا باید تابه را داخل فر گرم کنید تا پیتزا پخته شود. باید مدتی منتظر بمانید تا خمیر پخته شود و مواد داخل پیتزا نیز از هم جدا بشوند و خوشعطر شوند. پیتزا پپرونی با تابه را میتوانید با سالاد سبزیجات یا نوشیدنی های مختلف سرو کنید.
به این ترتیب شما میتوانید با استفاده از تابه پیتزای پپرونی خوشمزه و شیرینی را بپزید که همچنان وجود دارد و به عنوان یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین صبحانه ها به شمار میآید. با یک پیتزای لذیذ و خوشمزه، صبحانه خود را شروع کنید و از غذایی شیرین و لذیذ لذت ببرید.
3. پیتزا پپرونی با استفاده از دیگ پخت
پیتزا یکی از محبوبترین غذاهای جهان است که با انواع مختلف مواد خام وتنوع طعم و ترکیبات، همیشه مورد پسند مردم قرار گرفته است. پپرونی یکی از محبوبترین مواد خام است که معمولاً با انواع دیگری از مواد مانند قارچ، فلفل دلمهای و زیتون در پیتزا همراه استفاده میشود.
در این روش آشپزی، پیتزا پپرونی با استفاده از دیگ پخت میشود. دیگ پخت، یک وسیله سنتی برای پخت غذاهایی مانند همبرگر، استیک و چیزهای دیگر است. در صورت عدم داشتن دیگ پخت، میتوانید از ماهیتابه با درپوش یا تابههای عمقی که در همه خانهها وجود دارند استفاده کنید.
برای پخت پیتزا پپرونی با دیگ پخت، باید ابتدا تهیه مواد خام مورد نیاز مانند آرد، شیر، خمیر، پپرونی، پنیر، قارچ، سس تند، پیاز و ادویه جات را انجام دهید. پس از آماده کردن تمام مواد، باید خمیر را با استفاده از آرد و شیر درست کنید. سپس، خمیر را روی دیگ پخت در قسمت پایین قرار دهید و با سس تند، پپرونی، پنیر، قارچ و سایر مواد خام که دوست دارید پیتزا خود را با آنها تزیین کنید.
پس از آماده شدن پیتزا، دیگ پخت را روی حرارت بالا بگذارید و پیتزا را برای پخت درون دیگ قرار دهید. بهتر است برای پخت پیتزا با استفاده از دیگ پخت، حرارت را به مرحله خاموش تر کرد و غذای خود را آرام آرام بپزید. پس از پخت شدن، میتوانید پیتزا پپرونی خود را برداشته و مستقیماً سرو کنید.
در کل، پخت پیتزا با استفاده از دیگ پخت یک روش ساده و سریع برای آماده شدن این غذای محبوب است. با توجه به تنوع طعم و ترکیبات، میتوانید هر نوع پیتزایی که دوست دارید با استفاده از این روش آشپزی درست کنید.
4. پیتزا پپرونی با استفاده از مایکروویو
پیتزا به عنوان یک غذای محبوب و مورد پسند بسیاری افراد، همیشه در لیست غذاهای پرطرفدار قرار گرفته است. پپرونی نیز به عنوان یکی از انواع سس های پیتزا، مورد توجه بسیاری از علاقه مندان به این غذا قرار میگیرد. با استفاده از مایکروویو، پخت پیتزا پپرونی برای خانواده ها با سرعت و راحتی بیشتری انجام می شود.
برای پخت پیتزا پپرونی برای 4 نفر در مایکروویو، شما به خمیر نان، سس پپرونی، پنیر و نوشابه برای 4 نفر احتیاج دارید. در ابتدا، شما باید خمیر نان را روی سطحی مرطوب گسترد و سپس به داخل سینی مایکروویو قرار دهید. در مرحله بعد، سس پپرونی را روی خمیر نان پخش کنید و سپس پنیر را بالای سس بریزید. سپس قطعات بیافندتی و پپرونی را بر روی پنیر قرار دهید و مجدداً پنیر را روی آن ها بریزید.
حالا، داخل سینی مایکروویو را برای 10 دقیقه در دمای بالا قرار دهید و پیتزا را بپزید. پس از اتمام زمان پخت، سینی را از داخل مایکروویو خارج کرده و به مدت 3 تا 5 دقیقه روی سطحی خنک قرار دهید. سپس پیتزا را به 4 برش تقسیم کنید و آن را با نوشابه سرد سرو کنید.
با استفاده از مایکروویو، پخت پیتزا پپرونی بسیار ساده و سریع شده و میتوان این غذا را به راحتی برای خانواده ها درست کرد. همچنین، مایکروویو باعث می شود پیتزا در کمترین زمان ممکن پخته شود و با احتفاظ با طعم و عطر اصلی پیتزا، مورد ارضای سلیقه های همه قرار گرفته است.
5. طرز تهیه تست دوغی برای پیتزا پپرونی
برای تهیه تست دوغی برای پیتزا پپرونی، ابتدا بهتر است از مواد اولیه مانند یک نان تست دوغی، شیر، تخم مرغ، کره، پنیر پیتزا، گوجه فرنگی، سس پیتزا و پپرونی استفاده کنید.
ابتدا باید تست دوغی را در یک میکسر قرار دهید و به همراه شیر، تخم مرغ و کره ترکیب کنید تا مواد را تخمیر کنید.این مواد را در محیط گرم قرار داده و حداقل به مدت یک ساعت صبر کنید تا تست دوغی به خوبی ترکیب شود.
سپس باید تست دوغی را به شکل یک دایره بزرگ اندازه گیری کرده و به همراه سس پیتزا پهن و یک لایه پپرونی بر روی آن قرار دهید. سپس به همراه پنیر پیتزا و کمی گوجه فرنگی آن را فرمایش دهید. تست دوغی را در دمای 375 درجه فارنهایت برای حدود 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا به خوبی پخته شود.
بعد از پخته شدن تست دوغی، آن را از فر بیرون آورده و به همراه سس پیتزا و پنیر پیتزا برش دهید. پس از برش دادن، به همراه سس پیتزا سرو کنید و در لحظات خوشمزه ماهیت خود را تجربه کنید. با استفاده از این دستور غذایی، به راحتی می توانید بهترین پیتزای پپرونی را در خانه خود تهیه کنید.
6. طرز تهیه سس پپرونی برای پیتزا
سس پپرونی یکی از پرطرفدارترین سسهای استفاده شده در پیتزا است. این سس که با چند ماده اولیه ساده تهیه میشود، در افزایش اعتلا مزه پیتزا نقش مهمی دارد. در ادامه به توضیح چگونگی تهیه این سس پرطرفدار خواهیم پرداخت.
مواد لازم برای تهیه سس پپرونی شامل روغن زیتون، پودر سیر، فلفل سیاه، پودر گوجهفرنگی، پودر فلفل قرمز، اسکله تخم مرغ، کره، خامه و پنیر پارمزان است. برای شروع، در یک قابلمه کره، خامه و روغن زیتون را به مدت حدود چهار الی پنج دقیقه به روی حرارت ملایم حرارت دهید تا کمی نرم شوند. سپس پودر سیر، پودر گوجهفرنگی، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را به مخلوط قبلی اضافه کنید و همه مواد را تا زمانی که حرارت ملایم است، با هم مخلوط کنید.
سپس اسکله تخم مرغ را شکسته و به مواد تخم مرغ اضافه کنید. در اینپس، سس را به مدت ده دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا قوام بگیرد. اگر قوام سس شما خیلی خفت است، میتوانید سس را به مدت یک دقیقه با آتش بالا تر ترد کنید.
در نهایت، بهتر است پنیر پارمزان را پودر کرده و با دسته خمیر سس را مخلوط کنید. برای بهترین نتیحه، سس را برای حدود ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا قوام بگیرد. حالا سس پپرونی شما آماده است و میتوانید از آن برای تهیه پیتزای پپرونی استفاده کنید.